Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

The perfect primer: Lumene CC Color Correcting & Blurring Primer

Kun asiakkaat kysyvät minulta, kuinka saisivat meikkipohjansa kestämään pidempään myyn heille mielelläni siihen tarkoitun meikinpohjustajan. Tuote on tehty parantamaan meikin kestoa, joten se on ratkaisu asiakkaan ongelmaan.

Olen kuitenkin ihan rehellisesti sanottuna ollut itse aivan suunnattoman huono meikinpohjustajien käyttäjä. En vain pidä niistä.

Jos puhutaan ihoa mattaavista meikinpohjustajista olen jopa hieman kammonnut niitä. Niiden tehohan yleensä perustuu nimenomaan siihen, että ne luovat iholle silikonisen, ihoa tasoittavan ohuen kerroksen, jonka päälle meikki liukuu tasaisesti ja joka toimii tavallaan pienenä eristeenä ihon rasvojen ja meikkivoiteen kanssa.

Minulla on aina ollut psykologisella tasolla tunne siitä, että niiden on pakko olla haitaksi iholleni. Yleisestihän moni uskoo, että silikonit voisivat tukkia ihoa ja vaikka en itse niitä ihonhoitotuotteissani pieninä määrinä välttelekään on ajatus siitä, että kuorruttaisin ihoni niihin perustuvalla tuotteella päivittäin jotenkin vaan tuntunut luotaantyöntävältä. Saisin ihan varmasti siitä vaan näppyjä ja mustapäitä, vai mitä?

Toinen ongelma on ollut, että joidenkin meikinpohjustajien kanssa meikkivoide ei vaan tunnu asettuvan nätisti. Meikkivoide ja pohjustaja muodostavat yhdessä epätasaista kökköä tai eivät muuten vaan asetu yhteen ja lopputulos ei ole yhtään sitä mitä olisin tahtonut. Tiedättehän sen epämääräisen näköisen meikkimössön, joksi jotkut meikkivoiteet ja pohjustajat yhdessä kasvoilla kerääntyvät jo levitysvaiheessa? Tai kuinka jotkut kosteusvoiteet ja pohjustajatkin jo tekevät saman ilmiön ennen kun kasvoille edes ehtii levittää meikkivoidetta!

Näillä tarinoilla pohjustettuna uskotte varmasti, että minulle oli suuri kynnys antaa meikinpohjustustuotteelle tilaisuus ja ottaa se päivittäiseen käyttöön. Siitä huolimatta tein sen.

Homma alkoi vahingosta. Olin ollut tyytymätön johonkin kokeilemaani meikkivoiteeseen ja seuraavana päivänä päätin antaa sille uuden mahdollisuuden meikinpohjustajan kanssa. Löysin testituotteiksi saamieni tuotteiden joukosta Lumenen CC Color Correcting & Blurring Primerin ja annoin mennä.

Primer levittyi kosteusvoiteeni päälle ongelmitta ja teki iholle miellyttävän tuntuisen ja sileän pinnan, jolle meikkivoide levittyi yllätyksekseni täysin ilman ongelmia. Olin näköjään sattumalta löytänyt hyvän kombon. Meikki kesti koko päivän siistinä ja iho tuntui hyvältä. Yllätyin hieman.

Seuraavana päivänä kokeilin pohjustajaa toisen meikkivoiteen ja kosteusvoiteen kanssa ja taas homma pelitti. Miksi minulla edes oli huonoja mielikuvia meikinpohjustajista jos homma oli näin helppoa?

Aloin käyttää meikinpohjustajaa päivittäin ja se toimi kaikkien kokeilemieni kosteusvoiteiden ja meikkivoiteiden kanssa saumatta yhteen. Ehkä olin vaan muistanut väärin ja ne aiemmatkin kokeilemani olivat aina toimineet näin hyvin?

<

Innostuin Lumenen CC-primerista niin, että tyrkytin sitä töissä asiakkaillenikin innolla. Yllätyksekseni  kävin muutamankin kanssa läpi keskustelun siitä, kuinka asiakas ei pidä primereista, sillä ne eivät aina levity tasaisesti meikkivoiteiden tai kosteusvoiteiden kanssa ja kökkööntyvät tai tekevät kuminmurumaista jälkeä. En siis todellakaan muistanut väärin omia kokemuksiani vaikka ne jo aiemmin kyseenalaistinkin ja todellakin tiesin, mitä asiakkaat tarkoittivat näitä kokemuksiaan kuvaillessaan!

Ja siitä huolimatta uskalsin suositella tätä meikinpohjustajaa jokaiselle, sillä toisin kuin aiemmat kokeilemani vastaavat tämä ei ollut pettänyt minua vielä kertaakaan ja minä olen kuitenkin ehtinyt kokeilla tätä käyttäessäni melkoisen monet meikkivoiteet ja kosteusvoiteetkin.

Nyt olen käyttänyt CC-pohjustajaa reilut pari kuukautta päivittäin meikin olleen esimerkiksi työpäivinä sen päällä ongelmitta paikoillaan aamukahdeksasta yöllä kello yhteen. Ja arvatkaapa mikä on näppytilanne? Zero. Minulla on koko aikana ollut kaksi näppyä, jotka ovat olleet enemmän hormonaalisia ja tiettyyn aikaan kuusta paikalle pamahtaneita eli meikinpohjustaja ei todellakaan ole tukkinut ihoani millään lailla.

Jos joku siis kaipaa hyvää meikinpohjustajaa, joka parantaa meikin kestoa huomattavasti kannattaa uskaltautua kokeilemaan tätä Lumenen CC Color Correcting & Blurring Primeria. Siitäkin huolimatta, että aiemmat kokemukset primereista eivät olisi olleet aina niin onnistuneita.

Onko joku muu ihastunut tähän pohjustajaan? Vai ovatko kaikki primerit toimineet teillä aina onnistuneesti?

Lumenen CC Color Correcting & Blurring Primerilla on hintaa n. 12,90 euroa.


Lue myös nämä postaukseni:

Sigma F50 skunkkisivellin Silisponge kokemuksia Meikkivoiteen levitys kondomilla

Kommentit (17)

 1. -m-

  Kokeilemani primer on tehnyt iholleni karmean kalvon, jonka alla iho on alkanut hikoilemaan – niin ällö tunne! Olen yhdistänyt hikoilun silikoneihin – en tiedä tekeekö sitä joku tietty silikoni, niiden määrä yleensä vai mikä, mutta kaikki silikoniset tuotteet sitä eivät kuitenkaan tee. Siksi välttelen jossain määrin, mutta suojakertoimellisessa päivävoiteessa siedän, jos koostumus ja sisältö muuten sopii, eikä tosiaan oo tommonen hikimaski.

  • virve

   Joo, tuotteita löytyy tosiaan moneen lähtöön ja tuollainen tunne ei kuulosta miellyttävältä. :/

 2. Anonyymi

  Ostin primerin tämän postauksen luettuani. Petyin todella pahasti ensimmäisen kokeilukerran jälkeen 🙁 Iho kiilteli iltapäivällä vielä enemmän kuin yleensä. Muutenkin meikkivoide näytti ihon pinnalta hirveältä pakkelikerrokselta, ihanniinkuin en olisi sitä muka osannut laittaa. Kokeilen vielä joku toinen päivä uudestaan ja toivon, että se kuitenkin toimisi….

  -Päikkis-

 3. Hanna

  Tekeekö tuo yksinään iholle mitään? Tasoittaako tms?

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *