Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Tavarahaaste-projekti: 27 vuotta, 27 tavaraa

Kuten eilen kerroin, päätin synttäreideni kunniaksi heitellä eteenpäin 27 tavaraa sen päivittäisen yhden tavaran sijaan. Tässä vaiheessa tavaroiden poisnakkelu on vielä todella helppoa, joten sain nuo tavarat kasaan aivan vaivatta. Päätin nimittäin tehdä tehoiskun vaatekaapilleni.
Sain joskus jonkun blogigoodiebagin kautta kahdet Monkin sukat, jotka eivät ole yhtään minua. Jemmailin näitä aluksi ajatellen antaa ne joskus jollekin lahjaksi, mutta sitten tajusin, että harva oikeasti ilahtuu saadessaan lahjaksi sukat. UFF kutsukoot, siis.
 
 Näitä vyölaukkuja pitää ehkä vähän selittää? Olin loppuvuodesta naamiaisissa, joissa pukeuduin kasaritamineisiin ja nappasin vanhempieni luota pari vyölaukkua. En usko kenenkään kuitenkaan enää kaipailevan näitä, joten lahjoitin nämäkin UFFille. 
Nämä pöksyt ovat joskus olleet hyvin istuvat ja napakat, mutta nyt ne ovat enää lörpähtäneet jegginssit, joita olen jemmaillut töissä tavaroidenpurkua ja muuta siivoilua varten. Nyt ne saivat kuitenkin lähteä UFFiin muun kuorman mukana.
 
Näihin housuihin päti sama kuin edellisiin.
Nämä mukavat kamppispaidat sain työkaveriltani myös työpaikan siivoushetkiä varten, mutta näitäkin on kertynyt jonkun verran ja nämä lyhyimmät lähes napapaidat saivat lähteä eteenpäin.
 
Tämä mekko on ollut minulla käytössä töissä yömekkona silloin, kun hytin lämmitys ei ole toiminut tarpeeksi suurella teholla. En kuitenkaan ole kovin innostunut sen ulkonäöstä ja mekko on muutenkin vain minulle lopulta päätynyt eikä itse valitsemani, joten päätin laittaa senkin kiertoon.
 
Tämä mekko on minusta ihana ja toimi hyvin Lontoossa, jossa lähtökohtaisestikin voi pukea päälleen vähemmän kuin Suomessa, mutta meillä täällä tämä näyttää vain liian lyhyeltä ja halvalta makkarankuorelta, joten pistin mekon suosiolla eteenpäin.
Tämän neuleen ostin joskus tykästyttyäni vastaavaan valkoisena, mutta menin ostamaan tämän värin liian suuressa koossa ja minulla tulee aina turhan muodokas olo tämä päälläni. Turha säilyttää mitään, missä ei ole hyvä olla, joten pois vaan.
 
Tämä neule oli hyvä ja halpa löytö Lontoon Primarkista, mutta vaikka se onkin ihanan tuntuinen ja värinen, en vaan koskaan käytä sitä, joten turhahan sitä on säilöä.
 
En myöskään ole yhtään kollege-housuihminen, joten nämä kahdet pöksyt ovat mukavuudestaan huolimatta turhia  ”josmäjoskustarviin”-vaatteita, joita ei ole syytä säilyttää. 
Tätä punaista paitaa olen jemmannut vaatekaapin inventaariosta toiseen aina todeten, että säilytän nyt vielä, sillä punainen on ihana väri. Ja silti en ole koskaan pitänyt tätä! Aika siis laittaa tämäkin eteenpäin.
Tämäkin neuletakki on niitä vaatteita, jotka olen ostanut väärän kokoisena (liian isona) ja joka saa minulle päälle vedettynä aikaan vaan paria kokoa isomman olon, mikä ei naisena tietenkään tunnu mukavalta.  Siitä huolimatta olen pitänyt sitä kaapissani jo pari vuotta käyttäen sitä ehkä viidesti tuona aikana tuntien joka käyttökerralla oloni epämukavaksi. Hus, pois siis vaan!
 
Näitäkin täytynee ehkä selitellä…? Ostin nämä syksyllä niitä jo aiemmin mainittuja kasaribileitä varten oranssien legginssieni päälle vedettäviksi, mutta nämä olivat lopulta niin hirveät, etten edes kehdannut laittaa näitä päälleni. Enkä kehtaa edelleenkään.
 
Tämän paidan kanssa tuntuu aina, etteivät etupuskurini mahdu hommaan kunnolla mukaan ja olo on hieman epämukava, joten miksi ihmeessä säilyttää paitaa, jonka kanssa ei ole täydellisen mukava olla?
Tähän rättiin en edes ota kantaa. Ollut varmasti joku ihana idea kesäisen rentoon rantamenoon, jota en edes harrasta. Täh?
Jumppapaitojen määrälläkin on joku rajansa. Varsinkin, jos ei ole mikään aktiivijumppaaja tällä hetkellä. Pois.
Hankin tämän huivin kesällä seilor-henkiseen raitamaniaani, mutta tämä ei nyt vaan hyvälläkään tahdolla edes näytä minulla hyvältä, joten turha tätä on säilöä. 
 Tämä oranssi ihanuus tuntuu hyvältä ja ihanan muhkea ja mahtavan värinen, mutta en vain osaa käyttää oranssia. Tarjoan tätä ensin äidilleni, joka on yhtä oranssia koko täti, mutta mikäli tämä ei kelpaa sinnekään, laitan tämänkin UFFin laatikkoon.
Tämäkin tuubimekko on hankittu kesän raitamaniaan. Käytin tätä pari kertaa lomalla ja katsoin lomakuvia: poikkiraidat todellakin leventävät. Ei kiitos enää. Hus, pois.
Tämän pikkulaukun hankin saadakseni kännykän ja rahat sekä kortit kätevästi mukaan. Harmikseni kännykkäni ei mahdu tänne enkä lähde minnekään ilman sitä. Olen jemmaillut tätä vuoden, mutta mitä minä tätä nyt enää säilömään kun tilanteen mahdottomuus on jo todettu.
 
Tämä paita oli minusta ostohetkellä hauska. Takaosa on läpinäkyvää kangasta ja etuosa peittävää raitaa. Todellisuudessa tämä näyttää takaa halvalta ja edestä liian leveältä. Ei kiitos.
 
Tämä söpö hupparinpuolikas oli pitkään salikaverini, mutta päätin vihdoin hylätä sen. Tosiasiassa en ole edes käyttänyt sitä muuten kuin töissä laivan sisällä salille kävellessäni ja sieltä hyttiin palatessani, joten turha vaate tämäkin.
 
Myös nämä aikoinaan mustat, mutta nyt enää vain harmaat ja lörpähtäneet pöksyt saivat lähteä matkoihinsa.
Siinä se. 27 vaatetta ja asustetta pois yhdessä päivässä. Vaatekaapissani on jälleen enemmän tilaa ja minusta tuntuu, että mitä vähemmän siellä on tavaraa, sitä enemmän minulla on päällepantavaa ja sitä paremmin osaan hyödyntää sieltä löytyviä vaatteita. Ei hyvin rakennettu vaatekaappi vaadi suunnattomasti vaatteita. Ne täytyy vaan olle huolella valittu.
Kuinka täydeltä teidän vaatekaapissanne näyttää tällä hetkellä? Tekisikö pieni tyhjennys hyvää?

Kommentit (31)

 1. Neiti

  Eih noi sukat on niin söpöt, anna ne minulle!! Voin maksaa postikulut toki 🙂 Jos innostut, niin pistä mailia; neitimaili@gmail.com

  – Lukijasi

  1. virve

   Laitan sinulle mailia! 🙂

  2. Annastiina from Neverworld

   Tai sitten voit lahoittaa sukat Minulle 😉 Minusta ne ovat aivan ihanat ja käyttäisin varmasti!

   1. virve

    Voih, joku taisi juuri ehtiä ensin. :/

   Vastaa

   Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *