Parhaat kosmetiikkatuotteet listattuna: tässä ovat KAIKKI suosikkituotteeni!

Saan usein ihanaa palautetta teiltä lukijoiltani siitä, että olette löytäneet blogista saamieni tuotevinkkieni avulla uusi loistavia tuotteita. On aina ihanaa kuulla, että tuotesuosituksistani on hyötyä ja aloinkin miettiä, kuinka voisin antaa niitä teille vielä paremmin.

Asiaa pohtiessani tajusin, että blogissani on julkaistu tässä vaiheessa  jo 3200 postausta, jotka kieltämättä sisältävät paljon vinkkejä, mutta joiden joukosta on oikeasti jo todella hankalaa löytää tuotesuosituksia, jos haussa on vaikkapa joku tietyn kategorian tuote kuten vaikka se paras puhdistusöljy.

Ostolakossa paras meikkipussi Magic Travel Pouch - 1 (1)

Helpottaakseni hommaa päädyin kahlaamaan läpi blogini postauksia luomaan teille sivun, jolle olen koonnut ne erityisesti suosittelemani tuotteet yhteen kategorioittain.

Nyt ei siis enää tarvitse kuin avata sivu ja etsiä listalta vaikkapa kasvosuihkeet voidakseen katsoa nopeasti, mitä kaikkia kasvosuihkeita olen blogissani suositellut. Mukana on tietysti myös linkit tuotteita esitteleviin postauksiin, jotta haluamistaan tuotteista voi helposti lukea lisää.

Lisäsin linkin listaukseen blogini sivupalkkiin (mobiilissa alhaalla postauksen jälkeen) ja suosittelen tietysti tallentamaan sivun omiin suosikkeihin, jotta sille voi helposti klikata suosituksia kaivatessaan. Pyrin pitämään listan päivitettynä ja linkittää sinne uusia postauksia suosittelemistani tuotteista sitä mukaa kun postauksia julkaisen.

Tällä hetkellä listalta löytyy pääpiirteittäin suositukset viimeisten parin vuoden aikana suosittelemiini tuotteisiin, mutta lisäilen listalle vielä niitä vanhempiakin suosituksia mikäli ne ovat yhä ajankohtaisia. Joitakin tuotteita listalta uupuu vielä, mutta päivitän niitä sinne pikkuhiljaa.

Tuotteita oli todella mielenkiintoista listata, sillä listausta tehdessäni pääsin huomaamaan, että minulla on yllättävän monessa tuotekategoriassa vain yksi tai muutama tuote tällä hetkellä. Listan tekeminen auttoihin hyvin hahmottamaan, millaisten tuotteiden metsästykseen minun kannattaisi keskittyä!

ostolakossa-virve-vee-parhaat tuotteet

Lista kaikista suosittelemistani kosmetiikkatuotteista löytää täältä.

virve-fredman-taydellinen-iho-opas-korealaiseen-ihonhoitoon

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

Kommentit (14)
  1. Unohtuiko Lancomen Matte shaker parhaiden huulipunien listalta? listalta kävin lueskelemassa Cliniquen huulipunasta, jutun alareunassa sivusto ehdotti luettavaksi Matte shaker -juttua ja siinä tekstissä julistit Matte shakerin ohittaneen Cliniquen ja Revlonin lempparit. Onko tämä vain unohdus vai onko mieltymyksesi muuttuneet? Taidan jokatapauksessa suunnata Sokoksen asiakasomistajapäiville shakerostoksille ja myöskin suosittelemiasi Macin meikkivoidetta ja puuteria hakemaan

    1. Joo, puuttuu vielä listalta vain. 🙂 Listalla on vielä aika paljon aukkoja kun postauksia on ollut niin paljon, mutta toivottavasti saan parissa päivässä vielä kattavammaksi. 🙂

  2. Jummi! Ihan päätähuimaavan ja pökerryttävän järisyttävä lista! Tällä lähtee 😀

    K i i t o s ! ! !

    Toistan: K i i t o s ! ! !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *