Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Tavarahaaste-projekti: Pienistä se lähtee

Tein jo useampi viikko sitten yhen pienen tavaranvähennystoimenpiteen, jonka unohdin kuvata ja josta myös unohdin teille raportoida, mutta jonka muistin nähdessäni vastaavasta maininnan vähän aikaa sitten linkittämässäni nettijutussa.

Siivosin nimittäin ponnarilaatikkoni.

Olen tummahiuksinen enkä oikeastaan koskaan käytä muita kuin tummia ja ruskeita, beigeja ym. ”turvallisen” värisiä ponnareita, joten miksi ihmeessä minulla oli laatikko täynnä niitä kaikissa sateenkaaren väreissä kulta- ja hopeakimalteillakin vielä varustettuina? Oli todellakin aika karsia kaikki turhat pois ja pitäytyä vain niissä, joita yleensä käytin, sillä niitäkin oli jo riittävästi.

Lahjoitinkin siis ison kasan värikkäitä hiuslenksuja pienelle kummitytölleni, joka arvattavasti saa huolettomassa käytössään niitä aina silloin tällöin muutaman katoamaan. (Enkä tietenkään muistanut kuvata sitä kasaa teille. Kuvissa näkyvät ovat siis ne itselleni jättämät.)

Pientä nyhväystähän tämä ponnareidenkin läpikäynti on, mutta en vaan voi kun odottaa innolla sitä hetkeä, kun kodissani on ponnareitakin myöten vain ja ainoastaan tavaroita, joista jokaista käytän!

Millaisia ponnarihamstereita te olette? Löytyykö niitä kotoa läjäpäin, vain muutama tarpeeseen oleva vai ovatko ne kaikki aina kadoksissa?

Kommentit (8)

  1. Shopaholic

    Tanaankin niita tuli siivotessa pari vastaan, vaikka mulla ei oo ollut yli vuoteen niin pitkaa tukkaakaan, etta sen saisi kiinni.. o.O

  2. Adaliaana

    Mä käytän niitä "puhelinlankapampuloita". Niitä taitaa olla mulla yhteensä neljä, kaksi eri laukkujen mukana (en käytä koskaan) ja kaksi kotona peilihyllyssä jos ei päässä. Riittää hyvin, en ole ostanut uusia pompuloita pariin vuoteen. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *