Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

The real thing

Minulle tuli hirveä himo hankkia itselleni yksi ihan oikea BB-voide, joten tein hieman taustatutkimuksia ja löysin itseäni kiinnostavan tuotteen, jonka sitten eBayn kautta itselleni kotiutin.
Paitsi että tahdoin löytää ominaisuuksiltaan kehutun tuotteen tahdoin siitä myös löytyvän sopivan vaalean sävyn.  
Yhdessä sävyssä tuleva BRTC:n Jasmine Water BB-Cream vaikuttikin kohtaavan kriteerini loistavasti, joten päädyin siihen.
Tuote lupaa paitsi kosteuttaa myös suojata ja rauhoittaa ihoa.
Lisäksi siinä on SPF 30, juonteidenvastainen koostumus sekä jopa ihoa vaalentava vaikutus. 

Koska en kuitenkaan bongannut tästä korealaisesta tuotteesta mistään kohtaa sen pakkausta tuotteen INCI-luetteloa en osaa sanoa, pyrkiikö tuote vaalentamaan ihoa aineosillaan pysyvästi vai lähinnä vain vaalean sävynsä avulla hetkellisesti. Olettaisin tämän kuitenkin paitsi vaalentavan ihoa pigmentillään välittömästi, myös sisältävän luonnon aineosia, joilla on väitetty olevan ihoa vaalentavia vaikutuksia. 
Arbutinia tämän ainakin väitetään sisältävän.
Kasvojeni iho näyttää tältä ilman meikkipohjaa.
Pisamaiset kohdat kaipaavat hieman tasoitusta ja punottavat kohdat pientä peittävyyttä.
En kaipaa paksua maskia, mutta hyvää tasoitusta.
Tahtoisin, että pohja jäisi meikin jäljiltä tasaiseksi, heleäksi ja matahkon tuntuiseksi, muttei kuivan näköiseksi. Noin niinkuin vaatimattomasti.
Vaatimaton toiveeni kuitenkin kuultiin ja oikeastaan toteutettiinkin.
 
Jasmine Water BB Cream nimittäin ensinnäkin tasoitti ihoni sävyä loistavasti.
Peittävyys oli hyvä, muttei tehnyt ihosta liian meikatun näköistä.
Iho jäi tämän jäljiltä heleän näköiseksi, mutta silti sopivan rasvattoman tuntuiseksi. Tuotetta oli helppo kerrostaa iholle peittävämpää jälkeä halutessaan ja se myös levittyi iholla hyvin.
Vaalealle iholle tarkoitettu sävy sujahti omaan vaaleaan ihooni aivan loistavasti. 
BB-voide pysyi iholla hyvin, mutta itse kiinnittäisin sen silti vielä kevyesti puuterilla iholle kestävimmän lopputuloksen aikaansaamiseksi. (Kuvissa puuteroimaton lopputulos.)
Missä tämä erosi länsimaisista BB-voiteista oli tuotteen koostumus. Siinä missä meidän BB-voiteemme ovat nimenomaan sävyttävän päivävoiteen kaltaisia voidemaisen kevyinä levittyviä tuotteita, oli tämä hieman jämäkämpää ja meikkivoidemaisempaa tavaraa, johon oli vaan ympätty mukaan hoitavia aineosia.
Pidin tästä itse kovasti ja käytän tuotetta mielelläni, sillä tämä teki juuri sen, mitä tältä toivoinkin.
Oma kappaleeni maksoi eBaysta tilattuna toimituskuluineen reilut 13 euroa, eli hinnallakaan tätä ei oltu pilattu.

Oletteko te kokeilleet aasialaisia, ”oikeita” BB-voiteita? Millaisia kokemuksia teillä niistä on?

PS. Vaikka Eurooppa onkin syttynyt BB-voiteisiin hieman jälkijunassa, on kotimainen Lumene sentään ajan hermoilla: Merkki julkaisee nimittäin tänä keväänä CC-voiteen! Sitä KOVASTI odotellessa!

PPS. Eilisen paras juttu täällä. 🙂

PS.

Kommentit (33)

 1. Anonyymi

  siis ei kai herranjumala tuo ole pysyvästi vaalentavaa voidetta.. katoin kerran dokumentin missä haastateltiin erilaisia ihmisiä ja yhdellä oli ihan kamalaks naama mennyt ton takia.. muutenkin kiellettyjä aineita voivat sisältää..

  siis nätti olet ja tykkään blogistasi paljon mutta hui kauhistus!

 2. Anonyymi

  Miksi et julkaissut kommentiani jossa kerroin dokumentista?

  • virve

   Kaikki julkaisua odottaneet kommentit on julkaista ja roskapostikansiokin kurkittu läpi varmuuden vuoksi. 🙂

 3. Anonyymi

  Kiinassa asuvana voin sanoa, että kierrän kaukaa kaikki whitening/brightening-tuotteet. Liian kovia ja vahingollisia tuotteita suomalaiselle iholle. Muutenkaan aasiassa valmistettuun kosmetiikkaan ei voi luottaa. Tuote voi sisältää ihan muuta kuin mitä tuoteselosteessa lukee. Se on opittu kantapään kautta. Myös paikalliset lehdet uustisoivat asiasta silloin tällöin.

  Täällä tuntemani suomalaiset rahtaavat kaiken mahdollisen kosmetiikan euroopasta tai jenkeistä. Myöskään Kiinan markkinoilla olevat brändituotteet eivät ole samoja kuin muualla päin maailmassa. Lancome on siis china-lancome.

  Kiinan suomalainen

  • NarnianGirl

   Tuo on mielenkiintoinen tieto. en sinällään ihmettele, että Kiinassa myydään vaarallisia aineita sisältäviä kosmiksia, onhan siellä maitojauheessakin ollut myrkkyä.. mutta että lancome ei ole lancome?
   Sen valossa outoa, että Kiinan lainsäädäntö teoriassa on hyvin tiukka ja vaatii mm. eläinkokeita myytäville kosmistuotteille. Tämän johdosta Estee Lauderin tuotteet on siellä läpikäyneet eläinkokeita, ja Paula's Choicen tuotteet myydään HongKongista käsin, koska PC vastustaa ehdottomasti tuotteidensa testaamista eläimillä.
   Miktenköhän nämä nyt käyvät yksiin – tiukka lainsäädäntö ja toisaalta feikki/myrkkytuotteet?

 4. Anonyymi

  Ootko tietoinen tästä profiilista?
  http://treffit.suomi24.fi/profile/350517

  en usko että on sun niin aattelin kysyä.

 5. Deittisivut

  Voi vitsit miten nätti olet. Hienoja kuvia ja hyvä kirjoitus.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *