Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Testissä kehutut L’Oréal Pure Clay -kasvonaamiot

*Sis. mainoslinkkejä

Kukapa olisi voinut välttyä kuulemasta L’Oréalin savipohjaisista kasvonaamioista, jotka lanseerattiin Suomessa muutamia kuukausia sitten. Kolmen naamion kompanja* tuo apua erilaisiin tarpeisiin ja on onnistunut vakuuttamaan täysin myös tämän kosmetiikkabloggaajan.

Loreal Paris Pure Clay Mask

Sain omat naamioni testiin jo yli puoli vuotta sitten päästessäni vierailemaan L’Oréalin tehtaalla Pariisissa. Testailusta teki jännittävää se, ettei yhdessäkään saamassani purkissa ollut vielä edes etikettejä, minkä vuoksi minulla ei ollut aavistustakaan, mitä tuotteet varsinaisesti lupailivat tai mitä ne sisälsivät. Pääsin siis todellakin tutustumaan niihin totaalisen sokkotestin muodossa.

Sittemmin olen päässyt selvittämään, kuinka naamioita tulee käyttää, mitä ne sisältävät ja millaisia vaikutuksia ne lupailevat. Ehdin kuitenkin oikeasti ihastua naamioihin jo ennen kuin edes tiesin niistä sen enempää – sen verran vakuuttavia ne nimittäin olivat!

Loreal Paris Pure Clay Mask

Noin 10 minuutin vaikutusajalla taikojaan tekeviä naamioita voidaan käyttää joko koko kasvoilla tai vain valituilla ihoalueilla. Nämä naamiot ovat nostaneet multimasking-trendiä yhä enemmän esiin ja olen itsekin olen käyttänyt usein yhtäaikaa paria eri naamiota.

(Yllä olevassa kuvassa on menossa kokeilukerta, jolla halusin analysoida ja vertailla kahden naamio välisiä eroja ja vaikutuksia ihan erityisen tarkasti.)

Loreal Paris Pure Clay Mask

L’Oréal Paris Pure Clay Purify Maskista* on tainnut tulla oma suosikkini. Naamio lupailee ihon puhdistusta ja mattaista pintaa, mutta pintakuivuuteen taipuvainen ihoni ei ole silti kokenut sitä kuivattavana. Naamio sisältää kolmen saven lisäksi eukalyptusta, joka saa sen tuntumaan ihanan raikkaalta ja jopa hieman viilentävän virkistävältä, mutta ei silti ”liian eukalyptuksiselta”.

Rakastan tämän naamion jälkeistä tunnetta kasvojeni iholla! Iho tuntuu virkeältä ja raikkaalta sekä ihanan pehmeältä. Iho myös näyttää ihanan heleältä. Yllätyinkin kuultuani vasta useamman kokeulukerran jälkeen, että tämän pitäisi olla joukon puhdistavin naamio, sillä tämä ei tuntunut ihollani kovin stydiltä.

Loreal Paris Pure Clay Mask
Jännittävän musta Pure Clay Glow Mask* kulkee joissakin maissa myös Detox Mask -nimellä. Kasvonaamion hiiltä sisältävän koostumuksen kerrotaan imevän iholta magneetin tavoin epäpuhtauksia, mikä auttaa tekemään ihosta puhtaan ja heleän. Tämäkään naamio ei tunnu ihollani mitenkään kuivattavalta ja mustaa kasvonaamiota on vaan jotenkin todella cool sitäpaitsi käyttää!

Naamio jätti kasvoille puhtaan ja heleän tunteen, joka ei tosin ollut yhtä raikas kuin vihreän Purify Maskin jäljiltä. Tämäkään naamio ei laittanut ihoani kiristelemään.

Loreal Paris Pure Clay Mask

Kolmikon erilaisin naamio on Pure Clay Exfo Mask*, joka on paitsi ihoa puhdistava myös sitä hellästi kuoriva tuote. Kuollutta ihosolukkoa irrottava naamio sisältää kirkastavaa punalevää sekä pieniä rakeita, jotka auttavat entistä tehokkaammin ehkäisemään ihohuokosten tukkeutumista. Naamion pienet rakeet pääsevät vaikuttamaan, kun kasvoja hieroo hellästi naamiota pois pestessä.  Siinä missä kahden muun naamion vaikutusajaksi on esitetty 5-10 minuuttia, kehotetaan tätä pitämään kasvoilla 10-15 minuuttia.

Loreal Paris Pure Clay Mask

L’Oréal on panostanut naamioissa koostumuksiin, jotka hellivät kaikkia aisteja ja nämä naamiot todellakin tekevät sen. Kaikissa niissä on iholle aivan ihanan tuntuisina levittyvät ja upean tuoksuiset koostumukset, jotka tekevät niiden käytöstä mahtavan hemmotteluhetken. Naamioiden ylelliset tuoksut voisivat oikeastaan olla kuin hemmottelevasta hoitolasarjasta! Kaikki kasvonaamiot sopivat kaikille ihotyypeille ja yhdestä 50 ml purkista riittää n. 10 käyttökertaan.

Jos puhdistavat naamiot houkuttelevat, mutta pelkäät niiden laittavan ihon kiristelemään, niin suosittelen tekemään homman ammattilaisten tavoin: älä anna savinaamion kuivua kasvoille sen vaikutusaikana, vaan kostuta kasvoja esimerkiksi vedellä täytettyä suihkepulloa tai suihkutettavaa kasvovettä käyttäen. Näin naamiot eivät pääse imemään iholta liikaa kosteutta! (Kosmetologikoulussa taittelimme kasvoille savinaamioiden päälle kasvopapereita, jotka painelimme kosteiksi vedellä ja kasvosienillä.)

Loreal Paris Pure Clay Mask

Oletteko te kokeilleet L’Oréalin Pure Clay -savinaamioita?


Joko luit nämä postaukseni?

multimasking glamglow-kasvonaamio nugg-kasvonaamiot

Kommentit (7)

  1. Kätevät finnitarrat – hyvästit ihonalaisille pahkuroille – Kauneus & Terveys -blogit

    […] Testissä kehutut L'Oréal Pure Clay -kasvonaamiot […]

  2. JorgObé Peel Off Mask: Supersuorittu peel off -kasvonaamio – Ostolakossa

    […] Testissä kehutut L'Oréal Pure Clay -kasvonaamiot […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *