Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Täysin alasti!

Lancome toi vähän aikaa sitten jo joitakin vuosia markkinoilla ollen L’absolu -huulipunansa rinnalle uuden, hieman kevyemmän laadun: L’absolu Nu.

Perus L’absolu on huulupuna minun makuuni: koostumus on kauniisti levittyvä, pigmenttiä on hyvin, puna tuntuu huulilla kosteuttavalta eikä ollenkaan kuivalta, mutta pysyy silti huulilla mainiosti.

L’absolu Nu on aiemmin kehitetyn punan kevyempi versio. Kyseessä on lähes kiiltopunamainen tuote, joka antaa huulille kyllä sävyä, mutta on huomattavasti runsaspigmenttisempää edeltäjäänsä kevyempi.

Sävyt ovat nudesävyjä, jotka korostavat huulten omia värejä. Itseasiassa sävyt on nimenomaan valittu jäljittelemään tyypillisimpiä huultensävyjä!

Itse sain töistä sävyn 302 Voile de Rose, joka on pehmeän vadelmainen sävy.

Tykkään sävystä kovasti, sillä tämä on juuri sellainen helppo ja kevyt sävy sipaista huuliin, kun huulilla saa olla väriä, mutta en tahdo meikkini pääpainon olevan niissä.

Laadultaan L’absolu Nu on samalla lailla ohut ja kevyt kuin tavallinenkin L’absolue. Tämä myös pysyy huulilla hyvin, vaikka onkin hieman peruspunaa kiiltävempi. Huulet tuntuvat tämän kanssa kosteutetuilta ja tämä ikäänkuin sulaa huulille, kuten täydellisten huulipunien minun mielestäni kuuluukin tehdä (eikä siis vaan jää kalvona huulten pinnalle pyörimään, kuten epätäydelliset minun mielestäni jäävät).

Minä tykkäsin tästä Lancomen uusimmasta huulikaiffarista kovasti!

Oletteko te kokeilleet tätä? Tai onko teillä kokemuksia Lancomen muista huulipunista?

Kommentit (3)

 1. Misty

  Kuulostaa erinomaiselta! Tekis mieli kokeilla =D Ihastuin viime kesänä Lancomen kesäpunista yhteen vaaleanpunaiseen, mutta sitä ei saa enää mistään.

 2. Anonyymi

  Mun on ihan pakko sanoa, vaikka tä ei liity tohon huulipunaan, mutta sulla on niin täydelliset huulet!

  kateellinen(:

 3. Anonyymi

  Moi Virve!

  Phoittelen, että kysymys menee ohi huulipuna-aiheen, mutta toivoisin kovasti jonkinlaista kommenttia/blogikirjoitusta L'orealin Youth code voiteesta josta kirjoitit viimeksi 31.5.2010 🙂 Olit vasta tuolloin saanut voiteen, eikä kirjoituksessa kerrottu vielä sen käyttökokemuksista.

  Sinulla varmaan riittää toiveita ja aiheita, mutta tässäpä jälleen yksi lisää 😉

  Terkuin,
  Neriana

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *