Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

THE löytö: Awa Hour Micro Bubble Former

*Sis. mainoslinkin

Jos minun tulisi nimetä yksi japanilainen kosmetiikkalöytö, joka on ylitse muiden, olisi se ehdottomasti Awa Hour Micro Bubble Former.

Awa Hour Micro Bubble Former

Tämä hassu pieni ämpäri mullisti nimittäin maailmani.

En ole ollut vaahdotettavien ihonpuhdistustuotteiden ystävä, sillä ne ovat tuntuneet yleensä liian tujuilta ihollani ja tuoneet sille natisevan puhtaan tunteen saaden ihoni jopa kuivumaan lisää. (Puhun nyt siis vaahdotettavista puhdistusvoiteista, en kevyistä vaahtoputsareista, jotka tulevat pulloista ulos hellävaraisena vaahtona.) Japanilaisia kosmetiikkalöytöjä tehdessäni törmäsin kuitenkin väitteeseen, jonka mukaan voideputsarien vaahto olisi hellävaraisempaa kuin itse voideputsari, mikä itseasiassa oli varsin loogista.

Awa Hour Micro Bubble Former

Voidemainen putsari oli melko tiivistettyä ja täpäkkää, mutta kun sitä sekoitti veden kanssa kuohkeaksi vaahdoksi laimeni se huomattavasti. Voideputsarien kunnollinen käsinvaahdottaminen on kuitenkin taitolaji, jonka harvat länsimaalaiset hallitsevat ilman apuvälineitä ja päätin siksi turvautua pieneen apulaiseen.

Awa Hour Micro Bubble Former

Awa Hour on japanilainen ihonpuhdistusvempain, joka muuttaa hetkessä pienen nokareen voideputsaria ja vähäisen määrän vettä runsaaksi, kuohkeaksi vaahdoksi, jolla iho on hellävaraista puhdistaa. Noin kymmenen euroa maksava muovipurkki on varsin simppeli käyttää ja jos nyt oikein käsitin, muodostaa se nimenomaan ”mikrokokoista” vaahtoa, jonka pitäisi pystyä puhdistamaan iho entistä syvemmältä.

Awa Hour Micro Bubble Former

Härvelissä on pieniä reikiä täynnä oleva levy, jolle asetetaan pienen pieni nokare mitä tahansa vaahtoavaa puhdistusvoidetta. Purkin pohjalle kaadetaan pieni loraus vettä, kansi asetetaan paikoilleen ja sitten alkaa sekoitus.

(Tätä postausta tehdessäni osasin ensimmäistä kertaa laittaa tarpeeksi vähän tuotetta, sillä aiemmin olen joka kerta laittanut puhdistusvoidetta vahingossa niin paljon, että lopputuloksena on ollut valtava purkillinen vaahtoa.)

Awa Hour Micro Bubble Former

Kannen läpi tulevaa muovitikkua vedellään kymmenisen sekuntia ylösalas ripein liikkein, jolloin vesi ja puhdistusvoide sekoittuvat reikäisen väliosan auttaessa muodostamaan hetkessä purkillisen ilmavaa, kuohkeaa vaahtoa. Riippuu tietysti täysin puhdistustuotteesta ja käytetystä vedestä, millainen lopputulos on, mutta tämä tuote on todellakin ollut melkoinen löytö muuttamaan iholleni liian tujut puhdistusvoiteet hellävaraisesti syväpuhdistaviksi vaahtoputsarikinoksiksi!

Awa Hour Micro Bubble Former

En ole ennen tosiaan innostunut vaahtoaviata puhdistusvoiteista, mutta tämä laite avasi silmäni niiden suhteen aivan uudella tavalla. Muistan aina kuulleeni kouluttajilta tarinoita ”lentokentän aasialaisista myyjistä”, jotka osasivat vaahdottaa Shiseidon (vai Sensain?) vaahtoputsarit käsissään hetkessä valloittaviksi vaahtokinoksiksi, mutta vaikka tein mitä temppuja en vaan koskaan saanut niistä tarpeeksi kuohkeita.

Awa Hour Micro Bubble Former

Japanissa vaahtoavat voideputsarit ovat erittäin suosittua tavaraa ja olikin aivan mahtavaa löytää syy sille, miksi niitä rakastettiin niin paljon. Minulta oli siis vain ollut hukassa vaahdotustekniikka eikä kosteilla käsillä aikaasaamani pienen pieni vaahto ollut mitään verrattuna siihen, kuinka runsaan vaahdon tämä vekotin luo hetkessä. Tämä laite todellakin jää vakkarikäyttöön!

Käyttöä demonstroivan Instagram-videoni voi käydä katsomassa täältä. Oma Awa Hour -kuppi näyttäisi olevan tilattavissa helposti eBayn kautta, joten jos ajatus putsarinvaahdottajasta sai innostumaan niin suosittelen klikkautumaan eBayn jännittävään maailmaan. Tuotteen myyjiä löytyy eBaysta täältä*.

Awa Hour Micro Bubble Former

Onko joku muu sattunut törmäämään tällaiseen vempaimeen?

Edit: Tutustu myös vekottimen kompaktimpaan versioon eli putsarinvaahdotusverkkoon tässä postauksessani!

Kommentit (21)

 1. Miiu

  Ihanaa lukea tällaisista tuotteista , mitkä täällä ovat tuntemattomia ja vähän hassuja. Odotan innolla mitä muuta Tokiosta kosmetiikan osalta löytyy!!! Ja ei kai kaikkea mitä esitellään tarvitse aina saada myös itselle?!

  • Virve

   Olen löytänyt ihan valtavan määrän minulle aivan uusia tuoteideoita ja tulen taatusti esittelemään niitä teille, sillä minusta on ainakin mielenkiintoista kuulla, mitä kaikkea on edes keksitty. 🙂 Ja kuten sanoit, ei kaikkea tarvitse tosiaan omistaa vaan riittää usein, että voi kuulla siitä. 🙂

 2. Terhi

  Taidanpa kokeilla tyhjän panttina olevaa pressopannua tähän!

  Pressopannua pestessä on ollut kivaa, kuinka tehokkaasti se tiskiaineen vaahdottaa, puhdistuu tosi nopsaan pannu. En ennen tätä tullut ajatelleeksi, että voihan pannulla muutakin vaahdottaa kuin pesuainetta. 🙂

  • Virve

   Ihan mahtava idea! Haluan todellakin kuulla, kuinka sujui! 😀

 3. Tunnettu, mutta ei niin tuttu apuväline: komedorauta – Kauneus & Terveys -blogit

  […] jo varsin selväksi, että minä rakastan erilaisia kauneudenhoitoon liittyviä apuvälineitä. Paitsi että sydämeni sykkii niille joskus jopa varsin oudon kuuloisille, mutta silti niin kätevil…, ovat monet ihan perusvälineetkin osa lähes jokapäiväistä […]

 4. Jälleen uusi hittituote: putsarinvaahdotusverkko! – Kauneus & Terveys -blogit

  […] teille kesällä aivan mahtavan Awa Hour -puhdistusvoiteen vahdotuspurkin, josta tuli heti lempparini. Purkin kantaminen ei kuitenkaan ole kätevää reissatessa, mutta […]

 5. Vuoden 2016 parhaat kosmetiikkalöydöt – Asia edition – Kauneus & Terveys -blogit

  […] Paras turhake: Awa Hour Micro Bubble Former  […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *