Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Terveisiä muuton keskeltä: myynnissä meikkilipasto

EDIT: LIPASTO MYYTY!

 Terveisiä täältä uudelta asunnolta!

Muuttopuuhat ivat vielä hieman vaiheessa ja sain netinkin vasta äsken toimimaan, joten lupaan taas huomenna palailla normaaliin kosmetiikkapostausten rytmiin.

Sitä ennen tyydyn kuitenkin jälleen tällaiseen pieneen kaupusteluilmoitukseen. Tällä kertaa tahtoisin nimittäin myydä pois IKEAn MALM-sarjan pähkinänruskean laatikoston. 
Laatikossa on nehjaä isoa ja kaksi pienempää vetolaatikkoa sekä ylöspäin aukeava pehmustettu lokerikko.
Lipasto on aivan täydellinen kosmetiikan ja korujen säilytykseen ja palvellutkin minua tehtävässään jo pitkään, mutta uuden asunnon sistukseen se ei vaan sovi millään ja siksi haluaisinkin myydä sen uuteen kotiin.
Laatikosto on hyvässä kunnossa eli siinä ei ole naarmuja tai kolhiumia. AInoa ”vika” on, että olen näköjään asentanut jonkun suuren aivopierun vallassa laatikoiden välissä olevat poikkipuut ylösalaisin, mikä ei siis normaalisri näyt muuten kuin tietystä vinkkelistä katsottuna…
Laatikoston hinta oli IKEAssa uutena 129 € (tosin en enää nähnyt tätä sävyä ainakaan nettisivujen valikoimissa) ja itse pyytäisin tästä 70 € pääkaupunkiseudulta noudettuna. 
Olen muuttanut tämän kanssa muutamaan otteeseen ja saanut tämän itse aina (juuri ja juuri) mahtumaan tavallisen henkilöauton takapenkille, eli tämän kuljettaminen ei vaadi järeämpää autoa tai laatikoston purkua.
Jos kiinnostuit laatikostosta, laita minulle mailia virve at ostolakossa.com. 
(Tarkemmat tuotetiedot mittoineen löydät IKEAn sivuilta täältä.)
PS. Jos jollakin on tarjota valkoista vastaavaa laatikostoa, voisin olla kovastikin kiinnostunut sellaisen ostamisesta. Ostaisin myös mielelläni tämän MALMin apupöydän valkoisena sekä jonkun tämän tyylisen isohkon valkoisen valaisimen. Välillä kauppojen hieromista näinkin päin!

Kommentit (3)

 1. Huntteri

  siehän voit maalauttaa ton? 😀 paikalliselta ammattikoululta oppilastyönä ei veloita paljoa 🙂

 2. Anonyymi

  Näyttäisi Ikean valkioimissa olevan värivaihtoehtona tälle myös valkoinen/peililasi

  http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/90106506/

 3. Anonyymi

  Niin ja lisäyksenä edelliseen kommenttiin, että Ikean sivulla ei ole näkyvissä tuota valkoisena, mutta värivalikossa on tuo valkoinen/peililasi

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *