Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Tavarahaaste-projekti: Laatikko, jonka suosittelen käymään läpi

Joku saattoi jo säikähtää, että tavaranvähennyspostaukseni loppuivat nyt kokonaan minun muutettuani isompaan asuntoon ja todettuani kaiken mahtuvan paikoilleen hyvin. Ei huolta eikä pelkoa, kyllä tässä silti aina jotain keksitään!
Yksi otollinen tavaranvähennyskohde on nimittäin sellainen, jota liian harva käy säännöllisesti läpi. Nyt puhutaan nimittäin alusvaatelaatikosta.
Rakastan kauniita alusvaatteita. Tahdon, että ylä- ja alaosa mätsäävät keskenään ja kivat alusvaatteet saavat minulle mukavan fiiliksen. En ole asian suhteen neuroottinen, mutta en myöskään voisi kuvitellakaan käyttäväni aikuisen päällä mukasöpöja Nalle Puh -liivejä ja Snoopy-pikkuhousuja. Pelkkä ajatuskin saa minulle kylmät väreet aikaan. Tykkään naisellisista alusvaatteista ja koska meillä naisilla kerran on miehiin verrattuna se ilo, että saamme rintaliivejä käyttää, haluan niiden myös olevan naisellisia ja mätsäävän alushousujeni kanssa. Kauniit alusvaatteet kun eivät kuitenkaan missään nimessä tarkoita epämukavuutta.
Uusin alusvaatevarastoani säännöllisesti hävittäen siltä parhaat päivänsä nähneitä yksilöitä. En säästele alusvaatteita sillä periaatteella, että ”noh, näitähän voi käyttää yksin ja pimeässä kun kukaan ei näe”. Miksi hemmetissä kukaan tahtoisi edes yksin pimeässä pitää rumia alusvaatteita? Nehän ovat juuri se juttu, joista hyvä fiilis lähtee! Niistä tulee juuri se salamyhkäinen olo, että ”tietäisittepä vain, kuinka kuumalta näiden vaatteiden alla näytän” ja niiden ansiosta ei koskaan tarvitse miettiä, oliko nyt sittenkin huono hetki päästää se ihana mies tulemaan yömyssyille.
 Minusta on siis todella tärkeää, että jokainen omistamani alusvaate on sellainen, ettei minun tarvitse hävetä, jos joku näkee ne pyykkinarullani kuivumassa. Tottakai omistan vaikkapa muutamia tavallisia t-paitaliivejä ja saumattomia alushousuja, joiden käyttö on välttämätöntä tietyissä tilanteissa ja tietyissä asuissa, mutta pidän ainakin huolen, että nuo kyseiset tylsyydet ovat ehjiä ja siistissä kunnossa.
Uuteen asuntoon muutto ja alusvaatelaatikon siirto olivatkin siksi jälleen sopiva ajankohta alusvaatteiden läpikäynnille. Karsin laatikoistani pois kaiken turhan eli kaiken sellaisen, mikä oli jo nähnyt parhaat päivänsä, mistä repsotti kuminauhaa johonkin suuntaan, mikä oli jäänyt liian isoksi, pieneksi tai muuten vaan päälleistumattomaksi tai tyyliltään minulle sopimattomaksi tai ihan vaan parittomaksi ilman mätsäävää yläosaa.
Alusvaatteet ovat minusta yksi sellainen asia, joita ei tarvitse käyttää puhkikuluneiksi ennen niiden hävittämistä ja uusien ostoa. 
Tämän postauksen aihe meni jo hyvin iholle ja lähes WTF-alueelle, mutta rohkaistuin julkaisemaan tämän luettuani juuri Karkkipäivän Sannin rintaliivipohdintapostauksen

 Ääni sopiville alusvaatteille siis täältäkin! Kehotan ihan oikeasti kaikkia käymään läpi alusvaatelaatikkonsa ja heittelemään surutta pois ne kulahtaneet kamaluudet, joissa ei toivoisi kenenkään itseään näkevän. Yleensä olen sitä mieltä, ettei tavaroita kannata heittää ”turhaan” kaatopaikalle, mutta tässä asiassa teen kyllä poikkeuksen. Oikeasti, kivoissa alusvaatteissa on paljon kivempi fiilis kuin rähjäisissä!
Millainen on teidän suhtautumisenne alusvaatteisiin? Onko teille aivan sama, millaisia alusvaatteita teillä on päällä vai haluatteko niiden mätsäävän ja pidättekö huolta, että ne ovat siistissä kunnossa?

Kommentit (36)

 1. Christian

  Olen vähän kateellinen kun teillä naisilla on niin paljon erilaisia ihania alusvaatteita ja meillä miehillä ei. Olen samaa mieltä että ei pidä satsata vain ulospäin näkyviin vaatteisiin vaan myös alla oleviin. Voin kuvitella että on ihana tunne mennä ulos kun on kauniit alusvaatteet alla.
  Tuntee varmaan itsensä kauniiksi ja miksi myös ei seksikkääksi.
  Minä rakastan pitsiä se on niin kaunis.
  Aivan ihana järjestys sinulla on sinun alusvaatelaatikossa, ihanan värikästä ja kaunista.
  Mihin tuo muovipussi menee joka on täynnä ilmeisesti vanhoja alusvaatteita?

  Kiitos!!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *