Tehokosteuttava seerumi sekaiholle: The Ordinary Marine Hyaluronics

Talven tullen muutkin ihotyypit kuin vain kuiva iho tarvitsevat usein lisää kosteutusta. Seerumi ja hoitoneste ovat molemmat loistava tapa tuoda janoiselle iholle sen kaipaamaa kosteutta ilman rasvaista tunnetta, mutta jos ongelmana on vain ihon pintakuivuus ja iho tuntuu muuten rasvoittuvan, saattavat monet niistä silti tuntua iholla liian klähmäisiltä.

Ostin itse loppusyksystä kokeiluun loistavan (ja hyvin edullisen) seerumin, joka sopii minusta täydellisesti nimenomaan seka- ja rasvoittuvan ihon tehokosteutukseen.

Aiempi postaukseni kuivan ja kosteusköyhän ihon eroista löytyy täältä.

The Ordinary Marine Hyaluronics

Uudehko The Ordinary Marine Hyaluronics -seerumi on kehitetty haastajaksi supersuositulle The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 -seerumille, jonka fani olen itse ollut jo pitkään. Siinä missä itse rakastan hyaluronihapposeerumin melko täyteläistä koostumusta, eivät kaikki ole kuitenkaan sen faneja. Tämän vuoksi The Ordinary kehitti tuotteen niille, joiden iho kaipaa kosteutusta, mutta jotka nauttivat enemmän ohuista tuotekoostumuksista.

The Ordinary Marine Hyaluronics

The Ordinary Marine Hyaluronics hyödyntää yhdistelmää meriperäisiä aktiiviaineita, jotka sitovat iholle kosteutta hyaluronihapon tapaan, mutta ovat hyaluronihappoa kevyempiä. Tämän ansiosta seerumin koostumus on saatu erittäin kevyen ja ohuen, jopa suorastaan vesimäisen tuntuiseksi.

Kasvoseerumi sisältää lisäksi ihoystävällisestä, meriperäisestä bakteerista saatavia eksopolysakkarideja, Havaijin punalevää ja meriperäistä, Etelämantereelta saatavaa glykoproteiinia. Seerumi sisältää myös mikrofilteröityä sinibakteeria ja aminohappoja. Kaikki seerumin meriperäiset kosteuttavat aktiiviaineet on kerätty kestävän kehityksen periaatetta noudattaen ja tuote on vegaaninen.

The Ordinary Marine Hyaluronics

Tehokosteuttavan seerumin vesimäisen juokseva koostumus voi vaikuttaa siltä, ettei siitä ole tuomaan iholle tehokosteutusta, mutta sen ei kannata antaa johtaa harhaan. Seerumi nimittäin todellakin auttaa tuomaan iholle sen kaipaamaa kosteutusta. Iho jää ohuen seerumin jäljiltä täyteläisen kosteutetuksi ja iholla tuntuu olevan jotain, mutta iho ei silti tunnu tahmaiselta tai klähmäiseltä.

Itse tykkään suihkuttaa kasvoille näiden kosteutta sitovien seerumien jälkeen vielä hieman kosteuttavaa kasvosuihketta, jotta seerumilla varmasti on, mitä iholle sitoa ja levittää sitten päälle kosteusvoiteen, jotta seerumi ja sen tuoma kosteus varmasti lukittuvat iholle.

The Ordinary Marine Hyaluronics

Nautin itse edelleen eniten vanhan The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 -seerumin täyteläisestä koostumuksesta, mutta kyse on tietysti vain makuasiasta. Olen kuitenkin mielelläni käyttänyt tätä seerumia päivällä päivävoiteen ja meikin alla ja se sopii iholleni näin käytettynä täydellisesti. Joskus saatan nimittäin ahnehtia hieman liikaa ihoa kosteuttavien ja ravitsevien tuotteiden kanssa päivällä eivätkä kaikki meikkipohjatuotteet meinaa aina levittyä niiden päälle kovin nätisti…

The Ordinary Marine Hyaluronics

Jos siis tuntuu, että iho kaipaa kaiken mahdollisen lisäkosteutuksen, mutta seerumin koostumus saisi kuitenkin mielellään pysyä hyvin kevyenä, suosittelen ehdottomasti tutustumaan tähän The Ordinaryn uudehkoon tuotteeseen, johon moni muukin on verkosta lukemani perusteella tykästynyt.

The Ordinary Marine Hyaluronics -seerumi löytyy myynnistä täältä.*

The Ordinary Marine Hyaluronics

Tykkäättekö te ohuista vai täyteläisistä seerumeista?


Lue myös:

Hyaluronihappo on kosteuttavien ainesosien kuninkaallinen

Ultimaattinen opas The Ordinary -tuotteisiin ja niiden valintaan

virve-fredman-taydellinen-iho-opas-korealaiseen-ihonhoitoon

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

Kommentit (16)
 1. Tàmàpàs sattui sopivasti, kun juuri eilen illalla itsekkin korkkasin saman tuotteen. Eli olen laittanut vasta kahdesti, mutta tulos nàkyy heti. Ihmettelin miten tànà aamuna ihoni oli niin tasavàrinen (couperosaa), sitten muistin ettà eilen illalla aloitin tàmàn seerumin kàytòn. Hyaluronihaposta en kauheasti tykànnyt, koska en suoraan sanottuna nàhnyt mitààn sen kummempaa tulosta, muuten kyllà tykkàisin ettà seerumin koostumus olisi tàytelàistà, mutta samapa tuo jos on lirua mutta toimii. Myòs Matrixyl tekee ihmeità iholle, kannattaa kokeilla.
  Miten on, niinà iltoina kun laitan retinolia, laitanko ensin tàmàn Marinen alle ja retinolia pààlle vai toisinpàin?

  1. Laittaisin tämän alle, koska on vesimäisempää. 🙂

 2. Hei!
  Aihe ei sinällään liity postaukseesi, mutta olet aiemmin kirjoittanut the ordinary tuotteista, joten kysäsen sinulta niihin liittyvästä asiasta. Ostin kaksi the ordinaryn tuotetta; granavtive retinoid 2% emulsion sekä 100% Cold-pressed rose hip seed oil. Ymmärsin, että ruusunmarjaöljy kannattaa levittää kasvoille iltaisin, mutta suositteletteko käyttämään ensin kosteusrasvaa, minkä jälkeen päälle ruusunmarjaöljy? Missä välissä retinoid? 🙂
  Kiitos vastauksista!

  1. Muaki kiinnostais tää 🙂

  2. En itse henkilökohtaisesti käyttäisi noita yhtäaikaa, sillä ruusunmarjaöljyssä on jo A-vitamiinia (jonka muoto retinoidikin on) ja voivat olla yhdessä olla aika tuju kombo iholle. Suosittelen siis vuorottelemaan noiden välillä eri iltoina jos tahtoo välttämättä käyttää yhtäaikaa. Itse käyttäisin ruusunmarjaöljyä kosteusvoiteen korvaanaja, mutta laittaisin sen alle kosteuttavaa seerumia ja hoitonestettä. Toki sen alle voi laittaa ihan voidettakin jos haluaa. Retinoiden alle voi myös laittaa kosteuttavaa seerumia ja päälle voidetta. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *