Tätä ostetaan nyt: The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1%

Rakastan kytätä (mikä tahansa muu sana on liian lievä ilmaisu tälle), millaisia tuotteita meillä töissä menee erityisen paljon kaupaksi. Hyvin suuri osa niistä on helposti ennustettavia juttuja, mutta aina välillä esiin nousee tuotteita, joiden myynti yllättää minut täysin.

The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Yksi tällainen valtava yllättäjä on ollut The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% -hoitotiiviste, joka tuntuu suorastaan lentävän verkkokaupan hyllyltä ja kahmivan aivan hulluna kehuja. Itseasiassa se keikkuu jatkuvasti Suomen myydyimpien tuotteiden joukossa!

The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% -hoitotiiviste on tehty hoitamaan tukkeutuvaa ja epäpuhdasta ihoa. Sen öljytön, alkoholiton ja silikoniton koostumus hyöyntää tuotteen nimen mukaisesti kahta tehoainetta eli niasiiniamidia ja sinkkiä.

The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

B3-vitamiini eli niasiiniamidi on suosittu ihoa kirkastava ainesosa, jota käytetään todella paljon korealaisessa kosmetiikassa. Korealaisen kauneusihanteen mukainen iho on heleä, kirkas ja tasaisen sävyinen, minkä vuoksi lähes jokaiseen tuotteeseen lisätään niasiiniamidia. Ainesosa auttaa häivyttämään iholta pigmenttiläiskiä ja hyperpigmentaatiota tasapainottamalla liiallista pigmentin tuotantoa.

Niasiiniamidi myös stimuloi kollageenintuotantoa, mikä voi ehkäistä ihon veltostumista. Tämän ansiosta se voi auttaa häivyttämään ryppyjä ja juonteita kuten esimerkiksi C-vitamiini tai retinolikin, mutta  niasiiniamidi tekee sen hellävaraisemmin ja ihoa ärsyttämättä.

The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Niasiiniamidi on myös täydellinen ainesosa epäpuhtaan ihon hoidossa, sillä se auttaa ehkäisemään tulehduksia ja rauhoittamaan ihoa. Se auttaa ihoa paranemaan nopeammin sekä häivyttämään epäpuhtauksien jättämiä jälkiä.

Kaikkien näiden ominaisuuksien lisäksi niasiiniamidi myös auttaa vahvistamaan iho luonnollista suojamuuria, minkä ansiosta kosteus säilyy iholla paremmin, jolloin iho tuntuu pehmeämmältä ja iho on vastustuskykyisempi. Tämän ominaisuutensa vuoksi se on kuulemma erinomainen myös rosacean eli ruusufinnin kanssa kamppailevalla iholla (joskin ihosairauksien kohdalla suosittelen aina keskustelemaan asiantuntijan kanssa ennen oma-aloitteista ihonhoitoa trendikkäillä ainesosilla).

The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Niasiiniamidi on siis jo itsessään suoranainen taika-aine lähes jokaiselle iholle ja jokaiseen ongelmaan ja tämä tehotuote sisältää sitä vieläpä varsin korkean pitoisuuden. Koska tuote kohdistaa tehonsa erityisesti epäpuhtauksiin, on niasiiniamidin pariksi laitettu sinkki, joka sekin tunnetaan ihoa rauhoittavista ja tulehduksia ehkäisevistä ominaisuuksistaan.

The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% -hoitotiiviste on kirkasta, hieman vettä geelimäisempää ja iholle kevyenä levittyvää. Sen lähes hajuton koostumus imeytyy todella nopeasti ja jättää iholle samettisen, lähes mattaisen pinnan. Kaikista hienoista ominaisuuksistaan huolimatta sitä ei ole tarkoitettu kätettäväksi iholla yksinään, sillä se ei itsessään tuo iholle kosteutta, vaikka auttaakin ehkäisemään kosteuden haihtumista.

(Luin jostain jonkun kommentoineen, että tuote kuivattaa ihoa, mutta sitä se ei kyllä tee. Se vain yksinkertaisesti jättää iholle hieman mattaisen pinnan eikä tuo iholle kosteutta, joten ilman kosteutusta iho kyllä kuivuu.)

The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Minun täytyy myöntää, että vaikka minulta löytyi tämä taikapullo, en ollut ymmärtänyt sen upeutta täysin ennen kuin huomasin, että sitä ostetaan aivan hulluna ja kaikki kehuvat sitä. Tämän vuoksi minulla ei siis ole omakohtaisia kokemuksia tuotteen pitkäaikaisesta käytöstä.

The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Minua kuitenkin kiinnostaisi kuulla niitä käyttökokemuksia teiltä, eli jos olette kokeilleet tuotetta, niin jakakaa ihmeessä kokemuksianne! 

The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% -hoitotiivisteellä on hintaa 6,80 euroa ja sen löytyy myynnistä täältä.*

The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Onko teillä kokemuksia The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% -tuotteesta?


Lue myös:

Opas ihonhoidon aktiiviaineisiin – näin yhdistelet tehoaineita oikein

virve-fredman-taydellinen-iho-opas-korealaiseen-ihonhoitoon

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

 

Kommentit (13)
  1. Olen nyt käyttänyt melkein kokonaan yhden putelin. Tuote tuntuu hyvältä iholla, mutta en ole huomannut mitään vaikutusta.

  2. Kuulostaa mielenkiintoiselta tuotteelta, olen huomannut niasiiniamidia olevan monessa korealaisessa tuotteessa, erityisesti kuitenkin kasvovoiteissa 🙂 miten tämä sopii käytettäväksi BHA-tuotteiden kanssa? Käytän noin joka toinen päivä Cosrx BHA Black head power liquidia, kannattaisiko näitä käyttää vuoropäivin? Ja mihin väliin ihonhoitorutiinia tämä kuuluisi? Kasvoveden ja essencen jälkeen?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *