Loistava löytö: The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG -silmänympärysseerumi

Näpyttelin blogiin vähän aikaa sitten juttua supersuosioon nousseista The Ordinary -ihonhoitotuotteista, joiden menestyksen salaisuutena on merkin idea pakata tehokkaat aktiiviaineet simppeleihin pakkauksiin ja myydä ne halvalla.  Kerroin tehneeni reippaan kokoisen The Ordinary -tilauksen ja lupasin jakaa teille ne parhaat tuotelöytöni.

 The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG

Yksi ylivoimaisesti parhaita The Ordinary -tuotteita on ollut merkin Caffeine Solution 5% + EGCG* -silmänympärysseerumi, joka päätyi heti päivittäiseen käyttööni. Tuote on kehitetty nimenomaan vähentämään silmänalusten tummuutta ja turvotusta, joista jälkimmäinen ei ole varsinaisesti ongelmani, mutta mistä huolimatta levitän silti ilolla silmänympärysiholleni kaikkia niitä hoitavia lisätuotteita.

 The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG

Silmänympärysihoni kuivuu helposti, joten käytän sillä todella mielelläni paitsi hyvin kosteuttavia silmänympärysvoiteita myös mielellään kosteutusta tehostavia lisätuotteita. Minulla oli talvella käytössä Estée Lauderin Advanced Night Repair Eye Serum, jonka tuomasta lisäkosteutuksesta nautin todella paljon, mutta jonka korvasin mielelläni sen lopputua sitä huomattavasti edullisemmalla vaihtoehdolla.

 The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG

Kevyt, vesipohjainen tuote sisältää runsaan määrän (5%) kofeiinia sekä vihreän teen lehdistä peräisin olevaa Epigallocatechin Gallatyl Glucoside (EGCG) -aktiiviainetta, joiden on kuulemma todistettu iholle levittäessä vähentävän silmänympärysten tummuutta ja turvotusta.

Tuote on pakattu sen koostumusta UV-säteilyltä suojaavaan ruskeaan pulloon, sillä EGCG on valolle herkkää. Tämä kannattaa itsekin ottaa huomioon tuotetta kotona säilöessä ja itse olen varmuuden vuoksi säilyttänyt tämän pulloa valolta suojassa sen omassa pahvikotelossa.

 The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG

Silmänympärysten rakenteellisista syistä aiheutuvalle tummuudelle, jossa sinertävyys johtuu ohuen ihon alta aina läpikuultavista verisuonista tämä ei tietenkään voi mitään, mutta koska itse en todellakaan tule aina nukkuneeksi tarpeeksi, mikä tietysti lisää tummuutta entisestään, on tällainen lisätuote todella loistava juttu sisällyttää ihonhoitorutiiniin.

 The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG

Seerumimainen tuote sisältää lisäksi myös runsaasti ihoa kosteuttavia ainesosia, joita kaikkia silmänaluseni kaipaavat kipeästi. Tämä onkin ollut aivan mahtava lisätuote käytettäväksi kosteusvoiteen alla aamuin illoin ja silmänaluseni ovat ehdottomasti pysyneet tavallista paremmassa kunnossa, minkä ansiosta meikkituotteetkin levittyvät niille paremmin. Koska tuote kosteuttaa ihoa tehokkaasti, on se myös sen myötä auttanut häivyttämään kuivuudesta johtuvia hentoja juonteita.

 The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG

Seerumi itsessään on ohuen vesimäistä, mutta tuntuu silti iholla vettä paksummalta ja ravitsevammalta. Yksinään käytettynä se jättää iholle hieman nahkean ja tahmaisen tunnun, minkä vuoksi tahdon itse laittaa sen päälle aina voidemaisen tuotteen, joka saa tahmaisuuden katoamaan. Koen myös, että sen tehoaineet lukittuvat iholle paremmin, kun päälle levittää niiden haihtumista ehkäisevän voiteen.

Hintaansa nähden tämä tuote on suoranaista kultaa, sillä 30 ml pullolla ei ole hintaa kuin reilusti alle kymmenen  euroa, mikä on minusta suorastaan naurettavan halpaa. Minusta tämä on kosteuttavan koostumuksensa ansiosta loistava lisätuote kaikille, jotka tahtovat ehkäistä silmänympärysihon ikääntymistä ja hoitaa silmänympärysihoa, jolla ilmenee jo ikääntymisen tai väsymyksen merkkejä. Tuote löytyy myynnistä täältä*.

 The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG

Onko joku muu ihastunut The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG -silmänympärysseerumiin?


Lue myös nämä postaukseni:

The Origins Kokemuksia Naamiolaput silmänympäryksille Origins silmänympärysvoide kokemuksia

virve-fredman-taydellinen-iho-opas-korealaiseen-ihonhoitoon

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

 

Kommentit (22)
  1. Hyvä vinkki. Olen miettinyt tilauksen tekemistä, mutta toistaiseksi ”pakko saada” -tuotteet ovat rajoittuneet salisyylihappoon. SY-seerumia olen miettinyt ennenkin, mutta en ole raaskinut kokeilla. Tuolla hinnalla kyllä raaskin.

    1. Tätä tuotetta voin suositella oikeastaan kaikille, sillä on niin edullinen ja oikeastaan varmasti kaikkia hyödyttävä. 🙂

  2. Mira / Blinger Shimmer -blogi
    27.3.2017, 13:29

    Tämä pitää ehdottomasti laittaa hankintalistalle 🙂 Pohdin tuossa vain, että kuinka 30ml tuotetta saa ikinä silmänympäryksillä tuhlattua..? 😀

    1. Kyllä tämä loppujen lopuksi kuluu ihan hyvin, sillä itse ainakin pullokoon vuoksi laitan tätä ihan reippaasti ja tämän pitäisi säilyä 12 kk. Veikkaan, että omani on tyhjä noin puolessa vuodessa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *