Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Parhaat kosmetiikkatuotteet listattuna: tässä ovat KAIKKI suosikkituotteeni!

Saan usein ihanaa palautetta teiltä lukijoiltani siitä, että olette löytäneet blogista saamieni tuotevinkkieni avulla uusi loistavia tuotteita. On aina ihanaa kuulla, että tuotesuosituksistani on hyötyä ja aloinkin miettiä, kuinka voisin antaa niitä teille vielä paremmin.

Asiaa pohtiessani tajusin, että blogissani on julkaistu tässä vaiheessa  jo 3200 postausta, jotka kieltämättä sisältävät paljon vinkkejä, mutta joiden joukosta on oikeasti jo todella hankalaa löytää tuotesuosituksia, jos haussa on vaikkapa joku tietyn kategorian tuote kuten vaikka se paras puhdistusöljy.

Ostolakossa paras meikkipussi Magic Travel Pouch - 1 (1)

Helpottaakseni hommaa päädyin kahlaamaan läpi blogini postauksia luomaan teille sivun, jolle olen koonnut ne erityisesti suosittelemani tuotteet yhteen kategorioittain.

Nyt ei siis enää tarvitse kuin avata sivu ja etsiä listalta vaikkapa kasvosuihkeet voidakseen katsoa nopeasti, mitä kaikkia kasvosuihkeita olen blogissani suositellut. Mukana on tietysti myös linkit tuotteita esitteleviin postauksiin, jotta haluamistaan tuotteista voi helposti lukea lisää.

Lisäsin linkin listaukseen blogini sivupalkkiin (mobiilissa alhaalla postauksen jälkeen) ja suosittelen tietysti tallentamaan sivun omiin suosikkeihin, jotta sille voi helposti klikata suosituksia kaivatessaan. Pyrin pitämään listan päivitettynä ja linkittää sinne uusia postauksia suosittelemistani tuotteista sitä mukaa kun postauksia julkaisen.

Tällä hetkellä listalta löytyy pääpiirteittäin suositukset viimeisten parin vuoden aikana suosittelemiini tuotteisiin, mutta lisäilen listalle vielä niitä vanhempiakin suosituksia mikäli ne ovat yhä ajankohtaisia. Joitakin tuotteita listalta uupuu vielä, mutta päivitän niitä sinne pikkuhiljaa.

Tuotteita oli todella mielenkiintoista listata, sillä listausta tehdessäni pääsin huomaamaan, että minulla on yllättävän monessa tuotekategoriassa vain yksi tai muutama tuote tällä hetkellä. Listan tekeminen auttoihin hyvin hahmottamaan, millaisten tuotteiden metsästykseen minun kannattaisi keskittyä!

ostolakossa-virve-vee-parhaat tuotteet

Lista kaikista suosittelemistani kosmetiikkatuotteista löytää täältä.

Kommentit (14)

 1. Merja

  Mä oon viimeiset kaks viikkoa kahlannut sun blogeja läpi, ja tehnyt tätä ihan samaa 😀 Eli tosi hyvä idea! 🙂 Tiedätkö saako Kardashian Beauty tuotteita Suomeen jostain? Ja listalta puuttuu The Body Shopin suojakertoimellinen kasvovoide, tuleeko aurinkotuotteisiin? Ja mikäs muu sieltä puuttui… Niin, se kasvojen hieronta -juttu, jonka hankit Japanista. En muista nimeä. Vai onko jaderulla parempi?

  • Virve Vee

   Kardashian beauty -hiustuotteita myytiin Suomessa ainakin ennen kampaamoissa, mutta nyt en enää löydä entisen maahantuojan sivulla niistä mitään mainintaa, joten en olekaan enää yhtään varma. :/

   Joo, nuo kaksi puuttuivatkin listalta, hyvä että sanoit! 🙂

  • pallonenä

   Kardashian Beautyn meikkituotteet oli Cittarissa aika laajasti esillä viime vuonna ja nyt viimeisiä myydään isoin alennuksin pois. Niiden sävymaailmasta en oikein löytänyt mitään sopivaa omalle ihonsävylleni. Hiukan sama juttu on Maybellinen Gigi Hadid -sarjan kanssa, että ei vaan löydy mieleistä. Tai sitten vain meikkimakuni on väärää sorttia 😀

  • Virve Vee

   Joo, Cittarilla oli tosiaan yksinoikeus tuohon meikkimerkkiin (Kesko toi maahan). En kokeillut itse mitään sen tuotteita, sillä ymmärsin, etteivät olleet kovin laadukkaita. Tämä hiusmerkki on vielä sitten erillinen tuotesarjansa, joka oli kampaamomyynnissä, mutta tainnut lähteä Suomen markkinoilta yhtä nopeasti kuin tulikin. :/

 2. heisi

  Kiitos listasta! Tuosta on hyvä bongailla itsellenkin tuotteita kokeiluun.

  Eikös tuolta muuten puutu paljon hehkuttamasi Dysonin hiustenkuivain?

  • Virve Vee

   Ohhoh, hyvä että sanoit, lisään sen tuonne! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *