Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Tavarahaaste-projekti: Kaksi painaa mieltä liikaa

Olen itse visusti naimisissa Omronilta saamani kehonkoostumusmittarini kanssa, joten asunnossani on pyörinyt tyhjänpanttina aiempi vaakani.
Tavarahaaste-projektini insipiroimana päätin vihdoin hankkiutua siitä eroon ja antaa sen eteenpäin osoitteeseen, jossa asuva henkilö ei omistanut vaakaa vaan kävi sillä vain vanhempiensa luona vieraillessaan. 
Kaikki eivät toki vaakaa tahdokaan kotonaan omistaa, mutta koska vaaka voi olla hyödyllinen monissa asioissa ja vastaanottaja oli suostuvainen sen uudelleensijoittamiseen, lähti tämä punnitsija eteenpäin. Itse olen juuri ja juuri sinut sen kanssa, että asunnossani on yksi kehonkoostumusmittari ja kaksi painoa ilmaisevaa värkkiä alkaa jo olla liikaa, nainen kun olen.
Haluatteko te omistaa kodissanne vaakaa?

Kommentit (13)

  1. Anonyymi

    Mulla on ollut oma vaaka n. vuoden tai pari, aiemmin pysyi paino hallinnassa ilman ja sen jälkeen kun vaaka tuli niin tuntuu että se nousee vain ja sitten ärsyttää. Olen yrittänyt nykyään olla käymättä koko vaa'alla, jos housut menevät jalkaan tuskitta tai peilikuva ei ärsytä hirveästi niin oon tyytyväinen. 🙂

  2. Anonyymi

    Mä olen asunut omillani jo 5-6 vuotta, enkä ole vieläkään saanut aikaiseksi hommata vaakaa 😀 Eli ei siis niin kovin tärkeä asia mulle. On se kyllä aina mielessä, että olisihan se kiva omistaa, mutta koska mulle sillä vaa'an ulkonäöllä on väliä, ja että olisi vielä edullinenkin niin ei ole tullut sopivaa yksilöä vastaan, enkä jaksa vartavasten etsimään mieluista. Muutenkin viime vuodet paino on pysynyt lähes samana, joten en koe sille suurta tarvetta, ja kun muutenkin luotan mieluummin peilikuvaan kuin vaa'an numeroihin 🙂 Tosin vanhempien luona käydessä tulee useimmiten sitten vaa'allakin käytyä 😀

  3. KittyCatCat

    Omistan vaa'an. Siskoni (= kämppikseni) käyttää sitä enemmän, mutta jo kissojen punnitsemisen takia pitää olla. Itse tarkistan vaan välillä olenko siinä painossa suunnilleen mitä kuvittelen. Kissakasvattajana pitää kuitenkin mieluusti seurata tiineen kissan painoa ja muutenkin painon heittelyt voivat kissalla kertoa esim. sairaudesta.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *