Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

That’s a lot: Redken 25 Benefits One United All In One Multi-Benefit Hair Treatment

Muistatteko, kun 2-in-1 -tuotteet olivat vielä uusi trendi-ilmiö? Sitten alkoi ilmestyä jo 3-in-1 tuotteita ja sen jälkeen vaikka mitä muita siinä määrin, että tuotteet saivat minutkin välillä jopa pohtimaan, että tekevätkö ne mitään ihan oikeasti kunnolla vai vaan ihan vähän kaikkea ja hitusen sinne päin.

8 in 1

Buumi lähti kunnolla käyntiin BB-voiteiden myötä ja Maybellinen Dream Fresh BB 8-in-1 -voide kuulosti aikoinaan jo melkoiselta määrältä lupauksia. Tuon tuotteen lanseerauksen jälkeen tuotelupausten määrä on sen kun vaan kasvanut ja yksi viimeisimmistä ihmetyksenaiheistani onkin ollut Redkenin uudehko 25 benefits One United All In One Multi-Benefit Hair Treatment, joka lupaa nimensä mukaisesti vaikuttaa hiuksiin 25 eri tavalla. Siinäpä onkin jo lupauksia kerrakseen!

25 in 1

Tuote lupaa nimittäin…

1. Hoitaa hiuksia

2. Ravita niitä

3. Helpottaa niiden käsittelyä

4. Tasoittaa niiden huokoista rakennetta

5. Vähentää hiusten kuivuutta

6. Selvittää hiuksia

7. Auttaa vahvistamaan hiuksia

8. Toimia ideaalina tuotteena hiuksia leikattaessa

9. Pohjustaa hiukset muotoilulle

10. Ehkäistä harjaamisen aikaansaamia hiusvaurioita

11. Suojata hiusväriä

12. Auttaa suojaamaan hiuksia lämmön aikaansaamilta vaurioilta

13. Auttaa ehkäisemään kaksihaaraisia

14. Auttaa sulkemaan hiussuomuja

15. ”Safe for ombre hair”  (Ihan ehdoton lempparilupaukseni!)

16. Auttaa suojaamaan hiuksia ulkoisilta rasitteilta

17. Jättää hiukset silkkisen tuntuisiksi

18. Tehdä hiuksista pehmeämmät

19. Lisätä niiden kiiltoa

20. Auttaa hillitsemään hiusten pörröisyyttä

21. Vähentää hiusten staattisuutta

22. Taltuttaa sähköisenä lenteleviä hiuksia

23. Helpottaa hiusten kuivausta

24. Raikastaa kampauksen

25. Tuoda kevyeltä tuntuvan lopputuloksen

Melkoisesti lupauksia, etten sanoisi!  Vaikka rakastankin käteviä tuotteita, ovat monitoimituotteet minulle silti usein hieman turn off sillä kuten sanoin, saavat ne minut usein miettimään, tekeekö tuote mitään oikeasti kunnolla. 2-in-1 shampoo & hoitoaineiden kohdalla on selvää, että jos tuotteen tulee puhdistaa, mutta jättää hiuksiin silti hoitavia ainesosia tarpeeksi, jotta lopputulos olisi lähes hoitoainemainen ei ole ihmekään, ettei lopputulos yleensä miellytä minua, joka haluan erittäin puhtaan hiuspohjan mutta silti erittäin hoidetut latvat. Meikkituotteiden kohdalla montaa asiaa lupaavat tuotteet eivät usein itseasiassa lupaa mitään sellaista uutta, mihin niiden numeroväittämiä esittämättömät kilpailijoiden tuotteet eivät kykenisi.

Näiden tällaisten jopa 25 ominaisuutta yhdistävien tuotteiden kohdallakin voi myös usein todeta, etteivät ne loppujen lopuksi tee paljoakaan uutta –mitä nyt ovat turvallisia obre-hiuksille, minkä mielestäni tässä tapauksessa jo  muut tuotteen lupaukset joka tapauksessa kattoivat ja mikä oikeastaan teki tuotteesta enemmän koomisen kuin katu-uskottavan.

Vaikka en itse ole tuotteiden kohderyhmää (joskin täytyy myöntää, että ne saattavat silti herättää tällaisissa ääriesimerkkitapauksissa mielenkiintoni) tietän, että näille on silti oltava potentiaalista kysyntää, sillä eihän näitä muuten lanseerattaisiin.

Päivän keskustelunavaus kuuluukin siis näin:

Kuinka te suhtaudutte monitoimituotteisiin? Kiinnostavatko ne teitä? Kokeiletteko niitä mielellänne ja ovatko monet jopa vakikäytössänne? Miksi?

Kommentit (10)

 1. nina

  Itsellekin tuli vähän semmonen olo, että samaa asiaa vaan erilailla sanottuna 😀 kyllähän nyt ihan perus 1 in 1 tuote joka on selvityssuihke lupaa hoitaa, silottaa,selvittää, vähentää sähkösyyttää ja helpottaa käsittelyä jne. 😀 koen tuon ehkä vähän huijaukseksi! 🙂

 2. Salka

  Samaa mieltä muiden kanssa, aika samoilta lupaukset kuulostavat ja munkin mielestä 21 ja 22 on käytännössä sama asia 😀 Jotenkin liian monet lupaukset vaan saavat tietyn kriittisyyden esiin, siis voiko se nyt muka olla niin hyvä..:)

 3. Tiia

  No aika markkinointiosaston jutulta kuulostaa jälleen. Kyllä monelle muullekin tuotteelle saisi listattua pitkän litanian ”vaikutuksia” höpöhöpö sanahelinällä. Mieti vaikkapa, millainen multifunction tuote olisi esim vanulappu, kun alettaisiin listata kaikkea, mitä sillä voi pyyhkiä… Jännää kuitenkin, että pr-osasto on valinnut tuollaisen linjan…

  Itse en innostu monitoimituotteista. Minusta tuntuu, että jos tuote lupaa tehdä kahta tai useampaa, toisistaan poikkeavaa asiaa, ei se lopulta tee mitään niistä kunnolla. Suurimmat ihmetyksen aiheuttajat itselleni ovat edelleenkin shamppoo+hoitoaine ja aluslakka+päällyslakka.

  Jos tuote pesee kunnolla, ei se voi olla järin hoitava ja päinvastoin. Samoin, jos lakka on kunnollinen hoitava, suojaava ja värilakalle hyvän tarttumapinnan jättävä aluslakka, ei se voi mitenkään olla kovan, kiiltävän ja suojaavan pinnan jättävä päällyslakka.

 4. Mari

  Hah, minulla taas on juurikin tämä odottamassa edellisen hiuksiin jätettävän hoitoaineen loppumista. Käyn aina samalla luottokampaajalla, joka osaa suositella minulle sopivimmat tuotteet, ja tämän hän kehui vuolaasti. Joten matkaan lähti, ja itse pääsin helpolla kun ei tarvitse ihmetellä itse hyllyn edessä… Saas nähdä miten käy.

 5. LeenaT

  Mulle tuli heti sellanen mielikuva, että Redkenin tuotekehittelytiimi on istunu pöydän ääressä ja miettiny päät puhki kaikenlaisia lupauksia joilla voi myydä tuotetta. Armottoman brainstormauksen jälkeen tiimi pääty 25 eri lausemuotoiluun yhdestä lupauksesta. PR-toimistolta varmistettiin, että nämä all-in-one tuotteet ovat edelleen trendikkäitä ja 25 lupausta ei ole liikaa. Kuluttajalle kun voi myydä mitä vaan, kunhan se on trendikästä. Redkenin tuotevalikoima uudistuu aivan järkyttävän nopeeta tahtia, hitaimmat eikä ees normaalit ihmiset pysy tahdissa mukana. Tarkoitus on myydä, myydä ja myydä. Väliäkö sillä, toteutuuko tuotelupaukset ja onko asiakkaat tyytyväisiä, kunhan on paljon myyntiä.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *