Tuoksufiksaatio: The Body Shop White Musk

Rakastan ihanalta tuoksuvia suihkugeelejä ja vartalovoiteita, mutta hajuvesien kanssa olen hyvin valikoiva. Todella moni hajuvesi saa minulle aikaan ällöttävän olon ja joskus jopa migreenin, joten en ole siksi kovin innokas hajuvesien suihkija. On kuitenkin muutamia tuoksuja, joita rakastan nuuhkia omalla ihollani aina silloin tällöin ja jotka ihastuttavat minua erityisesti muilla.

The Body Shop White Musk Ostolakossa Virve Vee

Yksi tällainen tuoksuihanuus on The Body Shop White Musk*, jonka pohjatuoksu on minusta aivan ihana. Tuoksu on aluksi hieman pistävämpi, mutta jestas, kuinka rakastankaan sitä pehmeää tuoksua, joka hajuveden pohjalta paljastuu sen oltua hetken iholla! Hajuvesi on minusta puhtaan pehmeä, ajaton, kaiken ikäisille ja kaikkiin tilanteisiin sopiva.

Jo vuonna 1981 lanseerattu tuoksu on jo melkoinen klassikko, jonka moni tuntee ja joka ihastuttaa ihmisiä vuodesta toiseen. Myski voi kuulostaa suomalaisista usein pelottavalta monen assosioidessa sen vahvoihin ja suorastaan päällekäyviin tuoksuihin, mutta tässä hajuvedessä se tulee erityisesti tuoksun pohjalla ihanan pehmeänä ja jopa hyvinkin kevyenä esiin.

Etelä-Koreassa The Body Shop White Musk -tuoksu on hyvin suosittu. Vaikka tuoksua ei markkinoida miesten tuoksuna, koristavat sen pakkauksia tunnetun korealaisen miesnäyttelijän Gong Yoon kasvot, sillä supersuositussa korealaisessa Goblin-sarjassa hän antaa tuoksun lahjaksi sarjan naisnäyttelijälle Kim Go-Eunille, minkä myötä tuoksusta tuli erittäin suosittu.

The Body Shop White Musk Shower Gel suihkugeeli Ostolakossa Virve Vee

Käyn suihkuttelemassa tuoksua aina välillä iholleni The Body Shopin ohi mennessäni ja rakastan sen jopa melko puuterisen pehmeää pohjatuoksua. Bongasinkin ilokseni alkuvuodesta Bangkokista tuotelinjan suihkugeelin tarjoushinnalla ja ajattelin, että se voisi olla minulle täydellinen hankinta, sillä kuten tuoksulinjojen suihkugeeleissä yleensäkin, tulisi siinäkin tuoksu varmasti esiin täydellisen pehmeänä ja kepeänä sen auetessa suihkussa.

Olin täysin väärässä. The Body Shop White Musk Shower Gel* -suihkugeelin tuoksu oli ollut pehmeää nähnytkään, vaan siinä tuoksui tasan tarkkaan vain White Musk -hajuveden hieman pistävä ja jopa vähän miehekäs alkutuoksu, joka ei muuttunut miksikään suihkussa tai iholla. Olin hankkinut suihkugeelin meille miehen kanssa yhteiseen käyttöön, mutta mies jopa kysyi, oliko suihkugeeli tarkoitettu vain hänelle, kun siinä oli niin miehekäs tuoksu. Suihkugeeli oli siis täydellinen pettymys tuoksunsa puolesta.

Jo vuosia kestanyt tuoksufiksaationi The Body Shop White Musk -hajuveden suhteen jatkuu silti yhä täysin haavoittumattomana ja edelleen usein The Body Shopin myymälän ohi kävellessäni käyn suihkauttamassa hajuvettä iholleni. Ehkä se oma pullollinen tuoksua täytyy vielä jossakin vaiheessa vihdoin hankkia.

The Body Shop White Musk Ostolakossa Virve Vee

Onko teillä joku tuoksu, jota käytte aina suihkuttelemassa ihollenne, mutta ette ole ostaneet itsellenne?

virve-fredman-taydellinen-iho-opas-korealaiseen-ihonhoitoon

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

Kommentit (15)
  1. Kauan kävin ihailemassa Calvin Kleinin CK2 hajuvettä. Sen kotiutinkin pitkän harkinnan jälkeen, pullona&deo stickinä. Ihana unisex-tuoksu, joka käy miehellekin.

    Viktor&Rolfilta mieli tekee tuoksua, mutta toistaiseksi olen tyytynyt nuuhkimaan sitä parfyymi-osastoilla. Toisen VR tuoksun ostin. Pakko saada hankittua vielä se toinenkin!

    1. Viktor&Rolf Flowerbomb EdP on minulla sellainen, että rakastan haistaa sen muilla ja aina välillä voin laittaa omalle iholle, mutta säännöllisessä käytössä itselläni aiheuttaa äklöä oloa. Aivan ihana tuoksu silti ja ihan harmittaa, että oma keho reagoi siihen ihan toisin kuin mieleni! 😀

  2. Diorin ällö vanilijaista Hypnotic Poisonia käyn tasaisin väliajoin tuoksuttelemassa ja testaamassa. Pidän tuoksusta, mutta joku siinä valijassa tavallaan tökkii, enkä siksi ole ainakaan vielä ostanut ko. hajuvettä.

    1. Joo, minullakin tämä on sellainen tuoksu, että ihanaa välillä käydä nuuskimassa ja muiden iholla ihana, mutta ei vaan voi kuvitella omaan jatkuvaan käyttöön.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *