Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Tarpeellinen käkätin?

Kahtokeehan, hyvät naiset, mitä Clinique on tuonut markkinoille!
Maailmalla on jo vuosia hypetetty Clarisonic-merkin sähkökäyttöisestä ihoa puhdistavasta harjasta, mutta nyt myös Clinique on lähtenyt samalle linjalle.
Clinique Sonic System Purifying Cleansing Brush on ihonpuhdistuksen apuväline, joka auttaa puhdistamaan ihon ja ihohuokoset tehokkaasti, mutta hellävaraisesti jättäen jälkeensä puhtaan, heleän ja pehmeän ihon. Kerran päivässä käytettävä puhdistusharja ei kuitenkaan itsessään ole meikin poistoon tarkoitettu väline, vaan sitä käytetään iholla vasta meikin puhdistuksen jälkeen viimeistelemässä ihonpuhdistus ja yhdessä Cliniquen ihonpuhdistukseen tarkoitetun kasvosaippuan kanssa. Kahtentyyppisistä harjaksista koostuvalla sähköisellä puhdistajalla käydään ensin poskien ihoa viidentoista sekunnin verran läpi käyttäen harjan valkoisia harjaksia. Tämän jälkeen kasvojen t-alue käsitellään viidentoista sekunnin ajan harjan vihreillä harjaksilla, minkä jälkeen iho ja harja huuhdellaan vedellä puhtaaksi, käsitellään merkin kevyesti kuorivalla kasvovedellä ja viimeistellään kosteusvoiteella.

Minulla on hieman ristiriitainen suhtautuminen näihin kasvoharjoihin. Ne kuulostavat ihanilta ja varsinkin Clarisonicin paljon hypetetty harja on ollut mielessäni usein ja paljon. Minun on tehnyt kovasti mieli hankkia se, mutta sitten olen aina alkanut miettiä, olisiko sekin sittenkin vain yksi turha vekotin, joka ilmankin voisin pärjätä. Tulisinko sitten loppujen lopuksi käyttäneeksi sitä jatkuvasti alkuinnostuksen laannuttua?
Mitä mieltä te olette näistä sähköisistä ihonpuhdistusharjoista? Onko jollakin sellainen säännöllisessä käytössä ja oletteko huomanneet sen käytössä aivan erityiseksi must have -tuotteeksi?

Kommentit (18)

 1. Minna

  Mäkin oon haaveillut tosta Clarisonicin harjasta, mutta olen epäillyt, ettei se tekisi oikeasti hyvää herkälle iholleni, kun kuorintavoiteitakaan en uskalla naamaani laittaa (paitsi kerran kuussa tosi tosi tosi hellästi). Ja nuo harjat on varmaan kuorintavoiteita "raaempia" kasvoille 😀

  • virve

   En usko, että ovat raaempia, sillä ne on kuitenkin suunniteltu päivittäiseen käyttöön ja saatavilla on myös herkälle iholle oma harjansa. Voi kyllä silti olla, että on liian tujua päivittäiseen käyttöön. :/

 2. sophie

  mulla on joku 60 euron kasvoharja, olikohan juuri tuo silkn sonic clean (en oo varma, tilasin prismasta). Käytän joka toinen päivä ja en kyllä luopuis siitä. Iho pysyy paljon sileämpänä ja "puhtaampana". Jos menis rikki nii ostaisin ehdottomasti uuden.
  Toiselle lukijalle tiedoksi että tässä on kaks eri tehoa 🙂

  • virve

   Kuulostaa kyllä ihanalta… tekee kovasti mieli omaa kasvoharjaa! 🙂

 3. Aamu

  Olen miettinyt noista puhdistusharjoista, että miltäköhän ne alkavat näyttää ankarassa käytössä. 🙂

  • virve

   Varmaan aika hurjilta? 😛

 4. Anonyymi

  Käytössä on clarisonic mia ja tykkään kovasti. Käytössä on myös cliniquen kakkospihdistus ja miaa käytän vasta sen jälkeen kun meikit on pesty pois. Ajatus pyöritellä meikinjämiä naamassa on jotenkin hullunkurinen. On harja pysynyt hienona ja mun iho on mahtavassa kunnossa! Käytän päivittäin, ja hellävaraisin harja tuli mukana ja se on ollut hyvä kun on kuivempi ilma. Normaalia harjaa oon käyttäny kesän ajan 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *