Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Tarkkana kuin… Beautyblender Micro.mini

Kosmetiikkaympyröissä eläessäni huomaan nykyään yhä useammin joutuvani osaksi Beautyblender keskustelua. Homma menee niin, että joku mainitsee Beautyblenderin, joku asiaa vähemmän ymmärtävä kysyy, mikä se on ja keskustelun avaaja kehuu sen hänelle maasta taivaisiin muiden läsnäolijoiden nyökytellessä mukana. ”Kun olet kokeillut sitä, et voi enää olla ilman.”

Nyökyttelen itsekin aina mukana. En kehtaa kertoa, että sieni tekee kyllä upeaa jälkeä, mutta en vaan saa koskaan aikaiseksi oikeasti käyttää sitä. Ei se töpöttelu paljoa aikaa vie, mutta meikkivoiteen levitys on silti aamuisin  paljon nopeampaa sormin. Ja sitä paitsi unohdan aina käydä kastelemassa Beautyblenderini alakerran kylpyhuoneessa ennen yläkerrassa meikkaamista. En vaan jaksa ravata edestakaisin. Ja se pesu… äh. Ja näin tuo loistava meikkisieni jää aina käyttämättä.

Beautyblender Micro.mini

Päätin kuitenkin vähän aikaa sitten kunnostautua ja ottaa kokeiluun töiden kautta keväällä saamani supersuloiset Beautyblender micro.mini -meikkisienet, jotka muistuttavat lähinnä korvatulppia. Olen tähän asti vaan tyytynyt ihailemaan näitä suloisia taaperoita raaskimatta tuhria niitä meikillä.

Beautyblender Micro.mini

Pienien sienien idea on sama kuin isossakin, eli ne kastellaan märiksi ja puristetaan kosteiksi, minkä jälkeen niitä käytetään meikkipohjan levitykseen tarkkuutta vaativilla ihoalueilla (käytännössä tämä tarkoittaa yleensä lähinnä silmien ympärillä olevaa ihoa ja nenänpieliä).

Beautyblender micro

Kuten isommatkin Beautyblenderit, turpoavat nämäkin reilusti veden vaikutuksesta. Itseasiassa minusta nämä saisivat alunperinkin olla jopa hieman pienempiä (tiedä sitten, kuinka helposti ne hukkuisivat…) , sillä näistä kasvaa veden kanssa jo melkeinpä liiankin suuria omaan makuuni ja käyttötarkoitukseeni,

Beautyblender Micro.mini

Tummat silmänaluseni kaipaavat peiteainetta todella kipeästi, mutta koska ne myös kuivuvat helposti, täytyy niillä käytetyn tuotteen levittyä iholle kauniisti. Beautyblenderhän on tunnettu nimenomaan siitä, että se luo kosteutensa avulla kauniin airbrush-efektin iholle, joten oli kiinnostavaa kokeilla, suoriutuisivatko nämä siitä silmänympäryksillä ihan erityisen tarkasti.

Beautyblender Micro.mini

Täytyy sanoa, että lopputulos oli melko vakuuttava ja nämä tosiaan tekivät erinomaista jälkeä. Sanoisin silti, että nämä ovat enemmän niihin erityisiin hifistelyhetkiin tarkoitettuja. Jos omistaa jo tavallisen Beautyblenderin, on sen kapeaa puolta käyttämällä lähes yhtä kätevää töpötellä tuotetta silmänalusille. Näillä Micro.mineillä lopputuloksesta tulee omassa käytössäni kuitenkin silti tarkempi, minkä vuoksi aloin vakavasti harkita, kannattaisiko minun ihan oikeasti yrittää ottaa nämä (ja samalla isompi Beautyblender) arkirutiineihini mukaan.

Beautyblender Micro.mini

Käytättekö te Beautyblenderiä arkimeikissä tai ylipäätään?

Beautyblender Micro.minejä löytää esimerkiksi elevenin verkkokaupasta.

Kommentit (14)

  1. Nella

    Moikka,

    minulla on myös hyvin kuivat silmänaluset ja olisinkin kiinnostunut, mitä peitevoidetta käytät silmien alla?

    Nella

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *