Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Tehtävä: Etsi ripset

Vaikka olenkin löytänyt ehdottoman suosikkimascarani Max Factorin False Lash Effectistä, testaan silti aina mielelläni minulle uusia tuttavuuksia (kuten olette viimeaikoina saaneet huomata).

Tällä kertaa otin testattavakseni L’orealin uusimman mascaran, Double Extension Renewal Serum Inside Mascaran:

Tämän mascaran (hömpänhömppä) ideana on, että pohjustusaineeseen on tälläkertaa lisätty ripsiä hoitavia ja kasvattavia aineosia, joiden ansiosta ripset ovat kuulemma jo kuukaudessa näkyvästi tuuheammat. Hömpöti höö, uusia karvatuppia tällä mascaralla ei todellakaan luoda, joten ellei ongelmanasi ole hauraat ja katkeilevat ripset, et todellakaan saa tällä mitään pysyvää ripsientuuhennusta aikaan. Mutta väliaikaisen tuuhennuksen kyllä!

Sitten itse testiin ja testituloksiin:

Kun minun ripsistäni puhutaan, tekee toki mikä tahansa ripsiväri niille jotain. Ilman ripsiväriähän niitä ei edes löydä! Silmiin onkin mukava laittaa rajaus helpottamaan ripsien luokse suunnistusta.

Ripsivärin alle laitetaan tosiaan valkoinen pohjustaja, joka tuo välittömästi hieman lisää tuuheutta ja etupäässä pituutta ripsiini. Itse tykkään levittää varsinaisen mascaramassan tämän päälle tämän ollessa vielä hieman kosteaa, jolloin mascara levittyy paremmin joka puolelle ja paakkuuntuminen minimoituu. Myös mahdolliset ripsien väleistä vilkkuvat valkoiset pohjustajanrippeet vähenevät mielestäni, kun mascaramassan levittää heti.

(Mikä ihme siinä muuten on, että näiden pohjustajien on aina oltava valkoisia? Mikseivät ne voisi olla valmiiksi mustia? Vai menisikö markkinarako täysin, kun naiset tajuaisivat, että voivatkin vain kerrostaa kahta mitä tahansa mustaa mascaraa ja saada saman lopputuloksen?)

Tässä taas syy siihen, miksi en tosiaan ota mascarakuviani suoraan edestäpäin. Vain vedenkestävät ripsivärit pitävät taivutukset ripsissäni eivätkä tavalliset mascarat koskaan näytä juurikaan miltään suoraan edestä kuvattuina. (Myöskään tämä mascara ei siis pitänyt taivutuksia, kuten kuvasta näkyy.)


Mielestäni tämä ripsiväri teki melko samanlaista jälkeä kuin perus Double Extension mascara tai ainakaan itse en huomannut suurempaa eroa. Näyttävyyttä sai kyllä hieman lisää yllä oleviin kuviin verrattuna, mutta paakkujen ja heikomman erottelevuuden kustannuksella.

Ihan kiva mascara ja toimiva pohjustaja, mutta sanoisin kyllä, että tämä on tuotu markkinoille ihan vaan siksi, että firma voi ratsastaa ripsienkasvatustrendin aallolla. Jotta ripsiä nimittäin voitaisiin tuuheuttaa, tarvitsisi karvatupista kasvaa lisää karvoja ja jos tällä ei edes yritetä vaikuttaa karvatuppiin kunnolla, niin mitään tuuheutusta ei todellakaan ole mahdollista pysyvästi saada (paitsi tosiaan niihin hauraisiin ja katkeileviin ripsiin, jotka tarvitsevat kosteutusta).

Kiva idea, mutta en itse näe mitään syytä ostaa tätä tavallisen Double Extensionin sijaan (joka toki on varsin kelpo tuote).

Onko joku tykästynyt tähän tai muihin Double Extension -perheen mascaroihin?

(Pakko muuten laittaa teidät vielä kurkistamaan tämä telkkarissakin pyörivä mainos ajatuksen kanssa. Huomatkaa mainoksen alareunassa vilahtava teksti ”Styled with lash inserts.” Teksti vilahtaa nopeasti ja huomaamattomasti heti alkuun, mutta nykyään tuo pitäisi aina mainita, jos haluaa välttyä vaikeuksilta. Telkkarista mainosta katsoessani en olisi itse ainakaan aluksi kiinnittänyt siihen mitään erityistä huomiota mikäli en olisi arvannut sitä etsiä. Etsin nimittäin aina kaikista telkkarin ja lehtien kosmetiikkamainoksista kaikki pikkupräntit. Suomeksi tuossa tosiaan vilahtelee myös jotain muuta, en vain enää muista mitä.)

Tästä tulikin muuten vielä mieleeni, että Helena Rubinsteinin Lash Queen Feline Extravaganza mascara eksyi vähän aikaa sitten luokseni:

Tästäkin saamastani uutuudesta saatte kuulla tarkemmin ja enemmän myöhemmin.

Tykkäsin aikoinaan kovasti tavallisesta Lash Queenista, joten tämä on ehdottomasti todella mukava kokeilla. Onko joku jo kokeillut tämän?

Kommentit (23)

 1. Anonyymi

  "(Mikä ihme siinä muuten on, että näiden pohjustajien on aina oltava valkoisia? Mikseivät ne voisi olla valmiiksi mustia? Vai menisikö markkinarako täysin, kun naiset tajuaisivat, että voivatkin vain kerrostaa kahta mitä tahansa mustaa mascaraa ja saada saman lopputuloksen?)"

  Amerikassa on tullut markkinoille Maybelinen maskara jonka kumpikin osa ovat mustia 😉 Iski silmään tänään kun luin lehteä.

 2. Nimetön

  Anonyymi: Vihdoin! 🙂

 3. Satu

  Kiitos Nanna 🙂

  Itse asiassa mulla on käytössä olen african red tea puhdistusvaahto ja siitä olen pitänyt kovasti! Joudun ehkä kokeilemaan tuon kasvovedenkin 😉

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *