Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Testissä mattapuna

Olen viimeaikoina pyrkinyt jo moneen kertaan hieman haastamaan itseäni ja kokeilemaan omalle, jonkun mielestä ehkä jopa tylsällekin meikkaustyylilleni ihan uusia juttuja.

UrbanDecayMatteRevolution

Yksi tällainen uusiin juttuihin lukeutuva kokeilu olivat blogin kautta kokeiluun saamani Urban Decayn Matte Revolution Lipstick -huulipunat, jotka lukeutuvat jälleen hieman sen oman mukavuusalueeni ulkopuolelle.

UrbanDecayMatteRevolution

Sain kokeiltavikseni Urban Decayn mattaiset huulipunat sävyissä Matte Bad Blood ja Matte Stark Naked. Paitsi että niiden mattaisuus on minulle se uusi ja jännittävä juttu, ovat myös niiden sävyt.

UrbanDecayMatteRevolution

Voidemaisten, hoitavia öljyjäkin sisältävien punien luvataan levittyvän huulille kauniisti ja pehmeästi ilman, että ne kuivattavat huulia. Molemmat puikot liukuivatkin huulille kauniisti -joskin nudemman Matte Stark Naked -punan kanssa näkyy lähikuvissa se nudepunille usein varsin tuttu ilmiö: Jos huulilla on vähänkin repaileisuutta, ei puna asetu niille täydellisesti.

UrbanDecayMatteRevolution

Matte Stark Naked oli mielenkiintoinen sävy. Se tuntui huulilla miellyttävältä, mutta en ole ihan varma, oliko minulla itselläni  sävyssä silti ihan täysin miellyttävä olo… Tällaiseksi peittäväksi nudesävyksi se oli toki kaunis ja toi meikkiin luonnollista pehmeyttä, mutta raikkaan värisiä punia rakastavana minulla oli tässä ehkä hieman vaisu olo.


UrbanDecayMatteRevolution

Nudesävyn kanssa vielä hieman hymyilytti, mutta Matte Bad Bloodin kanssa tuntui suorastaan väärältä hymyillä. Sävy on niin intensiivinen syvä verenpunainen, että se on selkeästi tarkoitettu olemaan kohtalokkaan mystinen eivätkä pirtsakat hymyt kuulu sen pariksi ollenkaan.

UrbanDecayMatteRevolition

Jos punaa käyttäessä kuitenkin tekee mieli hymyillä, on hymyn syytä olla varsin vieno ja ehkä kuitenkin enemmän vain pieni huulten mutristus kokoleveän leegopaljastuksen sijaan.

UrbanDecayMatteRevolution

Summa summarum: Pidin suunnattomasti siitä, kuinka pehmeäksi ja miellyttäväksi näiden mattapunien laatu oli tehty, vaikka kokeilemani sävyt eivät tuntuneetkaan omalta jutultani. Nämä nimittäin todellakin liukuivat huulille miellyttävän pehmeinä ja mattaisuus tarkoitti vain sitä, ettei punissa ollut helmiäishohdetta tai kiiltävää pintaa, mutta kiitos punien ihanien öljyjen, ei lopputulos tuntunut yhtään kuivalta.

UrbanDecayMatteRevolution
Mitä mieltä te olette mattapunista?

Urban Decayn Matte Revolution Lipstick -huulipunilla on hintaa 21,90 euroa.

Kommentit (5)

 1. aino

  Tuo Bad Blood sopii sulle ihan superhyvin!

 2. HanSu

  Wau, toi Bad blood! <3 Mun kasvot on niin kulmikkaat että noin intensiivinen puna saa mut näyttämään Disneyn pahikselta… Pakko pyöriä hempeämmissä sävyissä. Mistä tulikin mieleen! Onko nyxin butter glossien nudesävyjä tulossa elevenille? Se merkki on skarpannut nimenomaan nudeissa<3 Nyxin huultenpohjustajaa hehkutetaan myös siellä sun täällä ja sitäkin kiinnostaisi kokeilla. En tiedä sekoitatko mielellään työn ja blogin vai haluatko pitää ne erillään, mutta kysyinpähän silti;)

 3. Leau

  Oh god (*.*) Kiitos Virve, nyt lähden kipinkapin Sokokselle UD tiskille hakemaan molemmat sävyt! Täydelliset omaan makuuni!

 4. Sunshine

  Hei tuo nudepuna sopii sulle hyvin! Näyttää just sellaselta kivalta sävyltä, joka ei ole liian vaalea ja on myös neutraali eikä taita esim. persikkaan. Ja oot tosi kaunis varsinkin tossa alimmaisessa kuvassa!

 5. Hattara

  Sulle kyllä sopii kaikenväriset punat! Näytät ihan Lumikilta noissa punaisissa huulissa, blondina versiona vain 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *