Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Täydellisen kevyt SPF 50 -aurinkovoide kasvoille

Kesän tullessa kuulen yhä useammin toiveen vinkata hyvästä kasvojen aurinkosuojatuotteesta, jossa olisi korkea suojakerroin, mutta joka olisi silti kevyen tuntuinen. Tätä yhtälöä on usein melko haastavaa toteuttaa, mutta meidän kaikkien iloksi minulla on ilmiantaa teille tänään uutuustuote, joka sopii kuvaukseen enemmän kuin täydellisesti. Ja ei, tällä kertaa kyseessä ei ole mikään japanilainen kosmetiikkatuote, vaikkakin kyseinen tuote näyttää olevan paraatipaikalla myös merkin japanilaisissa myymälöissä.

TBS Multi Protection Essence

Sain nimittäin blogikokeiluuni toukokuussa The Body Shopin Skin Defence Multi-Protection Essence SPF 50* -emulsion, joka on ollut aivan mieletön tuote ihan kaikealla tapaa!

TBS Multi Protection Essence

Ensinnäkin tässä kasvojen iholle kehitetyssä emulsiossa on SPF 50, mikä on aivan mieletöntä. Jaksan aina jauhaa siitä, ettei SPF 50 -merkintää kannata pelätä, sillä harva kuitenkaan laittaa tuotetta iholleen tarpeeksi, jotta sen suojakerroin oikeasti toteutuisi.

Minulle  ruskettuminen ei ole millään muotoa tärkeää ja haluan mielummin pitää ihoni hyvin suojattuna paitsi polttavalta UVB-säteilyltä myös ihan erityisesti siltä ihoa vaurioittavalta ja vanhentavalta UVA-säteilyltä, joka kuulemma voi aiheuttaa jopa 80% rypyistä.

TBS Multi Protection Essence

Katselin juuri kauhulla supersuositun noin 25-vuotiaan ruotsalaisbloggaajan Instagram-kuvaa, jossa pääpaino taisi olla hänen asusteissaan, mutta jossa huomioni kiinnittyi hänen paljon auringonpaahdetta nähneeseen ihoonsa. Nuoresta iästä huolimatta varsinkin vartalon iholla, jota ei yleensä tule meikillä edes suojattua näkyi paljon auringon aikaansaamia vaurioita ja näin sieluni silmin saman tien välähdyksen myös paljon aurinkoa rakastaneesta prinsessa Birgitasta, joka on kävelevä kauhuesimerkki siitä, mitä liiallinen UV-säteily iholle tekee.

Esteettistä puolta enemmän olen itse kuitenkin huolissani eniten ihosyövästä, minkä vuoksi auringolta suojautuminen on minulle erityisen tärkeää. Ihosyöpä on maailman yleisin syöpä ja koska ihoni ei muutenkaan ole turhan vastaanottavainen auringolle pysyttelen mielelläni suojattuna.

TBS Multi Protection Essence

The Body Shopin uudessa Multi-Protection Essence SPF 50 -tuotteessa on erityistä nimenomaan sen mullistava koostumus. Emulsiosta iholle levittäessä vesimäiseksi muuttuva tuote on todella kevyt, mutta silti kosteuttava. Se ei jätä täysin mattaista pintaa, mutta tekee ihosta miellyttävän pehmeän ja sileän tuntuisen ilman rasvaista tunnetta. Omalla ihollani tämä tuntuu todella täydelliseltä tuotteelta, sillä tämä kosteuttaa ihoa tarpeeksi olematta silti paksun voidemaisen tuntuinen.

TBS Multi Protection Essence

Tuote ei tyydy pelkästään suojaamaan ihoa auringolta vaan sisältää lisäksi ihoa kirkastavaa merilevää sekä C-vitamiinia, jolla on myös antioksidanttinen vaikutus. Iho tuntuu tämän jälkeen heti miellyttävän tuntuiselta ja meikki levittyy tämän päälle vaivatta. Yksikään meikkivoide ei ole koskaan lähtenyt rullaamaan tai muutenkaan käyttäytynyt oudosti tämän päällä, eli tämä tuote on todellakin ollut aivan ässä.

TBS Multi Protection Essence

Tuotepakkaus kehottaa levittämään ohutta tuotetta kasvoille aamuisin normaalin ihonhoitorutiinin päätteeksi ja ennen meikkituotteiden levitystä. Olen lämpiminä päivinä käyttänyt tätä iholla yksinään ihan vaan seerumin päällä, mutta tämän voi toki levittää myös vaikka vielä ihan täysin mattaisen voiteen päälle, jotta iho on vieläkin rasvattomamman tuntuinen (tai täyteläisemmän voiteen päälle, mikäli iho kaipaa lisäkosteutusta).

TBS Skin Guardian

Tässä tuotteessa on minusta aivan totaalisen nappiin suunniteltu koostumus ja uskallan veikata, että vastaavia alkaa putoilla monille muillekin sarjoille nyt yhä enemmän. Tämän tyyppisiä tuotteita on Japanissa myynnissä paljon ja toivon, että tämä TBS:n uutuus availee portteja muille vastaaville tuotteille.

Jos joku siis kaipaa täksi kesäksi luottotuotetta kasvojen ihon suojaamiseen, niin se on tässä! (Täytyy muuten sanoa, että mieskin ihastui tämän koostumukseen täysin ja on moneen kertaan jo pohtinut ääneen, kuinka tämän koostumus voi olla niin loistava ja mikseivät kaikki kasvoille tarkoitetut aurinkovoiteet voi olla näin miellyttävän kevyitä iholla.)

TBS Multi Protection Essence

Mikä on ollut teidän viimeisin suosikkituotteenne kasvojen ihon suojaamiseen?

The Body Shop Multi-Protection Essence SPF 50 -aurinkoemulsiolla on hintaa 29,50 euroa.*

Kommentit (23)

  1. Päivi

    Minä olen aina käyttänyt kesällä vain sävytettyä kosteusvoidetta tai BB-voidetta jossa on korkea suojakerroin, mielestäni se on riittänyt.Nyt on jo toista kesää käytössä Guerlainin Super Aqua BB- voide, se on huippuhyvä.Suojakerroin on 25 ja vaalea sävy on tarpeeksi vaalea, ei liian tumma eikä keltainen.Levittyy hyvin ja jos tiedän että olen kauan auringossa laitan normaalia paksumman kerroksen eikä silti näytä pahalta.Cliniquen BB-voide on myös muuten hyvää mutta sävy liian keltainen ja tuntuu kasvoilla ehkä liiankin kuivalta.

  2. Merenneitogeeli – kesän parhaita kosmetiikkalöytöjä – Kauneus & Terveys -blogit

    […] on, minkä vuoksi se sopii rasvoittuvallekin iholle hyvänä aurinkosuojatuotteena. Tuote ei ole ihan yhtä juoksevan ohut kuin esimerkiksi The Body Shopin vähän aikaa sitten kehumani SPF50-void…, mutta kevyt se on joka […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *