Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

This mattin’ works!

Ostin Tallinnassa käydessäni Kaubamajasta noin viiden euron hintaan LCN:n Matte Effect Polishin.

Olen kokeillut monta mattalakkaa läpi ja tahdon muutenkin kokeilla aina jotain uutta, joten tällä kertaa haaviini sattui tämä.

Ja pidemmittä puheitta siihen kuvamuotoiseen todistusaineistoon, joka tässä tapauksessa kertookin lähes kaiken.

Kynsilla GOSHin kynsilakka sävyssä 554 Gold.

Ja tässä samainen lakka matattuna LCN:n mattalakalla.

Pinnasta tuli hyvin huurteisen näköinen ja mattaisuus kesti kynsillä hyvin. Pullossa on lakkaa 8 ml mikä on varmasti oikein sopiva määrä, eli lakan ehtii jopa mahdollisesti käyttääkin ennen sen kuivahtamista ja paksuuntumista (mattalakoilla kun on moiseen taipumusta).

Mitä kuvat eivät kuitenkaan kerro on se, että tämä heikensi lakkauksieni kestoa huomattavasti. Lakat lähtivät hieman kohoamaan lakkapintojen reunoilta ja irtoilivat suurina laattoina kynsistä (reunojen tarttuessa kiinni hiuksiin yms.) melko lyhyen ajan sisällä. Tämä oli siis kestävyydeltään huonoin kokeilemani mattalakka.

Oletteko kokeilleet tätä mattaajaa? Ja vieläkö mattalakat iskevät? Mikä mattalakka on ollut oma suosikkinne?

Kommentit (5)

 1. Fiona

  Muhun ei vielä ole iskenyt tuo mattainen pinta, tykkään eniten superkiiltävästä pinnasta. Mutta tuon kultaisen lakan päällä ei näytä ollenkaan pahalta ja sopisi varmaan hopeisen lakankin päälle! Voisin joskus kokeillakin, oletko itse vielä kokeillut hopeisen lakan päällä? 🙂 ps. sulla on tooosi kiva blogi ja mulla vierähtää usein pitkäkin tovi tämän parissa :)Ja olen sinun suosittelemanasi ostanut monia tuotteita ja esim. Max Factorin False lash effectistä on tullut suosikkiripsarini! 😀 kiitos ihanasta blogista ja mukavaa kevättä sulle! :>

 2. Anonyymi

  Laitoin eilen illalla OPIn Nevermore lakan kanssa OPI Japanese Rose Gardenilla ranskalaisen manikyyrin (kun päälle piti saada pinkki-violetti paita) ja sen koko komeuden mattasin Essien Matte About Youlla. Eli kyllä iskee vielä 🙂

  Sari

 3. Sannu

  Mikäs se paras mattalakka sun mielestä olikaan :)? Löytynee tuolta arkistosta, kunhan ehtisin kaivella, nimim. kotiäiti kahden pienen lapsen kanssa viettää päivän ainoaa vapaata hetkeä (=päikkärit) sun blogissa ;).
  Mä oon kans superkiiltävän pinnan ystävä ja vasta nyt nuo mattalakat on alkaneet kiinnostaa hitusen. Muistikuva, joka ei oo houkuttanut, on limenvihreästä, mattapintaisesta kynsilakasta (mikäköhn merkki sitä teki, oliko siinä JetSet-teksti kyljessä..? Ehkä Loreal?) jostain 90-luvun alusta :D.
  Ps. Ihana blogi <3

 4. Nimetön

  Fiona: Näyttää varmasti upealta hopeisenkin lakan päällä, olen tainnut joskus kokeillakin. Shimmerilakkojen päällä tykkään eniten. Kiva kuulla, että olet tehnyt tämän avulla löytöjä. 🙂

  Sari: Oi, kuulostaa ihanalta! 🙂

  Sannu: Essien Matte About You on suosikkini tällä hetkellä. 🙂

 5. Anonyymi

  I obtained excellent information out of your website

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *