The Parisian Chic Look

Kuten olen jo useaan otteeseen päivitellyt niin en todellakaan oikein tiedä, mitä minulle on päässyt viimeaikoina tapahtumaan ja miksi kaikenlainen väri-ilottelu on jäänyt meikistäni täysin muuten kuin huulimeikkien osalta.
Siinä missä ennen käytin aina luomiväriä ei se vaan tunnu enää kotoisalta jutulta enkä oikein edes tiedä miksi. Tai no, tiedän kyllä tavallaan. Katson kyllä mielelläni muiden upeita ja värikkäitä silmämeikkejä, mutta en vaan yleensä tunne niissä itse oloani kotoisaksi jostain syystä. 
Ehkä takaraivooni on nykyään iskostunut liikakin bobbibrownmainen meikkifilosofia, jonka mukaan ”women want to look and feel exactly like themselves, only prettier and more confident”. Niin minäkin haluan. En tahdo, että katsojan huomio kiinnittyy minua katsoessa vihreään luomiväriin vaan mielummin siihen, että silmämeikkini tuo silmäni paremmin esiin.
Ripsiväriä sudin kyllä mielelläni yhä silmiini ihan luonnottomankin paljon ja pirtsakka huulimeikkikin tuntuu kotoisalta, mutta luomivärien suhteen olen nykyään tylsä kuin mikä. Käytän niitä harvoin ja silloin kun käytän, laitan luomilleni mielellään huomamattomia nudesävyjä.
Yksi viimeaikaisia nudelemppareitani onkin ollut NYXiltä blogikokeiluihin saamani NYX Love in Paris, Parisian Chic -luomiväripaletti, joka sisältää yhdeksän helppoa nudesävyä, joilla voi luoda niin kevyttä ja hienostunutta pariisittaren päivämeikkiä kun eleganttia ja intensiivisempää ranskattaren yömeikkiäkin.
Koska en vain yksinkertaisesti koskaan oikeastaan jaksa alkaa kikkailla sävyillä, ovat erilaiset nudesävyt helppo ja varma valinta. Ne ovat siellä ja auttavat silmiä piirtymään esiin, mutta niitä ei varsinaisesti edes näe silmien ollessa auki. Ne tevät juuri sen, mistä Bobbi Brown aina puhuu: Näytän itseltäni, mutta vaan aavistuksen parempana versiona.
NYX Parisian Chic onkin kaikella tapaa juuri täydellinen meikkipaletti siihen huoliteltuun ja luonnolliseen lookkiin. Vaikka vähän aikaa sitten kerroin, etten ole koskaan ollut erityinen meikkipalettien ystävä jäävät tuon määritelmän ulkopuolelle ehdottomastikin luomiväripaletit, sillä niiden ystävä kyllä todellakin olen. Mikä voisikaan olla parempaa kuin useampi yhteensopiva ja helposti yhdessä kompaktissa rasiassa kulkeva luomivärisävy, joiden avulla voi tehdä aina tilanteeseen sopivaa jälkeä!
Nudea silmämeikkiä voidaan pitää tylsänä, mutta itseasiassa se antaa melkoiset mahdollisuudet muuntautua nopeasti nutturapäisestä toimistohiirulaisesta räväkämmäksi tapaukseksi vain huulimeikkiä lisäämällä. (Tai vaihtoehtoisesti vaikkapa vaan silmät tummemmin rajaamalla.) Nude look toimii loistavasti myös treffeillä, sillä se on juuri se look, jota mies-raasut eivät useinkaan edes tajua meikeillä tehdyksi.
Siitä huolimatta, että nyt pidin pienen ylistyspuheen luonnollisen sävyiselle silmämeikille katson yhä edelleen ihaillen muiden värikkäämpiä taideteoksia ja harjoittelen kotona salaa sitä päivää varten, kun omakin oloni tuntuu taas jälleen niissä kotoisalta. Jo pitkään olen nimittäin tyytynyt pitämään väri-ilottelun huulillani. (Joilla muuten on näissä kuvissa NYXin aivan ihanaa Intense Butter Glossia, johon palailen toiste tarkemmin.)

Millaisissa luomivärisävyissä teillä on kotoisin olo?

PS. Olen vähän huono pitämään salaisuuksia, joten en malta olla vielä hihkaisematta teille, että tosiasiassa minäkin olen juuri tainnut löytää silmämeikkipaletin, jolla minunkin kaltaiseni nudemeikkejä rakastava meikkaaja onnistuu luomaan niitä intensiivisempiäkin silmämeikkejä, joissa olo tuntuu jostain syystä kotoisalta!
Kyseessä on nimittäin blogikokeiluihin saamani Urban Decayn upouusi Naked Smoky -paletti, joka pärähtää perjantaiaamuna myyntiin Urban Decayn Tampereen ja Helsingin myyntipisteille sekä Sokoksen verkkokauppaan. Olen ehtinyt tehdä paletin kanssa vasta parit kokeilut, mutta pakko myöntää: olen aivan ihastunut tähän! Lupaan palata palettiin tarkemmin viikonloppuna, kun pääsen räpsimään teille meikkikuvia päivänvalossa.
Voisiko sittenkin olla, että minunkin silmissäni aletaan jälleen nähdä jatkossa arkenakin vähän enemmän meikkiä..?
Kommentit (14)
  1. Mulle on käynyt ihan samalla tavalla: värikkäät silmämeikit eivät tunnu enää omilta ja haluan huomion kiinnittyvän juuri _minuun_, ei meikkiini. Nykyään varsinkin amerikkalaisten kauneusvloggaajien ja instagrammailijoiden vahvat ja monimutkaiset meikit tuntuvatkin kamalan vaivalloisilta ja vierailta..

    1. Ja ihan tosi, kenellä aamuisin töihin heräävällä on aikaa tehdä sellaisia?!? 😀

  2. jännä juttu, omiin silmiin kaunein on joko vahvahko ehostus tai sitten kokonaan meikitön. (en siis sano tätä mitenkään kritiikkinä kenenkään meikkitottumuksia kohtaan vaan että tällainen maku mulla on jostian syystä :)). jostain syystä mielestäni ihmiset on oikeasti kauniimpia täysin meikittä kuin vaikkapa ripsarilla ja pohjatuotteilla ehostettuna. mystistä! nykyään taas oma olo ei ole yhtään mukava missään meikissä. haluaisin, että olisi, että voisi meikkailla omaksi iloksi arkenakin 😀 (tosin iso osa on ihan herkkien silmien aiheuttamaa fyysistä epämukavuutta.)

    sulle tuo kevyt, freesi meikki kyllä käy, osaat varmaan tehdä sen taitavammin tai olet löytännyt itsellesi paremmin sopivat tuotteet kuin moni 🙂

    1. Mulla sama juttu! Tai toisilla pidän kevyestä ehostuksesta, mutta omaan silmään itselle käy "kaikki tai ei mitään"-meikki parhaiten ja ripsari+pohja on vähän eiei.

    2. Minä tykkään useimmiten eniten monilla siitä nudesta lookista, jota miehet eivät aina edes tajua meikeillä tehdyksi. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *