Täydellinen meikkisienisaippua

Tässä on nyt tullut viimeaikoina useampaankin otteeseen mainittua, kuinka kovasti tykkään Beautyblenderistä meikkipohjani huolittelussa.

Mistä sen sijaan en tykkää yhtään on sienen pesu. Ei oikeasti ole montaakaan tylsempää juttua, jotka joudun päivittäin tekemään!

Beautyblender Blendercleanser

Olen kehunut aiemmin Beautyblenderin omaa Blendercleanser Solid -palasaippuaa, mutta vaikka tykkäänkin käyttää sitä meikkisiveltimille myönnän, etten sen tehokkuudesta huolimatta koe pientä purkkia erityisen käteväksi tavaksi puhdistaa meikkisientä. Siveltimille se kyllä sopii ja kyseessähän on täysin makuasia, mutta minun makuuni se ei ihan ole.

Beautyblender Blendercleanser

Elämänlaatuni on kuitenkin jälleen saatettu uudelle asteelle, kun sain kesän korvilla PR-toimistolta blogikokeiluun Blendercleanserin nestemäisen version*. (Voi kyllä, näin pienillä asioilla voidaan todellakin parantaa minun pientä ja pinnallista elämääni.)

Beautyblender Blendercleanser

Ihanaa tässä tuotteessa on paitsi sen kätevä nestemäisyys myös pumppukorkki, jonka kuppimainen alusta ottaa Beautyblenderin täydellisesti syleilyynsä. Kostea Beautyblender painetaan pumppua vasten, nestemäinen saippua puristuu siihen ja pienellä puristelulla saippua vaahtoaa puhdistaen sienen. Helppoa, nopeaa ja ihanan siistiä!

Beautyblender Blendercleanser

Supermahtavaa tehokkaan hellävaraisesti puhdistavassa tuotteessa on myös se, että siitä voi tehdä pikkuiselle Beautyblenderille veteen sekoitettuna jopa oman kylvyn, jossa sieni voi polskia (okei, kellua) muutaman tunnin ajan, jotta tiukastikin pinttyneistä meikkitahroista pääsee varmasti eroon. (Kuka muu rakastui mielikuvaan hymyssä suin kylpevistä meikkisienistä?)

Tämä Liquid Blendercleanser on ollut käytössäni nyt pari kuukautta (kuvat on otettu ennen sitä, jos ihmettelette hupenematonta pulloa) ja olen tykännyt siitä aivan valtavasti nimenomaan Beautyblenderin pesussa. Meikkisiveltimet hoitelen kuitenkin edelleen kiinteällä Blendercleanserilla, sillä sienille täydellisesti sopiva pumppumekanismi ei ole siveltimien pesussa minusta käytännöllisin.

Beautyblender Liquid Blendercleanser -saippua löytyy myynnistä täältä.*

Beautyblender Blendercleanser
Onko joku muu ihastunut Beautyblenderin Liquid Blendercleanser -putsariin?


Joko luit nämä aiemmat postaukseni?

Bautyblender Ostolakossa Blotterazzi Ostolakossa Siveltimienpuhdistusmaato Ostolakossa

Kommentit (8)
  1. Hauska kirjoitus hei oletko jo testannut lidlin cien meikkejä tai ihonhoito tuotteita? Kiinnostaisi kuulla kokemuksia jos olet, sillä edulliset tuotteet kiinnostaa aina 🙂

    1. En ole testannut, mutta kiitos vinkistä! Pitänee tutustua! 🙂

  2. Myy / Nutturapää
    11.8.2016, 22:38

    Tää on ihan ässä! Ei paljoa helpommaksi voi pesu mennä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *