Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Täydellinen kulmasivellin

Hyvän puuterimaiselle kulmavärille soveltuvan siveltimen löytäminen voi olla todella haastavaa ja siihen voi mennä jopa vuosia. Tai no, itselläni on ainakin mennyt ennen kun tein tämän löydön.
Tottakai täydellisen siveltimen olemus on täysin kiinni erilaisista makuasioista, mutta tämä  aikoinaan blogini kautta saamani Ecotoolsin sivellin on ollut juuri sitä, mitä omat kulmani ja meikkauskäteni ovat kaivanneet.
Viistopäinen sivellin on tarpeeksi litteä ja sitä voisi jopa kutsua kärkiosastaan hieman teräväksi. Synteettiset harjakset nappaavat itseensä hyvin väriä ja ovat ihanan napakat ja jämäkät piirtämään puuterimaisella tuotteella tarkkojakin vetoja iholle ja kulmille. Tämä on minusta mitä parhain sivellin tekemään niin ”rennompiakin” kulmia kuin tällä hetkellä muodissa olevia graafisen tarkkavetoisia kulmia.
Sivellin on hieman leveämpi kuin kulmakarvasiveltimet yleensä, mutta minua se ei ole haitannut yhtään. Pidän tästä itseasiassa juurikin tämän koon vuoksi, sillä ne ihan pienen pienet kulmasiveltimet eivät oikeastaan ole makuuni.
Tosiasiassa sivellin on tarkoitettu silmien rajaukseen, kuten sen Angled Eyeliner -nimikin jo kertoo. Siinäkin tämä on täydellinen niin puuterimaisille kuin geelimäisillekin tuotteille, mutta itse olen ollut rakastunein tähän käyttäessäni tätä kulmissani. Loistavaa siveltimessä on sen laadun lisäksi myös sen hinta, sillä kuten ei muitakaan Ecotoolsin siveltimiä, ei tätäkään noin kuuden euron ihmettä ole hinnalla pilattu. Kuinka rakastankaan edullisia ja loistavia kosmetiikkalöytöjä!
Onko joku muu ihastunut tähän Ecotoolsin siveltimeen? Tai onko teillä suositella jotain muuta erityisen hyvää sivellintä kulmavärin levitykseen?

Kommentit (16)

 1. minä vaan…

  Mullakin on tämä sama sivellin ja pitkään käytinkin tätä kulmiini. Totesin kuitenkin tykkääväni enemmän duroyn siveltimestä, samanmuotoinen mutta pienempi ja jostain syystä enemmän omaan makuuni 🙂

  • virve

   Muistelisin itsekin pitäneeni Duroyn siveltimestä ennen, eli on kyllä loistava niille, joista tämä tuntuu liian isolta. 🙂

 2. Miira

  Minullakin on ollut Duroyn kulmasivellin jo monta vuotta. Olen välillä kokeillut jotain muuta, mutta aina palaan tähän. Kun sivellin on päivittäisessä käytössä, se kestää itselläni parisen vuotta hyvänä. Duroyn sivellin on omaan meikkaustyyliini soveltuvin ja pidän sen pienestä koosta. Ecotoolsin siveltimet ovat kyllä hinta-laatusuhteeltaan lyömättömiä, vaikkei tuo Duroykaan kallis ole.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *