Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Täsmätuote suurpiirteisille lakkailijoille

Olen jälleen päässyt töiden kautta olemaan täpinöissäni tuotteesta, joka ei varsinaisesti edes ole itselleni millään lailla tarpeellinen, mutta josta en malta olla teille hihkumatta sillä tiedän, että siitä voi olla apua monelle muulle.

Spotless

Meille tuli nimittäin elevenille myyntin Nail Partnerin Spotless, joka on ihan mielettömän kätevä tuote niille, joilla on vaikeuksia lakata kynnet ilman, että kynsinauhatkin saavat lakasta osansa. Näin jo jonkun aikaa sitten netissä ohimennen juttua tämän (tai jonkun muun vastaavan?) tuotteen käytöstä ja kiinnostuin kovasti. Jostain syystä unohdin kuitenkin koko jutun kunnes tuote pomppasi töissä yhtäkkiä pari päivää sitten eteeni.

Spotless

Kynsilakkapulloon pakattua näppärää tuotetta sivellään kynsinauhoille ennen kynsien lakkaamista, sen annetaan kuivua viitisen minuuttia ja kyneet lakataan tavalliseen tapaan ilman, että kynsinauhoille menevistä lakoista tarvitsee välittää.

Kun lakkaus on kuivunut, irrotetaan kynsinauhoja suojaava, kalvomainen tuote esimerkiksi pinsettien avulla ja lopputuloksena on kaunis ja siisti manikyyri. Aloe vera -pohjainen tuote ei sisällä lateksia, joten lateksiallergikotkin voivat käyttää sitä huoletta.

Tässä vielä pieni video, joka havainnollistaa tuotteen käyttöä:

(Tämä on  kätevä tuote myös esimerkiksi sillä huonommalla lakkauskädellä lakkauksia tehdessä tai niille jopa hieman nuoremmillekin, jotka vasta harjoittelevat kynsien lakkausta.)

Lisää tietoa tuotteesta löytyy sen verkkosivuilta.

Spotless

Mitäs sanotte, voisiko Spotless tulla tarpeeseen? 

Kuvat: www.spotlessnails.se

Kommentit (10)

  1. Sara I Sara’s Fab Life

    Täälläkin yksi lakkasottaaja. Mutta toisaalta, ite haluan lakata kynnet joskus aika nopsaa, eikä oo aikaa/kiinnostusta odottaa tuotteen kuivumista. Jos ostaisin, saattaisin sitä joskus ajan kanssa käyttää, mutta ehkä normaalikäytössä ei hirveästi. Sitten olen niillä sotku kynsillä. Vanupuikolla putsaa vähän reunoja niin menee ihan hyvin.

  2. Charming Nails

    Minulla on pari vastaavaa tuotetta ja ovat erityisen käteviä! Suojaavat ihoa esim. isoja mustia leimauksia tehdessä tai liukuvärjäilyssä. Ylempää kommenttia viitaten; en tiedä miten reagoi uunissa, en välttämättä kokeilisi! Pahimmassa tapauksessa tämä jää geelin/geelilakan alle ja se ei näytä nätiltä 😉

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *