Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Teknologinen taidonnäyte?

En kirjoita tätä postausta lällätysmielessä (noh, ehkä vähän…), vaan ihan vaan esitelläkseni, kuinka näppärä keksintö eräältä sarjalta löytyy. Tuotetta ei käsittääkseni saa Suomesta eikä netistäkään oikein mistään, mutta satuin itse saamaan tällaisen käsiini ja ihastuin ikihyväksi näppärään ideointiin.

Kyseessä on Elizabeth Ardenin kahden siveltimen setti (Face Powder Brush With Folding Mini Face Brush), johon kuuluu kaksi superpehmeää synteettistä sivellintä.

Siveltimistä isompi on aivan tavallinen superpehmeä viistottu puuterisivellin, jolla sutii puuterin, mineraalipohjan tai vaikka aurinkopuuterinkin kasvoille vaivatta.

Tässä ei ole vielä mitään erikoista.

Mutta katsokaapas tätä pikkukaveria!

Yleensä vaahtoan monista jutuista ihan vaan jo siksi, että ne näyttävät söpöiltä, mutta tässä pienessä kaverissa on söpön ulkokuoren lisäksi eräs pieni jujukin. Tämä on nimittäin kokoontaittuva…

…nimittäin tässä mielessä!

Tästä kätevästä pikkukabukin näköisestä siveltimestä tulee varsin käyttökelpoinen puuteri- tai jopa poskipunasivellin! Ja pehmeän ja tarpeeksi tuuhean karvastonsa ansiosta tämä on jopa erittäin käyttökelpoinenkin! Ihan mahtava keksintö!

Ja kun nyt pienistä ja kivoista siveltimistä puhuttiin, niin tässä vielä toinen mukava juttu, jollainen minulle on tämän kesän aikana siunaantunut:

Pikkuiset Dior-siveltimet pienessä Dior-kotelossa.

Herkkää ja ennen kaikkea niin suloista, mutta silti loistavaa Dior-laatua ja ennen kaikkea erittäin käyttökelpoisia!

Näitä settejä olen joskus nähnyt ainakin Stockalla myynnissä, mutta muuten en osaa sanoa näiden saatavuudesta mitään.

Suositteko te muuten siveltimissänne arvokkaampia merkkisiveltimiä vai kelpaako sutimiseen lähes mikä vaan?

Kommentit (32)

  1. Anonyymi

    Bare Mineralsin kabukista vielä…karvaa on irronnut ihan alusta asti ja sekä kokonaisia karvoja, että karvan pätkiä. Sama ongelma on myös siskollani. Meidän starttipakettimme on sitä uudempaa versiota, jossa ainakin siveltimet ovat erilaisia verrattuna aikaisempaan. Ovatkohan nämä uudemmat sitten huonompilaatuisia kuin aikaisemmat…?

  2. Nimetön

    Anonyymi: Minun taas oli sitä aiempaa settiä ja minusta uudempien näytti alunperinkin paremmalta. Eli on varman sitten eristä kiinni. :/

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *