Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Terveisiä Diorille:Naurettavaa!

Terveisiä Diorille: Te olette naurettavia!
Tämä mimmi alkaa pikkuhiljaa nimittäin saamaan tarpeekseen teidän missdiorcherie-missdior-toilettivesi -sekoiluistanne. Ne ovat ihan tosi jo liikaa!
Ai mistäkö tässä vaahtoamisessa nyt on kyse?
Homma alkoi siitä, kun Dior vuonna 2010 uudisti  vuonna 2007 myyntiin tulleen Miss Dior Cherie EdT -hajuvetensä. Tuoksun nimi pysyi edelleen samana kuten pullokin, mutta itse tuoksu vaihdettiin. Muistaakseni ainoa erottava tekijä itse hajuvesipullossa oli uuden ja vanhan version eri materiaalia/väriä oleva muovinen pullonkorkissa oleva rusetti.
Tämän jälkeen vastaava operaatio tehtiin myös EdP-versiolle.
Sen jälkeen alettiin peukaloimaan nimiä ja Miss Dior Cherie -tuoksuista pudotettiin Cherie-osa pois, jolloin niistä jäi Miss Dior -tuoksuja. 
Ainoa ongelma oli vaan siinä, että olemassa oli jo entuudestaan täysin erilainen Miss Dior EdT, jota täytyi nyt tituleerata Miss Dior Originaliksi. 
Ja nyt päästään tähän Diorin viimeisimpään hullutukseen. Kun Miss Dior Cherie EdT:n tuoksu on vaihettu kertaalleen ja nimikin väännetty myöhemmin toiseksi mikä olisikaan mukavampaa kuin vaihtaa TAAS kerran hajuveden tuoksua!
Saanko esitellä, uusi ja vanha Miss Dior EdT (ent. Miss Dior Cherie EdT, siis).
Uuden ja vanhan pakkauksen erottaa kuulemma näin alkuun sineteistä, jotka ovat hetken aikaa erilaiset. Ai kumpi on kumpi? Minua ei edes kiinnosta muistaa, tämä alkaa olla niin naurettavaa sekoilua. (Okei, uusi on kokonaan valkoinen. Muistaakseni.)
Ihan tosi, mikä *%#!+ teitä siellä Diorilla vaivaa?? Rajoittakaa jo oikeasti hieman!!
(Diorin harrastamasta nimipelleilystä voi lukea lisää täältä.)

Kommentit (12)

  1. Kirsti

    Jaahas. Juuri tammikuun lopussa ostin uuden Miss Dior -tuoksun ja ihmettelin miten se tuntuikin niin vieraalta. Kuvittelin ongelman olevan omassa nenässäni, mutta tämä taitaakin selittää asian. Alkoipas ärsyttämään. Eli vanhaa tuoksuako ei ole enää millään nimellä saatavilla? Olen käyttänyt EdP:tä.

  2. Mima

    Sori sulle ja Diorille mutta putosin kelkalta ihan tämän postauksen alussa. Mitä ne oikein sekoilee?

    🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *