Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Täydellinen talvipuna

Yksi täydellinen talvipuna ilmoittautuu.

Shiseidon Perfect Rougen uusi Tender Sheer -laatu on nimenomaan kuiville huulille omiaan, sillä se lupaa nimenomaan kosteuttaa kuivia, karheita ja repaleisia huulia.

Tender Sheer -laatu on nimensä mukaisesti läpikuultava ja kevyt, eli hieman tavallista Perfect Rougea vähäpigmenttisempi.

Huuleni olivat melko kuivat, joten mikä olisikaan parempi hetki tämän punan kokeilulle.

Ja tiedättekö mitä? Tämä levittyi huulille välittömästi upeasti ihanan ohuena filminä eivätkä huulet näyttäneet tippaakaan kuivilta. Puna on siis levitetty huulille välittömästi ensimmäisen kuvan oton jälkeen ja kuvattu jälkimmäiseen välittömästi levityksen jälkeen.

Tämä kuva on viitisen minuuttia myöhemmin kuvattu, mutta puna näyttää yhä samalta. Usein tällaiset kiiltopunan tyyppiset ohuet punat jäävät vain kuivien huulien pinalle, mutta tämä sulaa huulille kauniisti kosteuttaen niitä. Ihanaa punassa on myös se, ettei tässä ole mitään shimmeriä tai hohdetta, vaan tämä on vain kiiltävä creme-koostumus.

Puna myös pysyi huulilla kiiltopunaksi oikein hyvin.

Kuvissa näkyvä sävy on RS326, joka on nätti ja kevyt viileän roosa sävy.

(Oma punani oli 2,6 gramman minikoko, oikeassa punassa on 4 grammaa.)

Onko joku muu kokeillut jo tätä laatua? Kertokaa myös omat kuivien huulien suosikkipunanne!

Kommentit (10)

 1. Anonyymi

  Heippa!
  Ihana kun oikeasti paneudut tuotteisiin joista kirjoitat ja saat hyvät tuotteet kuulostamaan jumalaisilta, mutta yksi pieni asia toisi vielä kosmetiikkahamstraajalle hymyn huulille. Kun tuot esille jonkun tuotteen, olisi kiva jos vilauttaisit hieman hinta-arviota niin voi sitten yllättyä iloisesti edullisuudesta tai vaihtoehtoisesti tsempata itseään jo ennen kassalle menemistä välttäen järkytykset hintalappuja tutkaillessa.
  Muuten jatka samalla linjalla, olet tyttö hyvä löytänyt oman juttusi 😉

  Sini

 2. Anonyymi

  Hei, haluaisin antaa hieman palautetta blogistasi. Mielestäni blogi oli ennen mielenkiintoinen ja hauska, ja tällainen ei-niin-kosmetiikkaintolija luki myös mielellään tätä. Nyt tuntuu että kaikki henkilökohtainen ote on kadonnut, ja postaukset ovat vain tylsiä tuote-esittelyjä toisensa perään, osa vielä ilmeisesti ihan maksettuja kampanjoita. Toivoisin välillä taas jotain muuta! 🙂

 3. Myy

  Näyttääpä hyvältä! Tätä mun huulet tarvitsee. 🙂

 4. Leena

  Mango Butter Lipstick 24 purple

 5. Leena

  Siis *Korres* Mango Butter Lipstick 24 purple piti sanomani 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *