Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Terveisiä Soulista!

Hei ja terveiset täältä Soulista!
Olen aivan rakastunut tähän maahan.
Paitsi että joka nurkalla on kiinnostavia kosmetiikkakauppoja ja hauskoja pieniä ravintoloita, olen myös taivaissa maan vaatevalikoimista.
Pelkäsin etukäteen kovasti, että saisin täällä pahan kokokriisin. Olen 156 cm pitkä ja tottunut Suomessa ostamaan XS-S -kokoisia vaatteita. Koska aasialaiset ovat yleensä kuitenkin itseäni sirompia olin etukäteen varma, että saisin kriisin joutuessani siirtymään täällä vaatekokoon L, mutta onnekseni olen saanut huomata olevani standari-kokoinen eteläkorealainen nainen.
Ihan tosi, kaikki kaupat ovat täynnä minun tyylisiäni naisellisia mekkoja,hameita sekä kaikkea muuta mahtavaa ja kaikki standardi-koossa myytävät vaatteet ovat kerrankin ihan juuri minun kokoani! Kaikki halpoja vaatteita myyvät kaupat, joissa roikkuu tuotteita esillä vain tasan se yksi yhdenkoon kappale myyvät vaatteet juuri minun koossani! Minulla ei ole koskaan ollut eläissäni tällaista onnea, sillä kaikki on vielä halpaakin. Ihan tosi,  jopa valmiiksi oikeanpituisia housuja kääpiöille. Mahtavaa!
Kuten kerroin, lähdin reissuun tosiaan sillä tyhjällä matkalaukulla ja voin muuten kertoa, että vaikka en mikään kova shoppailija olekaan, niin taatusti palaan täydellä!
Kosmetiikkakauppojakin on tosiaan riittänyt vaikka millä mitalla ja mikä parasta, ovat ne täynnä minulle uusia merkkejä. 
Mikä minua kuitenkin on hämmentänyt eniten on se, että yhä useamman kosmetiikkakaupan mainosjulisteissa komeilevat miesten kasvot! Tyypit ovat suureksi osaksi ehkä paikallisia julkkiksia, mutta kaikenlaisia ”tavallisen” näköisiä miesmainoskasvoja näkyy kosmetiikkaliikkeiden läheisyydessä vaikka kuinka paljon ja mainoksilla nimenomaan mainostetaan kauneudenhoitoa eikä vain esimerkiksi tuoksuja.
 Katsoin jopa äsken televisiosta ripsivärimainoksen, jossa tuotetta mainosti mies! Täällä kosmetiikan mieheistäminen on todellakin selvästikin uusi trendi.
Ruokapuoleella olen myös nauttinut kaupungista tämän reilun vuorokauden ajan, jonka olen täällä viettänyt. En ole kovin nirso enää nykyään ruuan suhteen (vaikken punaista lihaa välttämättä välitäkään syödä jos vain on mahdollisuus johonkin muuhun vaihtoehtoon), joten täällä on ollut todella hauskaa mennä sisään paikalliseen ravintolaan, jossa ruokalistalta ruuan valitseminen menee täysin arvontamenetelmillä. 
Tähän asti ruoka on aina onneksi ollut hyvää!
Maailman pelottavin parkkipaikka?
Alan vakavasti harkita, etten enää matkustele jatkossa muualle kuin Aasiaan!

Kommentit (14)

  1. Sanni

    Oi, onpa mahtavan kuuloista ja näköistä! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *