Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

This is deep

No niin, taas se tapahtui.

Sain nimittäin jälleen yhden uuden kasvovoiteen.

Voide on Dermaglown Intense Moisture Therapy ja tuote vaikuttaa ihan liian kiinnostavalta, jotta voisin kyetä luopumaan siitä.

Tuote olisi ilmeisesti parhaimmillaan sarjan ryppyvoiteen kanssa, mutta oma ihoni kaipaa lähinnä kosteutusta ja pehmitystä, joten eiköhän tämä yksinäänkin riitä.

Nopeastiluettuna tämän voisi luulla lupaavan kiinteytystä, mutta tosiasiassahan tämä vaan lupaa saada ihon näyttämään kiinteämmältä, mikä on jo selkeästi eri juttu.

Voiteella on potentiaalia tehdä ihosta mukavan pehmeä, mutta katsotaan, millaiseksi tämä osoittautuu käytössä.

Koska blogini alkaa jo olla tunnettu syvällisistä pohdinnoista ja tärkeiden asioiden analysoinneista ja ruotimisesta, tahdon jatkaa tänäänkin tuolla samalla linjalla.

Päivän kysymys kuuluukin, kuinka te levitätte kosteusvoiteen kasvoillenne?

Levitättekö ensin täpliä kasvoille (otsa, posket, nenä, leuka) ja hierotte voiteen sitten kasvoillenne? Vai otatteko voidetta nokareen sormille ja hierotte siitä sitten suoraan? Vai otatteko voidetta aina vain pienen nokareen kerralla ulos pakkauksesta ja levitätte ensin sen ja otatte sitten vasta lisää? Hierotteko voiteen kasvoillenne yhdellä vai kahdella kädellä?

(Ja niin, onko Dermaglow linjana jollekin tuttu? Kuulisin mielelläni käyttökokemuksia!)

PS. Päätin julistaa itselleni eräänlaisen kesäloman blogiani koskien. Tänä kesänä ei tulla näkemään yhteenvetoja eri kuukausien menneistä ja tulleista tuotteista, sillä en vaan jaksa stressata ja yrittää pysyä aikajärjestyksessä sen suhteen, missä kuussa mikin tuote on tullut tai kulunut loppuun. Minä tahdon vaan kirjoittaa, mistä mieli tekee ja olla miettimättä, koska tuote on tullut tai mennyt ja voinko jo kertoa hankkimeeni jonkun jos en ole vielä maininnut jonkun loppuneen. Tai voinko laittaa väliin hömppäpostauksen, vaikka kuukausi lähenee loppuaan ja projektinkin kannalta merkityksellisiä postauksia olisi jonossa.

Koska olen alusta asti ollut sitä mieltä, etten koskaan tahdo kirjoittaa blogiani väkisin ja hanmpaat irvessä ja jos joku juttu ei tunnu kiinnostavalta kirjoitettavalta niin sittenhän minä en siitä kirjoita. Ja nyt vaan tosiaan tuntuu, etten jaksa yrittää pitää kirjaa menneistä ja tulleista tuotteista ja huolehtia, että esittelen niitä täällä jonkun näköisessä fiksussa aikajärjestyksessä, joten yhteenvedot ovat nyt ainakin toistaiseksi kesälomalla. Toki merkkailen aina loppuneet tuotteet itselleni ylös, mutta blogin puolelle tehtävät yhteenvedot saavat nyt toistaiseksi jäädä.

Tämän kesän olen muutenkin julistanut itselleni nauttimisen kesäksi, eli keskityn vain bloginikin puolella kirjoittamaan ihan vaan juuri siitä, mistä milloinkin tekee mieli huolehtimatta siitä, etten voi vielä esitellä uutta, tässä kuussa tullutta tuotetta kun edelliseltäkin kuulta on tuotteita esittelemättä. Koska olen luonteeltani hirveä stressaaja, aiheutti tuon ajattelu minulle jo hieman stressiä, sillä minulla olisi niin paljon kirjoitettavaa muutenkin.

Itse blogi ei siis ole missään tapauksessa tauolla, mutta yhteenvedot ovat kesälomalla, samoin kronologinen eteneminen -mutta teidän lukemiseenne tuo jälkimmäinen nyt varsinkaan ei vaikuta mitenkään, eli don’t worry, ettehän te edes voi siitä mitään tietää. Äkäisimmät, blogiani vähennysprojektin kannalta seuraavat voivat tietysti närkästyä yhteenvetojen puuttumisesta, mutta kuten sanoin, väkisin en lähde mitään vääntämään. Bloggaamisen on oltava ihanaa ja nautinnollista, jotta sitä tahtoo päivittäin tehdä ja minä tosiaankin nautin näiden postausten näpyttelystä!

Kommentit (41)

  1. Nimetön

    Helinä: Kiitos ihanasta kommentista! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *