Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Tavarahaaste-projekti: Do it, siivoa se laatikko!

Lets face it: meiltä kaikilta löytyy kotoa vähintään yksi laatikko, joka on täynnä sekalaista tavaraa. 
Siis ihan mitä sattuu. Laatikosta saatta löytyä ihan mitä tahansa tampooneista videokameraan ja avaimenperistä penaaleihin. Siis aivan mitä tahansa. Tuo laatikko on kerännyt sekalaista tavaraa ihan vaan siksi, että sinne on alunperinkin laittanut hieman mitä sattuu ja sille tielle on vaan ollut helppo jäädä. Mikään noista tavaroista ei oikeastaan kuuluisi sinne, mutta se vaan on niin helppo paikka kaikelle sekalaiselle.
Mitäs jos yllättäisit itsesi sunnuntain ratoksi ottamalla itseäsi niskasta kiinni ja siivoamalla tuon laatikon? Laatikko tuskin on suunnattoman suuri ja loppujen lopuksi se vaiva, jonka sen siivoaminen vaatii on tuskin kolmenkymmenen minuutin vaivannäköä enempää. Jos nyt vain jättäisit katsomatta sen yhden sunnuntai-iltapäivän telkkariohjelmajakoson sitä random ohjemaa, jonka vuoksi et alunperin edes telkkaria avannut, mutta jota vain jumitut katsomaan ja siivoaisitkin tuon laatikon sen sijaan? 
Voit löytää laatikosta vaikka mitä. Yleensä laatikosta löytyy vaikka kuinka paljon turhaa tavaraa ja sellaista, mitä et kuitenkaan edes tarvitse. Laatikon siivoaminen saa sinulle todennäköisesti aikaan todella hyvän mielen.
Itseltäni löytyy tuollainen laatikko, johon on päätynyt hieman kaikkea ennen muuttoa ja varsinkin muuton aikana. Laatikko oli sopiva paikka kaikelle sekalaiselle, mille ei oikeastaan ollut omaa kotia. Nyt kaikelle kuitenkin on oma kotinsa, joten aika palauttaa tavarat paikoilleen. 
Oikeasti, do it! Siivoa se laatikko!

Kommentit (6)

  1. Dahlia

    Joo, tuo laatikko… joo, siivoan kyllä… joskus 😀

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *