Tarpeellinen käkätin?

Kahtokeehan, hyvät naiset, mitä Clinique on tuonut markkinoille!
Maailmalla on jo vuosia hypetetty Clarisonic-merkin sähkökäyttöisestä ihoa puhdistavasta harjasta, mutta nyt myös Clinique on lähtenyt samalle linjalle.
Clinique Sonic System Purifying Cleansing Brush on ihonpuhdistuksen apuväline, joka auttaa puhdistamaan ihon ja ihohuokoset tehokkaasti, mutta hellävaraisesti jättäen jälkeensä puhtaan, heleän ja pehmeän ihon. Kerran päivässä käytettävä puhdistusharja ei kuitenkaan itsessään ole meikin poistoon tarkoitettu väline, vaan sitä käytetään iholla vasta meikin puhdistuksen jälkeen viimeistelemässä ihonpuhdistus ja yhdessä Cliniquen ihonpuhdistukseen tarkoitetun kasvosaippuan kanssa. Kahtentyyppisistä harjaksista koostuvalla sähköisellä puhdistajalla käydään ensin poskien ihoa viidentoista sekunnin verran läpi käyttäen harjan valkoisia harjaksia. Tämän jälkeen kasvojen t-alue käsitellään viidentoista sekunnin ajan harjan vihreillä harjaksilla, minkä jälkeen iho ja harja huuhdellaan vedellä puhtaaksi, käsitellään merkin kevyesti kuorivalla kasvovedellä ja viimeistellään kosteusvoiteella.

Minulla on hieman ristiriitainen suhtautuminen näihin kasvoharjoihin. Ne kuulostavat ihanilta ja varsinkin Clarisonicin paljon hypetetty harja on ollut mielessäni usein ja paljon. Minun on tehnyt kovasti mieli hankkia se, mutta sitten olen aina alkanut miettiä, olisiko sekin sittenkin vain yksi turha vekotin, joka ilmankin voisin pärjätä. Tulisinko sitten loppujen lopuksi käyttäneeksi sitä jatkuvasti alkuinnostuksen laannuttua?
Mitä mieltä te olette näistä sähköisistä ihonpuhdistusharjoista? Onko jollakin sellainen säännöllisessä käytössä ja oletteko huomanneet sen käytössä aivan erityiseksi must have -tuotteeksi?
Kommentit (18)
  1. Mulla on Oriflamen versio. Halpa ja toimii hyvin. Pesu ja helläväräinen kuorinta samassa.

    1. Kuulostaapa hyvältä, täytyykin tutkia tuota! 🙂

  2. Itse omistan Clairsonic Mian ja pakko sanoa että sen käyttö on jäänyt melko vähille. Liikaa "duunia". Clairsonicia tulee käytettyä vain lähinnä sellaisina päivinä jolloin muutenkin hemmottelen itseäni ja ihoani enemmän ja minulla on enemmän aikaa.

    Itseäni häiritsee myös harjapään likaantuminen; Clairsonic suosittelee että harja vaihdettaisiin noin kolmen kuukauden välein, mutta itseäni niinkin pitkä vaihtoväli vähän ällöttää. Omassa käytössä harjapää likaantuu jo parin viikon käytön jälkeen vaikka pesisinkin sen saippualla. Lisäksi vaihtopäitä ei saa Suomesta ja ne eivät ole mistään halvimmasta päästä.

    Ihan kiva vehje joo, mutta ei 150e arvoinen. Cliniquen versio taisi kuitenkin olla vähän edullisempi ja itseäni ainakin kiehtoo siinä tuo kahteen eri tarkoitukseen soveltuva harjapää, kuulostaa paljon kätevämmältä yhdistää kaksi harjaa yhteen kuin Clairsonicin kaikki tusina harjapäätä mihin lie eri tarkoituksiin.

    1. Minäkin tosiaan mietin, että tulisinko sitten käyttäneeksi sitä sen arvon edestä. :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *