Testissä Garnier Moisture Bomb Tissue Mask -kangasnaamiot

Sis. mainoslinkinVaikka Bangkokissa onkin tarjolla paljon sellaista kosmetiikkaa, johon ei Suomesta pääse ainakaan kovin vaivattomasti käsiksi, näyttää monien kosmetiikkamerkkien tuotevalikoima täälläkin päin maailmaa silti hyvin samalta kuin meillä kotipuolessa – joskus tosin ehkä pienellä hienosäädöllä varustettuna.

Bongasin täältäkin myynnistä Garnier Hydra Bomb -kangasnaamioita ja koska ne sattuivat kohdalleni hyvällä tarjoushinnalla, päätin kotiuttaa niitä valikoiman blogipostausta varten.

Ostolakossa Virve Vee Garnier Moisture Bomb Tissue Mask kangasnaamio kokemuksia - 1 (1)

Thaimaassa nämä kangasnaamiot kulkevat aavistuksen eri nimellä ja pakkausteksteillä kuin Suomen markkinoilla, mutta ainesosaluetteloiden perusteella ne näyttivät olevan hyvin pitkälti samaa tavaraa kuin meilläkin myytävät. Pakkausten markkinointiviestintä oli siis vain kohdennettu niin, että se kohtasi paremmin aasialaiset kuluttajat.

Ostolakossa Virve Vee Garnier Moisture Bomb Tissue Mask kangasnaamio kokemuksia - 1 (2)

Vihreään pussiin pakattu, meidän markkinoillamme Garnier Moisture Bomb Tissue Mask Super-Hydrating Re Balancing Mask -nimellä kulkeva kangasnaamio on kehitetty epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle. Aasian makkinoilla naamion kerrotaan kosteuttavan ihoa tehokkasti, tekevän ihosta mattaisen sekä supistavan huokosia.

Euroopan kosmetiikkalainsäädäntö rajoittaa kuitenkin markkinointiviestintää sen verran, että meillä myynnissä olevassa versiossa luvataan siinäkin tehokasta kosteutusta, mutta sen lisäksi naamion kerrotaan vain auttavan tekemään ihosta mattaisemman sekä tekemään huokosista huomaamattomamman näköiset.

Ostolakossa Virve Vee Garnier Moisture Bomb Tissue Mask kangasnaamio kokemuksia - 1 (4)

Sininen kangasnaamio kulkee meillä nimellä Garnier Moisture Bomb Tissue Mask Super-Hydrating Revitalising Mask. Kosteusköyhälle iholle tarkoitettu tehokosteuttava kangasnaamio auttaa täyttämään ihon ehtyneet kosteusvarastot ja sen kautta tekemään ihosta täyteläisemmän näköisen.

Ostolakossa Virve Vee Garnier Moisture Bomb Tissue Mask kangasnaamio kokemuksia - 1 (3)

Kolmannen naamion kohdalla luulin poimineeni hyllystä meillä myynnissä olevaa Garnier Moisture Bomb Tissue Mask Super-Hydrating Soothing Mask -kangasnaamiota vastaavan version, mutta siinä missä meidän markkinoillamme on tarjolla kehäkukkaa hyödyntävä, ihoa rauhoittava naamio, on täällä myynnissä kirsikan kukkia sisältävä, sameaa ihoa kirkastava naamio.

 Ostolakossa Virve Vee Garnier Moisture Bomb Tissue Mask kangasnaamio kokemuksia

Garnierin kangasnaamioissa on niiden ulkopinnalla tukikangas, joka on tehty helpottamaan naamioiden asettelua. Naamio asetellaan kasvoille tukikankaan ollessa vielä paikoillaan, mutta tukikangas poistetaan kasvoilta naamion asettelun jälkeen. Minusta tukikangas tuntuu näiden naamioiden kohdalla kuitenkin erittäin turhalta lisältä, sillä lähinnä siitä on hyötyä sellaisten kangasnaamioiden kanssa, joiden kangas on erittäin ohut ja siksi hankala asetella kasvoille tai joissa on muuten jotain erityistä.

Naamioissa on mielestäni erittäin onnistunut muotoilu, jonka ansiosta ne asettuvat ainakin omille kasvoilleni hyvin tiiviisti. Ne tuntuvat miellyttävän märiltä, raikkailta ja tehokkaasti kosteuttavilta. Naamioiden vaikutusajaksi on suositeltu 15 minuuttia ja ne pysyvätkin koko sen ajan ja jopa pidempäänkin hyvin kosteina. Naamioiden mainostetaankin sisältävät ihon koko viikon tarpeiden verran seerumia. (Eri asia on tietysti, pystyykö iho oikeasti imemään kerralla niin paljon kuin se koko viikon aikana sitä imisi.)

 Ostolakossa Virve Vee Garnier Moisture Bomb Tissue Mask kangasnaamio kokemuksia

Olin suunnitellut esitteleväni tässä postauksessa, mitä eroja eri naamioilla oli keskenään, mutta täytyy sanoa, että loppujen lopuksi niistä jokainen tuntui luovan iholleni saman vaikutuksen enkä kyennyt erittelemään yksittäisten naamioiden vaikutuksia sen tarkemmin.

Tämä ei sinänsä ollut kovin suuri yllätys, sillä jos naamioiden ainesosaluetteloja vertaa keskenään, ei niissä näytä olevan kovin suuria eroja yksittäisiä aktiiviaineita lukuunottamatta. Tämä ei tietenkään tarkoita, etteikö eri naamioissa voisi olla hieman eri pitoisuus muita aineita, mutta omien käyttökokemusteni perusteella en huomannut niissä merkittäviä eroja.

 Ostolakossa Virve Vee Garnier Moisture Bomb Tissue Mask kangasnaamio kokemuksia

Yhteistä kangasnaamioille oli kuitenkin se, että jokainen niistä oli nimensä mukainen kosteuspommi ja toi iholleni erittäin tehokasta kosteutusta. Oli hauskaa huomata, kuinka kangasnaamioista oltiin parhaan kyvyn mukaan pyritty tekemään länsimaalaisille, kangasnaamioiden käyttöä vielä harjoitteleville kuluttajille mahdollisimman miellyttäviä käyttää, mikä paitsi näkyi niissä olleessa tukikankaassa, myös tuntui niiden sisältämässä seerumissa.

Naamioissa käytetty seerumi oli koostumukseltaan raikkaan kosteuttavaa ja ravitsevaa ja sillä oli iholle hyvin konkreettinen, kosteusvarastoja täyttävä vaikutus. Siinä missä monet korealaiset kangasnaamiot saattavat kuitenkin jättää iholle jopa hieman klähmäisen tunteen, eivät nämä jättäneet sellaista.

 Ostolakossa Virve Vee Garnier Moisture Bomb Tissue Mask kangasnaamio kokemuksia

Iho tuntui naamioiden käytön jälkeen täyteläisen kosteutetulta, mutta silti miellyttävän raikkaalta ja jopa sellaiselta, että iholle voi hyvin laittaa naamion jälkeen meikkipohjan (mitä tietysti kokeilin ja mikä onnistui ongelmitta). Monet korealaiset kasvonaamiot tuntuvat sen verran ravitsevan tunteen jättäviltä, että niiden käyttö tuntuu parhaalta iltaisin, mutta näitä voi hyvin käyttää vaikka ihon virkistykseen aamulla tai ennen tärkeää menoa.

Olen kuullut monien kehuvan näitä Garnierin kangasnaamioita ja täytyy myöntää, että ymmärrän näiden saamat kahut ja minäkin voin yhtyä niihin. Jos siis haluatte poimia kauppareissultanne mukaan hyvän kangasnaamion, kannattaa tutustua näihin Garnier Hydra Bomb Tissue Mask -kangasnaamioihin. Garnierin kangasnaamioita voi myös ostaa verkosta esimerkiksi elevenin verkkokaupasta täältä*.

Ostolakossa Virve Vee Garnier Moisture Bomb Tissue Mask kangasnaamio kokemuksia - 1

Oletteko kokeilleet Garnier Moisture Bomb Tissue Mask -kangasnaamioita?

virve-fredman-taydellinen-iho-opas-korealaiseen-ihonhoitoon

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

Kommentit (26)
  1. En ole montaa eri kangasnaamioo kokeilut, max. Kymmentä erilaista. Tuota Garnierin punaista olen kokeillut. Pidin kyllä siitä, se on myös helposti saatavilla, sekä edullinen. Se onkin ostoslistallani kunhan pääsen isoille kylille..eli Ylivieskaan.. hehhehhee.
    Niin! Parasta tässä oli istuvuus! Inhoan jos naamio ei varsinkaan silmien kohdalta istu hyvin .

    1. Kiva kuulla, että naamio istui sinullakin hyvin! 🙂

  2. Itse olen tykännyt näistä ennemmän kuin monesta Aasian maskista. Pääosin istuvuuden takia. Ja hintakaan ei ole huono.

    1. Joo, istuvuus on kyllä hyvä ja jopa parempi tosiaan kuin monissa muissa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *