Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Täydellistä, vaikkei niin täyteläistä

Tämä ihastukseni yllätti minutkin. En nimittäin normaalisti lämpene yhdellekään huulimeikkituotteelle, jonka nimessä on jotain huulien pullistamiseen ja samalla kihelmöintiä aikaansaavaa viittaavaa, mutta niin vaan menin ja ihastuin Diorin Lip Maximizeriin.

Sain tämän kesällä töistä ja otin tämän käyttöön, sillä tarvitsin äkkihätään jonkun värittömän huulikiillon.

Kuvassa huulet ilman kiiltoa.

Tämä jättää huulille ihanan kiiltävän, mutta täysin shimmerittömän pinnan ja tykkään tämän jättämästä jäljestä jotenkin ihan poikkeuksellisen paljon, vaikka vastaavia kiiltoja on lähes jokaisella sarjalla.

Kiilto ei ole täysin kirkas, vaan hieman samea, ja sameus antaa tälle huulilla pienen vaalentavan lisäefektin. Se ei myöskään ole yhtään tahmea laadultaan.

Kiilto tuoksuu hieman mintulle ja vaikka normaalisti inhoankin kaikkea mintun tuoksuista jo useaan otteeseen mainitsemieni teini-iän minttuviinatraumojeni vuoksi, ei tuoksu tässä häiritse. Tämä on jopa hitusen kuin minttusuklaa, etten sanoisi, vaikka virallinen tuoksu taitaakin olla mintun ja vaniljan yhdistelmä.

Tämä ei tee mitään selkeää tai radikaalia pullistusefektiä eivätkä huulet tai niiden pinta tunnu levittämisen jälkeen yhtään tavallista turpeammilta. Kevyesti huulten pintaa lähinnä viilentävä (ei oikeastaan huulten pinnalla suuremmin kihelmöivä) efekti säilyy melko pitkään katoamatta.

Lip Maximizeria voi käyttää yksinään tai tavallisen huulimeikkinsä alla (tai päällä). Diorin oma ehdotus yliupeaan yhdistelmään on laittaa huulille ensin kevyesti sävyä tuovaa Lip Glowta ja päällystää se Lip Maximizerilla, jolloin yhdistelmä näyttää tältä:

Dior väittää, että 15 päivän aamuin illoin suoritettu tuotteen tehokäyttö voisi saada huulissa oikeasti jotain näkyvää eroa aikaan, mutta siihen en sentään itse usko kuitenkaan.

Minusta tämä on ihana joka tilanteen huulikiilto, jota käyttäisin mielelläni toisenkin kappaleen.

Oletteko te tehneet tuttavuutta tämän kanssa?

Kommentit (10)

 1. fantti30

  Varoitus, mielipide alkaa:

  Huulikiilto on tuote jota en yksinkertaisesti vain tajua. Luonnottoman kiiltävät huulet eivät ole mielestäni mitenkään viehättävät. Kaikki kokeilemani huulikiillot saavat minulle aikaan tunteen, että huulissa on paksu kerros jotain siirappimaista mähmää. Lisäksi kiillot kuivattavat huuliani. Ja hiukseni tarttuvat aina kiinni huulikiiltoon. En tosin juuri käytä muitakaan huulituotteita itse, paitsi huulirasvaa. Huulipunat näyttävät hyviltä joillain (oikein laitettuina), huulikiillot puolestaan eivät imartele ketään.

  Mielipide loppuu.

 2. champagne

  Olen käyttänyt viimeisen vuoden ajan! Ensimmäisen kappaleen ostin lentokoneesta ja siitä se jäi sitten lemppariksi. Tänään vaihdoin uuteen Chanelin "charming" glossiin mutta varmaan jossain vaiheessa palailen tuohon Maximizeriin vielä:)En kyllä ole huomannut mitään "suurentavaa" vaikutusta;)

 3. Anonyymi

  Tykkään itse mielettömästi! Aivan YKKÖNEN 🙂 Ostan sitä aina varastoon mm. Sokoksen kantispäiviltä tms. Tuossa on vain "sitä jotain"!

 4. Nimetön

  Plaz^: Jotkut tosiaan saavat aikaan kunnon kihelmöinnit. 🙂

  sisko: Toki varmasti kaikkiin kiiltoihin jää tukka kiinni. 🙂

  RVaM.: Haha, ymmärrän traumasi. 🙂

  Sofia Punta: Minäkin tykkään tuosta kevyesti vaalentavasta efektistä. 🙂

  shekerim: Ei kyllä tunnu kivalta, jos liikaa kihelmöi. :/

  fantti30: 🙂

  champagne: Näin arvasinkin, ettei varmasti tosiaan mitään pysyvää suurennusta tule. Mahdotonta. 🙂

 5. Anonyymi

  Oon käyttänyt Diorin "pullistajaa" noin 6kk ja täytyy sanoa, että huulten rohtuminen on vähentynyt huomattavasti. Eli jotain hoitavia ominaisuuksia siinä täytyy olla. Tax free hinta Hki-Vantaalla vain 23€ joten tulee käytettyä jatkossakin.

  Anna

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *