Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

The next contemporary designer in business

Jokaisella vaateteollisuudesta tunnetulla merkillä on pakko nykyään olla oma hajuvetensä. Niin Espritillä, Dieselillä, Pumalla, Guessilla, Adidaksella kuin Hilfigerilläkin on kaikilla omansa. Kaikilla on vaan oltava omat nimikkotuoksunsa.
Pikkuhiljaa ilmiö on lähtenyt leviämään myös meikkien puolelle. Olen kertonut blogissani, kuinka alunperin muodin kautta tunnetuksi tulleet uuden aikakauden suunnittelijat Michael Kors ja Marc Jacobs ovat molemmat pyyhältäneet tuoksujen kautta luomaan omaa värikosmetiikkaa nimensä alle. Nyt näiden kahden herran joukkoon liittyy kolmantena daami, joka on myös ollut viimeaikoina varsin pop.
Kuva täältä.
Laukuistaan ja varsinkin balleriinoistaan blogimaailmassakin tuttu Tory Burch on nimittäin uusin kosmetiikan aluevaltausta harjoittava brändi.
Kuva täältä.
Tory Burch on julkaissut hajuveden, jonka rinnalle on lanseerattu myös kosmetiikkaa.
Kuva täältä.
Hajuvesipullo on minusta kaunis, mutta niin ovat kyllä nämä kosmetiikkapakkauksetkin, joiden yksinkertainen koristeellisuus vetoaa minuun täysillä.
Kuva täältä.
Naisen omaa nimeä kantavan merkin kosmetiikkavalikoimaan kuuluu itse hajuveden lisäksi toistaiseksi paitsi kaulakorussa tuleva voidemainen parfymi myös samalla tuoksulla varustetut tuoksukynttilä, suihkugeeli, vartaloemulsio sekä vartalovoide. Lisäksi meikkipuolelle on tuotu huulipuna, lip- and cheek tint, aurinkopuuterin ja poskipunan yhdistelmä sekä sille tarkoitettu pöyheä meikkisivellin.
Kuva täältä.
Nämä näyttäisivät aivan ihanilta omilla hyllyilläni! (No okei, eivät tässä opiskelijasolussa, tosin…) 
Kuva täältä.
Modernien merkkien meikkimarkkinoille ponnistavinen näyttääkin olevan tällä hetkellä alkava trendi ja odottelenkin mielenkiinnolla, kuka kerää rohkeutensa seuraavaksi ja seuraa perässä. Louboutininhan oli jo lupailtu liittyvän joukkoon tänä vuonna, mutta hieman hiljaiselta näyttää kyllä toistaiseksi.
Lisäinfoa Tory Burchin kosmetiikasta voi kurkkia Tory Burchin omilta kotisivuilta.
Mitäs tähän sanotte?

Kommentit (8)

 1. lyyrine

  Nättejä on kosmetiikkapurkit, mutta nuo kengät!? Perus ballerinoja rumalla ja isolla logo lätkällä….ei!

  • virve

   Minuun nuo balleriinat kyllä kolahtavat, mutta eivät ole oikein istuneet malliltaan jalkaani sinnikkäistä kokeiluista huolimatta. :/

 2. Anonyymi

  Repettoltakin tuli tossa kesällä oma tuoksu. Aika sitruksinen ja makea mutta kuitenkin siinä on joku twisti jonka perusteella menin sen ostamaan.. 😀

  • virve

   Kiitos tiedosta! 🙂

 3. Anonyymi

  Millä lämpöasteilla kiharrat tuolla sauvalla? 🙂

  • virve

   180-200 riippuen siitä, kuinka paksuja hiusosioita olen aikeissa kiharrella. 🙂

 4. Anonyymi

  ooooooooo! ihana uutinen! rakastan toryn asusteita. todellakin pakko jostain saada käsiini jokin noista ihanista kosmetiikkatuotteista.

  • virve

   Ovat kyllä varsin ihanan näköisiä! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *