Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

The Parisian Chic Look

Kuten olen jo useaan otteeseen päivitellyt niin en todellakaan oikein tiedä, mitä minulle on päässyt viimeaikoina tapahtumaan ja miksi kaikenlainen väri-ilottelu on jäänyt meikistäni täysin muuten kuin huulimeikkien osalta.
Siinä missä ennen käytin aina luomiväriä ei se vaan tunnu enää kotoisalta jutulta enkä oikein edes tiedä miksi. Tai no, tiedän kyllä tavallaan. Katson kyllä mielelläni muiden upeita ja värikkäitä silmämeikkejä, mutta en vaan yleensä tunne niissä itse oloani kotoisaksi jostain syystä. 
Ehkä takaraivooni on nykyään iskostunut liikakin bobbibrownmainen meikkifilosofia, jonka mukaan ”women want to look and feel exactly like themselves, only prettier and more confident”. Niin minäkin haluan. En tahdo, että katsojan huomio kiinnittyy minua katsoessa vihreään luomiväriin vaan mielummin siihen, että silmämeikkini tuo silmäni paremmin esiin.
Ripsiväriä sudin kyllä mielelläni yhä silmiini ihan luonnottomankin paljon ja pirtsakka huulimeikkikin tuntuu kotoisalta, mutta luomivärien suhteen olen nykyään tylsä kuin mikä. Käytän niitä harvoin ja silloin kun käytän, laitan luomilleni mielellään huomamattomia nudesävyjä.
Yksi viimeaikaisia nudelemppareitani onkin ollut NYXiltä blogikokeiluihin saamani NYX Love in Paris, Parisian Chic -luomiväripaletti, joka sisältää yhdeksän helppoa nudesävyä, joilla voi luoda niin kevyttä ja hienostunutta pariisittaren päivämeikkiä kun eleganttia ja intensiivisempää ranskattaren yömeikkiäkin.
Koska en vain yksinkertaisesti koskaan oikeastaan jaksa alkaa kikkailla sävyillä, ovat erilaiset nudesävyt helppo ja varma valinta. Ne ovat siellä ja auttavat silmiä piirtymään esiin, mutta niitä ei varsinaisesti edes näe silmien ollessa auki. Ne tevät juuri sen, mistä Bobbi Brown aina puhuu: Näytän itseltäni, mutta vaan aavistuksen parempana versiona.
NYX Parisian Chic onkin kaikella tapaa juuri täydellinen meikkipaletti siihen huoliteltuun ja luonnolliseen lookkiin. Vaikka vähän aikaa sitten kerroin, etten ole koskaan ollut erityinen meikkipalettien ystävä jäävät tuon määritelmän ulkopuolelle ehdottomastikin luomiväripaletit, sillä niiden ystävä kyllä todellakin olen. Mikä voisikaan olla parempaa kuin useampi yhteensopiva ja helposti yhdessä kompaktissa rasiassa kulkeva luomivärisävy, joiden avulla voi tehdä aina tilanteeseen sopivaa jälkeä!
Nudea silmämeikkiä voidaan pitää tylsänä, mutta itseasiassa se antaa melkoiset mahdollisuudet muuntautua nopeasti nutturapäisestä toimistohiirulaisesta räväkämmäksi tapaukseksi vain huulimeikkiä lisäämällä. (Tai vaihtoehtoisesti vaikkapa vaan silmät tummemmin rajaamalla.) Nude look toimii loistavasti myös treffeillä, sillä se on juuri se look, jota mies-raasut eivät useinkaan edes tajua meikeillä tehdyksi.
Siitä huolimatta, että nyt pidin pienen ylistyspuheen luonnollisen sävyiselle silmämeikille katson yhä edelleen ihaillen muiden värikkäämpiä taideteoksia ja harjoittelen kotona salaa sitä päivää varten, kun omakin oloni tuntuu taas jälleen niissä kotoisalta. Jo pitkään olen nimittäin tyytynyt pitämään väri-ilottelun huulillani. (Joilla muuten on näissä kuvissa NYXin aivan ihanaa Intense Butter Glossia, johon palailen toiste tarkemmin.)
Millaisissa luomivärisävyissä teillä on kotoisin olo?

PS. Olen vähän huono pitämään salaisuuksia, joten en malta olla vielä hihkaisematta teille, että tosiasiassa minäkin olen juuri tainnut löytää silmämeikkipaletin, jolla minunkin kaltaiseni nudemeikkejä rakastava meikkaaja onnistuu luomaan niitä intensiivisempiäkin silmämeikkejä, joissa olo tuntuu jostain syystä kotoisalta!
Kyseessä on nimittäin blogikokeiluihin saamani Urban Decayn upouusi Naked Smoky -paletti, joka pärähtää perjantaiaamuna myyntiin Urban Decayn Tampereen ja Helsingin myyntipisteille sekä Sokoksen verkkokauppaan. Olen ehtinyt tehdä paletin kanssa vasta parit kokeilut, mutta pakko myöntää: olen aivan ihastunut tähän! Lupaan palata palettiin tarkemmin viikonloppuna, kun pääsen räpsimään teille meikkikuvia päivänvalossa.
Voisiko sittenkin olla, että minunkin silmissäni aletaan jälleen nähdä jatkossa arkenakin vähän enemmän meikkiä..?

Kommentit (14)

 1. Anonyymi

  Nude look on itsellekin se kotoisin enkä koe sitä lainkaan tylsäksi, varsinkin taitojen pikkuhiljaa kehittyessä siihen kun saa eri nyansseja.

  Mutta joo, toi että tää on se look jota miehet pitävät meikittömänä 😀 Ollaan mieheni kanssa seurusteltu 8 vuotta ja muistan yhä kun suhteen alkuaikoina se mainitsi, että tykkää niin mun luonnollisuudesta, kun en siis meikkaa yhtään 😀 kyllä mä silloin valistin sitä tästä luonnollisesta meikkaustavastani ja kai se nyt on nähnyt mut peilin eessä sutimassa tässä vuosien varrella, niin silti, hiljattain kommentoi että "miksi sä tarviit aamutoimiin niin paljon aikaa kun ethän sä ees meikkaa" 😀

  • virve

   Haha, tuo nude-lookki on kyllä syynä juuri siihen, että miehet aina kommentoivat naisten näyttävän niin paljon kauniimmilta ilman meikkiä. Tottakai, kun heidän silmiinsä meikki on vaan värikkäinä loistavat huulet, silmät ja posket… 😀

 2. Emilia

  Nudemeikki on kyllä ihanan nopea ja tykkäsinkin siitä vähän aikaa sun postauksista inspiroituneena, mutta se kävi tosi tylsäksi! 😀 Haluan aina vaihdella lookia ja käyttää eri tuotteita. En vaan pysty pitäytymään tietyssä meikkirutiinissa pitkään!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *