Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

This has the WOW-factor!

Sain jonkun aikaa sitten blogini kautta testattavakseni Suomessa Sokoksilla  (ja Helsingin City Anttilassa) myytävän No7-merkin nestemäisen eyeliner-tussin.

Stay Precise Felt Tip Eyeliner tuli todellakin tarpeeseen, sillä aiemmin hehkuttamani Clarinsin 3-Dot Linerin lisäksi minulla ei tällä hetkellä ollut yhtäkään nestemäistä rajauskynää.

Tämän kynämäisen rajaustussin kärki tekee tarkkaa jälkeä ja joustaa juuri sopivasti, muttei ole yhtään liian lötkö.
 

Tussin kärkeä voisikin kuvailla sopivan joustavan napakaksi ja sillä on helppoa piirtää niin ohuempaa kuin vahvempaakin linjaa.

Eyelinerin musta sävy on tumma, muttei millään lailla kovan mustan näköinen.

 

Itse suosin usein mielummin ruskeaa kuin mustaa rajausta, ja vaikka tämä onkin selkeästi musta eikä ruskea, on kynän piirtämä jälki sopivan pehmeän näköistä minunkin silmiini. Olenkin siis hieman eri mieltä pakkauksen lupailemasta ”carbon black for
extreme colour” -väittämästä, mutta toisaalta parempi niin, sillä juuri
tällaista jälkeä minä kaipaankin.

Oma silmäni on malliltaan hieman hankala rajata (kuten Karkkipäivän Sannikin on jo aiemmin todennutkin), mutta koin, että napakalla ja mukavan pitkällä tussin kärjellä oli helppoa saada aikaan skarppia linjaa.

Aivan erityistä kiitosta eyeliner saa kuitenkin kestävyydestään, jonka huomasin ihan vahingossa. Meikkileikkini leikittyäni ja käteeni tussilla tekemäni piirrustuksen kuvattuani menin nimittäin  kastelemaan käsiäni ja huomasin hämmennyksekseni, että vaikka uitin kättäni suoraan juoksevan vesihanan alla ainakin puoli minuuttia (sitä mitenkään hankaamatta), oli tussi pysynyt edelleen ihollani näin hyvin:

Aivan pinnalta lähti heti alkuun hieman väriä pois, mutta muuten vesihanan alla hengailu ei vaikuttanut jälkeen mitenkään. Rajaus oli kuitenkin helppo poistaa kädestä kosteaa ihoa hieman paperilla pyyhkien, eli mitään ekstrahankaluutta tämä tuotteelle ominainen poikkeuksellisen hyvä kosteuden kestävyys ei tuonut. Wow!

Tykkäsin tästä No7-merkin meikkituttavuudestani kovasti ja se lunastikin meikkipussistani paikkansa. Erityisiä kehuja antaisin jälleen hyvästä hinnan ja laadun suhteesta, sillä tussi ei kustanna kuin 9,90 euroa!

Onko joku muu kokeillut tätä tuotetta? Mikä nestemäinen eyeliner teillä on tällä hetkellä omassa käytössänne?

Kommentit (11)

 1. kiira

  Wow, olen vaikuttunut! Jätän rajauspuuhat yleensä suosiolla muille, koska mustanmusta rajaus näyttää omissa silmissäni liian rajulta. Tätä tussia voisin kuitenkin kokeilla, lopputulos on todella siisti mutta sopivan pehmeän näköinen.

 2. Anonyymi

  Nestemäistä dipattavaa eyelineriä en omista, mutta mulla on kyllä H&M:n tussi. Ihan ok, ei ehkä erityisen pysyvä. Nykyisin käytän sitä lähinnä ripsirajan/välien 'täyttöön 🙂

 3. Riikka

  Mulla on käytössä Maybellinen Master Precise, joka on muuten oikein hyvä, mutta jättää päivän mittaa tummat raidat myös yläluomeen. Oletko huomannut tämän postauksen eyelinerissa samaa efektiä? Aikaisemmin käytössä oli klassinen Maybellinen kultasinihylsyinen Liner Express, mutta se lopetettiin eikä sen veroista ole löytynyt 🙁

 4. Anonyymi

  Lumenen uusi nestemäinen tussi on myös huiman hyvä, upean kiiltävä musta ja tyylikäs tummansininen. Helppo käyttää ja jälki on siisti! HH

 5. Celia

  H&M:n tussimainen eyeliner, love it! Hintakin vaivaiset 3,95e. 🙂 Ties kuinka mones kynä jo menossa, hylkäsin kertaheitolla vuosia käyttämäni Rimmelin eyelinerin (se missä sivellin, ei tussimainen pää).

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *