Testissä suosittu Real Techniques Miracle Complexion Sponge -meikkisieni

Minulla meni todella pitkään, että osasin alkaa käyttää meikkipohjani levitykseen sormien sijaan meikkisientä. Kun beautyblender-meikkisieni ja sen kilpailijat saapuivat markkinoille, en innostunut niistä aluksi yhtään. Sormeni levittivät meikkivoiteen paljon nopeammin ja olivat aina käyttövalmiudessa kun taas sienellä töpöttelu tuntui vievän aivan tuskaisen paljon aikaa ja sen unohti muutenkin aina kastella ennen meikkaamista.

Maailmani mullistui kuitenkin, kun keksin oman tapani käyttää meikkisientä. Meikkipohja oli edelleen nopeinta levittää kasvoille sormin, mutta kun lopputuloksen paineli läpi meikkisienellä, tasoittui meikkipohjan pinta ja se sulautui iholle kauniimmin. Koska meikkisieni itsessään ei ime tällä tekniikalla turhaan meikkivoidetta sisäänsä, kestää sieni hyvänä myös pitkään.

Viimeisin meikkisienirakkauteni oli aiemmin esittelemäni LH Cosmetics The Sponge, josta hurmaannuin kovasti. Sienen muoto, materiaali ja kaikki yksityiskohdat ovat olleet loistavia ja tehneet siitä mitä parhaimman tuotteen meikkipohjan huolitteluun. Olen ollut sieneen aivan rakastunut, mutta ajattelin, että nyt voisi viimein olla sopiva hetki testata beautyblenderin ehkä suurinta haastajaa, eli Real Techniques Miracle Compalexion Sponge -sientä, jota niin moni rakastaa.

 Real Techniques Miracle Complexion Sponge Ostolakossa kokemuksia

Siinä missä beautyblender-meikkisientä korostetaan aina olevan tarkoitettu käytettävän kosteana, voidaan Miracle Complexion Sponge -meikkisientä käyttää myös kuivana. Kosteana se luo kuulaamman pinnan ja kuivana käytettynä peittävämmän lopputuloksen.

Lateksiton sieni on muotoiltu tavoittamaan kasvojen eri pinnat parhaalla mahdollisella tavalla: sen litteä pinta sopii silmänalusille ja nenän alueelle, pyöreä pinta isommille ihoalueille ja kapea kärki tarkkaan työskentelyyn.

 Real Techniques Miracle Complexion Sponge Ostolakossa kokemuksia

Suurin ero, jonka sienen kanssa beautyblenderiin verrattuna huomasin oli siinä, kuinka kosteaksi sieni jäi. Vaikka puristaisin sitä kuten muita kokeilemiani sieniä, tuntuu sen pinta jäävän selkeästi kosteamman tuntuiseksi, mikä puolestaan saa aikaan juuri sen, että meikkipohjasta tulee kuulaampi, jos tätä käyttää nimenomaan meikkipohjan levitykseen. Koska itse käytän tätä meikkipohjan viimeistelyyn, ei sieni toimi siinä läheskään kaikkien meikkivoiteiden kanssa, sillä esimerkiksi puuterisen pinnan luovien meikkivoiteiden jättämä pinta vain suttaantuu, jos sitä alkaa taputella liian kostealla sienellä.

 Real Techniques Miracle Complexion Sponge Ostolakossa kokemuksia

Kuivana käytettynä sieni toimii kuitenkin mekkipohjan viimeistelyssä loistavasti. Täällä Bangkokissa meikkaan hyvin lähellä kylppäriä, mutta kotona Tukholmassa meikkipöytäni on kaukana vesipisteestä, joten siellä tämä olisi varmasti mitä käytännöllisin erityisesti kiireaamuina, kun meikkipohjaa tehdessä tajuaa, että unohti kastella meikkisienen eikä millään ehtisi tai viitsisi lähteä sitä tekemään.

 Real Techniques Miracle Complexion Sponge Ostolakossa kokemuksia

Jos kuitenkin vertaan tätä sientä suureen sienirakkauteeni LH Cosmetics The Sponge -meikkisieneen, voittaa se tämän, sillä se toimii omassa käytässäni loistavasti sekä kuivana että myös kosteana. Sen pinta ei jää yhtä kosteaksi kuin tämän meikkisienen, minkä ansiosta sillä on helppoa viimeistellä mattapintaisemmatkin meikkivoiteet.

 Real Techniques Miracle Complexion Sponge Ostolakossa kokemuksia

Oma mielipiteeni sienestä on siis, että se on muotoilultaan hyvä ja täydellinen niille, jotka haluavat käyttää kuivaa meikkisientä. Sieni sopii loistavasti myös niille, joilla ei ole käytössä supermattainen meikkivoide vaan pehmeän voidemainen ja heleyttävä tuote, jolla haluaa luoda heleän ja jopa ehkä kuulaankin lopputuloksen käyttämällä sientä kosteana. Tykkään itse kuitenkin monipuolisemmista sienistä, joten LH Cosmetics The Sponge -meikkisieni jää suosikikseni.

Real Techniques Miracle Complexion Sponge -meikkisientä myy mm. eleven.fi ja sieni löytyy myynnistä täältä*.

 Real Techniques Miracle Complexion Sponge Ostolakossa kokemuksia

Mikä meikkisieni on teidän suosikkinne ja miksi?


Lue myös:

Testissä silikoninen meikkisieni Silisponge

Testattu: meikkivoiteen levitys kondomilla

Huippuhypetetty meikkisieni: Vera Mona Cake and Bake Beauty Sponge

virve-fredman-taydellinen-iho-opas-korealaiseen-ihonhoitoon

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

Kommentit (6)
  1. Suosikkini on ehdottomasti ecotoolsin vihreä ”beautyblender”. Se imee vähiten meikkivoidetta sisäänsä ja jättää todella kauniin lopputuloksen 🙂

    1. Tuota en olekaan kokeillut, eli täytynee kokeilla. Kiitos vinkistä! 🙂

  2. KatieSusanna
    24.5.2018, 22:31

    Ostin taannoin tupla pakkiksen noita real techniquesin sieniä. Kun ekan kerran ekan kastelin veden alla ja hieman purostelin sitä, tuli siihen iso halkeama. Yritin halkeamasta huolimatta käyttää sitä, mutta sienen pinta alkoi murenemaan noin 3 viikon käytön jälkeen. (Meikkaan 1-3 kertaa/viikko) Ajattelin että ehkä se vaan sattui olemaan maanantai kappale. Aloin käyttämään seuraavaa sientä ja noin 4 viikon käytön jälkeen alkoi taas pinta murenemaan. Eli ei oo mun suosikki, pitäydyn ihan siinä alkuperäsessä beauty blenderissä 🙂

    1. Ohhoh, olipas huono tuuri! 😮 Omani on pysynyt hyvänä eikä töissäkään ole tullut reklamaatioita viallisista sienistä, eli varmaan ollut sitten huonoa erää. Todella kurjaa. :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *