Täydellistä, vaikkei niin täyteläistä

Tämä ihastukseni yllätti minutkin. En nimittäin normaalisti lämpene yhdellekään huulimeikkituotteelle, jonka nimessä on jotain huulien pullistamiseen ja samalla kihelmöintiä aikaansaavaa viittaavaa, mutta niin vaan menin ja ihastuin Diorin Lip Maximizeriin.

Sain tämän kesällä töistä ja otin tämän käyttöön, sillä tarvitsin äkkihätään jonkun värittömän huulikiillon.

Kuvassa huulet ilman kiiltoa.

Tämä jättää huulille ihanan kiiltävän, mutta täysin shimmerittömän pinnan ja tykkään tämän jättämästä jäljestä jotenkin ihan poikkeuksellisen paljon, vaikka vastaavia kiiltoja on lähes jokaisella sarjalla.

Kiilto ei ole täysin kirkas, vaan hieman samea, ja sameus antaa tälle huulilla pienen vaalentavan lisäefektin. Se ei myöskään ole yhtään tahmea laadultaan.

Kiilto tuoksuu hieman mintulle ja vaikka normaalisti inhoankin kaikkea mintun tuoksuista jo useaan otteeseen mainitsemieni teini-iän minttuviinatraumojeni vuoksi, ei tuoksu tässä häiritse. Tämä on jopa hitusen kuin minttusuklaa, etten sanoisi, vaikka virallinen tuoksu taitaakin olla mintun ja vaniljan yhdistelmä.

Tämä ei tee mitään selkeää tai radikaalia pullistusefektiä eivätkä huulet tai niiden pinta tunnu levittämisen jälkeen yhtään tavallista turpeammilta. Kevyesti huulten pintaa lähinnä viilentävä (ei oikeastaan huulten pinnalla suuremmin kihelmöivä) efekti säilyy melko pitkään katoamatta.

Lip Maximizeria voi käyttää yksinään tai tavallisen huulimeikkinsä alla (tai päällä). Diorin oma ehdotus yliupeaan yhdistelmään on laittaa huulille ensin kevyesti sävyä tuovaa Lip Glowta ja päällystää se Lip Maximizerilla, jolloin yhdistelmä näyttää tältä:

Dior väittää, että 15 päivän aamuin illoin suoritettu tuotteen tehokäyttö voisi saada huulissa oikeasti jotain näkyvää eroa aikaan, mutta siihen en sentään itse usko kuitenkaan.

Minusta tämä on ihana joka tilanteen huulikiilto, jota käyttäisin mielelläni toisenkin kappaleen.

Oletteko te tehneet tuttavuutta tämän kanssa?

Kommentit (10)
  1. En ole tuota kokeillut enkä mitään muutakaan pullistavaa huulijuttua.
    Kokemusta turpeista huulista on erilaisten allergioiden takia ja se kihelmöinti on jotain niin karmivaa että jätän tämmöset tuotteet suosiolla väliin 🙂 Jotkut kun kuulemma kihelmöivät aika mojovasti. Yök hyi 😀

  2. Minä oon tuota koittanut ja nytkin pyörii jossain käsilaukun uumenissa. Tosin minusta tuo kyllä on hiukan tahmeeta. Tai ehkä vaan käytän niin vähän ylipäätään mitään huulissa, että tuntuu että kaikkiin jää hiukset kiinni kun jotain pistää. Mutta ihan passeli tuote tuo silti on 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *