Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Täydellinen meikkipohja Beautyblender-jipolla

*Sis. mainoslinkin

Totta kai Beautyblender* on ollut minulle tuttu juttu jo useamman vuoden ajan, olenhan kosmetiikabloggaaja. Myönnän silti, ettei se ole ollut osa jokapäiväistä arkeani kuin vasta parin kuukauden ajan. Vaikka sytyin siihen verrattain myöhään on tämä myöhäisemmällä iällä herännyt lempeni kuitenkin sitäkin syvempää nyt kun löysin sen itselleeni parhaan tavan käyttää tuota suosikkisientä.

Beautyblender - 1 (2)

Minä olen melko suurpiirteinen meikkailija (ja edustan samaa suuntausta myös monessa muussakin elämäni osa-alueessa) enkä ole koskaan pitänyt kätevänä Beautyblenderin edellyttävää meikkipohjan töpöttelyä. It’s all about the bounce ja minähän en jaksa bouncailla. Kokeilen erilaisia apuvälineitä meikkipohjani levityksessä, mutta palaan yhä uudelleen ja uudelleen käyttämään sormiani, sillä ne ovat niin nopea, helppo ja sopivan suurpiirteinen tapa levittää meikkivoide kasvojen iholle.

(Tai no, Tokion reissustani lähtien olen levittänyt meikkipohjani joka aamu superihanalla ovaalisiveltimelläni sormien sijaan.)

En silti voi kiistää, etteikö Beautyblender tekisi meikkipohjasta paremman näköistä kuin mihin sormeni (tai jopa ovaalisiveltimeni) pystyvät. Beautyblender saa meikkipohjan sulautumaan iholle kauniin heleänä ja sen ansiosta paksumpikin meikkipohja näyttää luonnollisemmalta. Haluaisin sen luoman lopputuloksen, mutta ilman sitä ikuisuuden kestävää töpöttelyä. Onneksi tämä on mahdollista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaus meikkirukouksiini putosi erään YouTuben meikkijumalan YouTube-videon sivulauseessa, jossa neito kertoi viimeistelevänsä meikkipohjansa aina kostealla Beautyblenderillä pikaisesti taputellen. Levitin meikkivoiteen iholleni sormin, kokeilin kikkaa ja koukutuin. Siitä lähtien se on ollut käytössäni joka päivä. Enää en voisi kuvitellakaan meikkaavani ilman, että viimeistelen meikkipohjan ennen puuterin levitystä kostealla Beautyblenderillä nopeasti läpikäyden.

Minulla on ollut tällä hetkellä pääsääntöisesti käytössä erinomaisesti kasvoilleni levittyvä Oriflamen ravitseva meikkivoide, joka kosteuttaa kuivuuteen taipuvaista ihoani ihanasti ja luo sille heleän lopputuloksen. Koska meikkivoiteen koostumus on kuitenkin hieman täyteläisempi, tuntuu se iholla hieman rasvaiselta eikä siksi välttämättä kestä ihan täydellisesti aamusta iltaan.

Beautyblender Ostolakossa

Apuun on kuitenkin rientänyt Beautyblender, jonka kostealla pinnalla taputteleminen tekee meikkipohjalle mielettömiä taikoja sulauttaen sen täydellisesti ihooni. Se ei kuitenkaan ole ainoa taika, jonka Beautyblender tekee, sillä se myös poistaa meikkivoiteesta liiallista rasvaisuutta, minkä ansiosta meikkivoide kestää ihollani paremmin eikä tunnu liian täyteläiseltä.

Olen kuullut useilta kuivaihoisilta, kuinka he rakastavat Beautyblenderin jättämää pintaa, mutta he eivät kuulemma voi käyttää sitä päivittäin, sillä se tekee ihosta kuivemman tuntuisen. Suosittelenkin siis kokeilemaan meikkivoiteen ”tavallista” leitystä ja viimeistelemään sen Beautyblenderin kostealla pinnalla töpötellen, jolloin on helpompaa säädellä, minkä verran meikkivoiteen mahdollista klähmäisyyttä iholtaan pois taputtelee ja pinnasta tulee upea. Tämä jippo sulauttaa meikkivoiteen kasvoille täydellisesti!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuuluuko Beautyblender teidän päivittäiseen meikkirutiiniinne?

Postauksessa näkyvät tuotteet on saatu blogin ja töiden kautta.


Lue myös nämä postaukseni:

bareMinerals meikkivoidesivellin Silisponge kokemuksia Meikkivoiteen levitys kondomilla

Kommentit (20)

  1. Näin teen arkimeikkini – mantrana ”ei se ole niin justiinsa” – Kauneus & Terveys -blogit

    […] meikkipohjan tärkeimpiä tuotteita on Beautyblender, jonka kostealla pinnalla huolittelen meikkipohjani ja sulautan sen iholleni. Lopputulos näyttää heti paremmalta – koko meikkipohjaa minulla ei todellakaan olisi […]

  2. Meikkivoideihastus: Lancôme Teint Idole Ultra Wear – Ostolakossa

    […] tuntunut levittävän sitä optimaalisesti. Meikkivoiteen sulauttaminen iholle vaatii aina myös kostealla Beautyblenderillä viimeistelyn, mutta sen teen joka tapauksessa aina ja lopputulos on sen pienen lisävaivan arvoinen (enkä […]

  3. Hypen huipulla: Testissä silikoninen meikkisieni Silisponge – Ostolakossa

    […] kasvoille ensin sormilla, jotka eivät myöskään ime meikkivoidetta ja joiden jättämät rannut on sitten helppoa häivyttää Beautyblenderillä töpötellen. Silisponge-sientä suositellaankin erityisesti niille, jotka eivät tahdo liata sormiaan […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *