Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Tavarahaaste-projekti: Rikkinäinen bestis

Tavarahaaste-projektin tämän päivän eroonhankkiuduttu tavara on rikkinäinen pesupussini.
Minä rakastin tätä pesupussiani. Minun on helppoa ostaa itselleni rintaliivejä lähes summanmutikassa kokoni ollessa melko helposti saatavilla. Koska saan minulle hyviä liivejä halvalla, ei minun tarvitse varjella niitä kuin kalleimpia aarteitani, joten pesen niitä surutta pesukoneessa pesupussini suojissa hieman miedommilla pesuohjelmilla.
Tämä rakas edesmennyt pussini erosi perinteisistä lörpöistä pusseista siinä, että sen pohjassa ja yläosassa oli vahvikkeena muoviset kehikot, joiden ansiosta se oli vieläkin hellävaraisempi liiveilleni. 
Harmikseni pussi repesi nyt vihdoin kunnolla, joten siitä oli aika luopua. Jäin kuitenkin ikävöimään pussia suuresti ja mietin, tietäisikö joku teistä, mistä voisin löytää uuden vastaavan? 
Omani olen ostanut joskus messuilta enkä ole sen koommin nähnyt vastaavia muovivahvikkeellisia pesupusseja, mutta en toisaalta ole kovin aktiivisesti näitä katsellutkaan.
(Jos löydän jostain uuden, lupaan hävittää tavalliset ”lörpöt” pesupussini.)

Kommentit (24)

 1. Minna

  Ehei, tätä ei hyväksytä 🙂 Tuohan on tosi helppo korjata. Sitä paitsi tavarahan ei vähene, koska ostat uuden sen tilalle. Täämmöiset ei kelepaa tähän poistojuttuun.

 2. virve

  Ei tuota ihan oikeasti olisi ollut helppoa kursia kasaan (trust me, kokeilin, sillä kiinnyin tuohon niin kovin), sillä parin piston jälkeen tajusin, että koska on ratkennut sauman molemmilta puolilta niin ei kyllä pysy kunnolla kasassa. Ja tällä hetkellä minulla on yksi tavara vähemmän ja jos hankin uuden, laitan muut pesupussit eteenpäin. (Ja onneksi olen muutamissa postauksissa heittänyt kerralla useamman tuotteen eteenpäin.)

  Oliko hyvin selitelty? 😉

 3. Heini P

  Näitä myydään ainakin Löytötexissä, mutta lieneekö sielä pk seudulla sellaista olevankaan…?

 4. Anonyymi

  Minulle on jäänyt epäselväksi, mikä hyöty pesupussilla on verrattuna sukkaan? Laitan siis itse rintaliivit konepesua varten sukan sisään.

  • Anonyymi

   Pesupussi (ja sukka) toki pitää liivejä jossain muodossa, mutta joskus käy myös niin, että kaarituki lähtee irti ja saattaa pahimmassa tapauksessa rikkoa koneen rummusta ulos päästessään. Mulla ainakin yhdet liivit on revenneet niin, että kaarituki pesun aikana irtosi paikoiltaan. Tutulta taas samasta syystä meni kone huoltoon.

 5. Lyra

  Omanikin hajosi, enkä sen jälkeen viitsinyt edes ostaa uutta samanlaista, kun se vaikutti niin epäkestävältä. Mutta tuli vain mieleen, että käytätköhän oikeaa rintaliivikokoa? Jonkun arvion mukaan 80% naisista käyttää väärää kokoa. Yleensä aivan liian suurta ympärystä joka aiheuttaa sen, että kuppi vain joten kuten peittää tissit. Ongelma on, ettei kaupoissa yleensä myydä kuin muutamia kokoja ja sitten kukaan ei koskaan edes näe oikeaa kokoaan myytävän missään.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *