Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Loistava puhdistusöljy seka- ja rasvaiselle iholle: The Face Shop Rice Water Bright Light Cleansing Oil

*Sis. mainoslinkin

Puhun usein aasialaisen ihonhoidon kulmakivesta eli kaksoispuhdistuksesta, jota ilman en voisi itse kuvitellakaan olevani ja olen asian suhteen varsin järkkymätön. Koen, että on aivan turhaa lätkiä iholle hoitotuotteita, jos niiden tieltä ei ole ensin raivannut pois meikkiä, epäpuhtauksia, saasteita ja muita esteitä. Ajattelen myös, että on turhaa raastaa ihoaan liian pesevillä tuotteilla rääkäten ja sitten yrittää hyvitellä sitä hoitotuotteilla, kun asian voi jo lähtökohtaisesti tehdä hellemmin. Hellävarainen kaksoispuhdistus puhdistaa nimittäin kasvoilta kaiken ylimääräisen ihoa rasittamatta, joten se on minulle ihonhoidon tärkein vaihe.

(Kaksoispuhdistuksesta voi lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani.)

The Face Shop Rise Water Bright Light Cleansing Oil

Kaksoispuhdistuksen ensimmäinen vaihe on öljypohjainen puhdistustuote, joka saa monet kavahtamaan. Monilla onkin mielessä kuva keittiösta löytyvän ruokaöljyn hieromisesta kasvoille ja niin hyvin kuin se varmasti monilla toimiikin, on meitä melkoinen joukko, jotka saamme kylmiä väristyksiä pelkästä ajatuksestakin. Tahdon itse puhdistusöljyn, joka tuntuu iholla hellältä, mutta on sen verran moderni, että se myös huuhtoutuu iholta vaivatta vedellä – sitä kun nuo puhtaat öljyt eivät oikein tee ja avuksi tarvitsee usein esimerkiksi puhdistusliinan.

Minulta kysellään usein vinkkejä hyvästä puhdistusöljystä, sillä niitä on vielä toistaiseksi saatavilla melko vähänlaisesti meidän markkinoiltamme. Parasta onkin kääntää katse jälleen aasialaisen kosmetiikan ja eBayn suuntaan parhaiden tuotteiden löytämisessä.

The Face Shop Rise Water Bright Light Cleansing Oil

Käytän puhdistusöljyjä jatkuvasti ja kokeilen aina uusia tuotteita, mutta en ole aiemmin löytänyt mitään sellaista, mikä ansaitsisi ihan oman postauksensa. Suurin osa puhdistusöljyistä on kivoja ja asiansa hyvin ajavia ja tuntuu, että aasialaisia puhdistusöljyjä shoppaillessa onkin melko sama, mihin puhdistusöljyyn sormensa sokkona osoittaa ostopäätöstä tehdessään, sillä niin korealaiset kuin japanilaisetkin markkinat ovat aivan täynnä hyviä tuotteita.

Nyt minulla olisi kuitenkin esitellä yksi puhdistusöljy, joka sopii erityisesti niille, jotka ovat olleet erityisen skeptisiä puhdistusöljyjen suhteen ja olleet varmoja siitä, etteivät ne huuhtoudu kunnolla, jäävät klähmäisinä iholle eivätkä muuten vain ole mukavia käyttää. Tämä tuote nimittäin kumoaa kaikki nuo harhaluulot.

Korealainen The Face Shop tarjoaa valikoimassaan nimittäin kahta erilaista Rice Water Bright -tuotelinjan puhdistusöljyä, joista toinen on koostumukseltaan erityisen kevyt Light Cleansing Oil. Öljy on jopa niin kevyt, että se valuu pitkin kättä lähes vesimäisesti eikä jää paksun jäykkänä paikoilleen!

The Face Shop Rise Water Bright Light Cleansing Oil

Kevyt puhdistusöljy kuuluu tietysti hieroa kuivalle iholle ja sillä lähtee vaivatta pois myös silmämeikki. Yksi syy, miksi rakastan puhdistusöljyjä onkin juuri se, että samalla tuotteella lähtee kasvoilta vaivatta kaikki meikki eikä minun tarvitse turhaan käyttää erillistä silmämeikinpoistoainetta ja kuluttaa vanulappuja.

The Face Shop Rise Water Bright Light Cleansing Oil

Kevyt öljy sulattaa meikin vaivatta ja huuhtoutuu kasvoilta täydellisesti vedellä. Iholle jää puhdistusöljyn jälkeen ihanan pehmeä ja ravittu, mutta silti täysin puhdas tunne. Tämä puhdistusöljy on suunniteltu erityisesti seka- ja rasvoittuvalle iholle, mutta oma kuiva ihoni on myös nauttinut siitä (saatavilla on myös täyteläisempi versio kuivemmalle iholle).

The Face Shop Rise Water Bright Light Cleansing Oil

Öljypuhdistus on muutenkin aivan täydellinen juttu rasvoittuvalle iholle, sillä samanlainen liuottaa samanlaista, eli öljy liuottaa iholta liiallisen talin. Kun puhdistusta sitten vielä jatkaa vaahtoputsarilla, joka pääsee nyt syväpuhdistamaan ihohuokosia huomaa taatusti jo lyhyessä ajassa, kuinka loistava juttu kaksoispuhdistus on varsinkin epäpuhtauksiin taipuvaisella iholla.

The Face Shop Rise Water Bright Light Cleansing Oil

Aasialaisen kosmetiikan parhaita juttuja on se, ettei laatutuotteista tarvitse makaa omaisuuksia. Korealaiset kuluttajat ovat todella laatutietoisia ja pikkutarkkoja ihonhoitotuotteistaan ja kääntävät kelkkansa nopeasti toiseen suuntaan, jos tuote on laatuunsa nähden liian kallis – niin runsailla markkinoilla kun saa laatutuotteita aivan pikkurahalla.

The Face Shop Rice Water Bright Light Cleansing Oilia saa helposti tilattu itselleen eBaysta noin kymmenellä eurolla ja sitä kaupittelevat myyjät löytyvät täältä*. (Tuotetta ostaessa kannattaa tarkastaa, että ostoskorissa on nimenomaan tämä Light-versio.)

The Face Shop Rise Water Bright Light Cleansing Oil

Kuka muu rakastaa puhdistusöljyjä?


Lue myös nämä postaukseni:

Mikä on kaksoispuhdistus Ihonpuhdistus ilman pyyhettä Babor ihonpuhdistus

Kommentit (34)

  1. Puhdistuöljy hakusessa

    Moikka! Ajattelin kokeilla kaksoispuhdistusta. Minulla on rasvainen ja pintakuiva iho. Täällä on kirjoitettu lorealin puhdistusöljystä, joka lopetettiin. Kysyin asiasta kaupasta myyjältä ja hän sanoi, että sen tilalle on tullut L’Oréal Paris Rare Flowers Makeup Removal Cream meikinpoistovoide. Mitä mieltä olette siitä? Kokeilin sitä ja se tuntui ihan ok:lta, mutta tavallinen ripsiväri ei lähtenyt kokonaan.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *