Tavarahaaste-projekti saa jatkoa!

Ilouutisia niille, jotka alkuvuodesta innostuivat seuraamaan tavaroidenvähennysprojektiani. Se saa nimittäin pienen taukoilun jälkeen jälleen jatkoa!
Innostuin vuodenvaihteessa vähentämään omaisuuttani tavoitteena vähintään yhden tavaran päivävauhti, mutta kun helmi-maaliskuussa muutin kevääksi isompaan asuntoon, mahtuivatkin kaikki tavarani sinne niin vaivatta, että innostus niiden vähentämiseen hiipui.
Nyt olen kuitenkin jälleen kesän ajan tavaroineni taas soluasunnon huoneessa miettien, minne työnnän maallisen omaisuuteni kun kesän jälkeen lähden Lontooseen vaihtoon eikä minulle jää Suomeen asuntoa odottamaan. Tämän vuoksi yritänkin jälleen kesän aikana parhaani vähentääkseni tavaroitani siinä määrin, että niiden syksyllä tapahtuva uudelleensijoittaminen sujuisi mahdollisimman kivuttomasti. 
Ihan hirveästi niitä ei ole, sillä lähes kaikki irtotavarani mahtuvat loistavasti sänkyni alle ja yhteen komeroon, mutta niitä on silti minun makuuni liikaa. (Minulta löytyy kyllä pari pahvilaatikollista sekalaista tavaraa kuten kirjoja ja lapsuuden muistoja vanhempieni luota, mutta suljen ne nyt pois laskuista.)
Ja ai niin, tässä ovat muuten vaatteeni (samassa henkarissa tietysti useita). Kaikkien vuodenaikojen kaikki (sisä)vaatteeni. Ne mahtuvat yhteen vaaterekkiin ihan mukavasti siitäkin huolimatta, että muutamien oli pakko päästä Etelä-Korean ostokseni nähtyään kommentoimaan (ihan siellä Vauva-palstallakin asti…), etteivät ymmärrä tällaista järjetöntä vaatteiden hamstrausta, mitä kuulemma harrastan. Tai ylipäätään tätä kamalaa tavaranhamstrausongelmaani, josta selvästi kärsin. 
Joo, tämä onkin todella paha. En tiedä, kuinka voin itsekään elää itseni kanssa näiden tavararöykkiöideni keskellä. Onneksi minulla on aina olemassa asioistani loistavasti perillä olevia ja minut hyvin tuntevia selviä aktiivilukijoita, jotka palauttavat minut aina maanpinnalle. Tuskin kukaan tahtoisi blogata ilman heitä! (Lähde.)
Aion joka tapauksessa tulevan kesän aikana hankkiutua vielä entistäkin tehokkaammin eroon näistä valtavista  tavararöykkiöistäni ja toivon, että syksyllä elämäni olisi entistäkin vähätavaraisempaa. Raportteja asioiden etenemisestä siis tulossa jälleen!
Mitenkäs muilla tavaroidenvähentäjillä on mennyt?
Kommentit (24)
  1. Pakko sanoa että tuo vaatekasa ei ole mitään omaani verrattuna, joten kärsin sitten ilmeisesti vielä suuremmasta hamstrausongelmasta. 😀

  2. "ihan siellä Vauva-palstallakin asti" hahahah en kestä :'DDD Mutta hyvä, piä jalat maassa ja jätä nämä omaan arvoonsa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *