Tammikuun yhteenveto loppuneista tuotteista

Yhteenvedot ovat olleet postauslaji, joita moni on kaipaillut, joten ajattelin ryhtyä tekemään niitä loppuneiden tuotteiden osalta kuukausittain.
Tammikuu onkin oikein mainio kuukausi aloittaa, sillä kuukauden loppuneiden tuotteiden saldo näyttää tältä. Jestas, kuinka hyvä kuukausi!
 Loppuun kului ensinnäkin suuri kiintymyksen kohteeni eBaysta tilaamani Jasmine Waterin BB Cream. Ihastuin tuotteeseen valtavasti ja se onkin ensimmäinen ”meikkivoide”, jonka olen miesmuistiin käyttänyt tyhjäksi. Tuotteesta voi lukea aiemman postaukseni täältä. Aasian ihme on jo saanut meikkilaatikkoihini seuraajia ja palaan niihin toiste.
Meikkipohjatuotteista käytin loppuun blogini kautta saamani Benecos-merkin kivipuuterin, josta pidin aivan suunnattomasti paitsi sen halvan hinnan (alle yhdeksän euroa!!) myös sen vaalean sävyn, ihanan ohuen koostumuksen sekä yllättävän hyvän peittävyyden vuoksi. Tätä voisin ilomielin käytellä lisääkin. 
Aiempi postaukseni puuterista löytyy täällä.
Meikkipuolelta loppuun kului Ruotsista rahtaamani IsaDoran Mascara Primer, josta olen teille jo aiemminkin postannut ja jota kehuessani muutamakin ilmoitti tätä löytyvän Suomestakin. Itse en ole tähän koskaan törmännys Suomessa (siihen toiseen merkin primeriin kylläkin) eikä tämä kuulemma kuulu valikoimiinkaan, joten jos joku ihan oikeasti on juuri tätä ostanut Suomesta, niin nyt saa antaa paikan ilmi. Itse hankin korvaavan kappaleen jälleen Ruotsista ja olen yhä aivan rakastunut tähän.
Toinen alunperin Ruotsista hankittu ja minulta loppuun kulunut tuote oli IsaDoran vanha kulmageeli, jota ei ennen saanut Suomesta. Tästä tuotteesta on kuitenkin turhaa jutella sen enempää, sillä tuote on uudistunut ja tämän version valmistus on lopetettu. Sanottakoon kuitenkin, että pidän värillisistä kulmageeleistä ja vahoista.
Kulmatuotteiden puolelta käytin loppuun myös Chanelin kulmakynän sävyssä 40, eli harmaanruskeana. Tämä oli jo toinen samanlainen loppuunkäyttämäni kulmakynä, joten tuote on todellakin ollut mieluinen sopivan tumman, mutta villeänruskean sävynsä ja hyvän koostumuksensa puolesta.
Meikkipuolelta meikkien hautausmaalle päätyi myös blogini kautta saamani ja jo aiemmin paljon kehumani Yves Rocherin Ultra Volume Mascara. Maltoin vihdoin luopua tästä tämän alkaessa jo osoittaa merkkejä parhaiden päiviensä hiipumisesta ja ehdin tykästyä mascaraan kovasti sen elintaipaleen aikana. Tätä voisin käyttää lisääkin! 
Kasvotuotteiden puolelta käytin loppuun Lumenen Hydrating Touch -linjan kosteuttavan puhdistusvoiteen. Olen käyttänyt näitä jo useita, sillä pidän tuotteesta kovasti. Se poistaa maitomaisen koostumuksensa ansiosta myös silmämeikin hellävaraisesti ja liukenee veteen tarpeeksi hyvin toimiakseen ykkösvaiheen putsarinani. Tätä voisin käyttää vielä lisääkin ja yksi tällainen minulla onkin tällä hetkellä vielä avattuna ja käytössäkin.
Loppuun kului myös minikokoinen Dermalogican Daily Microfoliant, josta olen aiemmin jo postannutkin. Minulla on ollut näitä pikkupurkkeja useampi (yhden sain ja kaksi olen ostanut) ja tämän jälkeen jäljelle jäävät vielä yhden jämät. Olen pitänyt tuotteesta kovasti ja tämä on muuten todella kätevä reissutuote nesterajoitusten tullessa vastaan!
Käytin loppuun myös Yves Rocherilta saamani Hydra Vegetal -linjan micellaireveden, josta postailin teille jo aiemmin. Tämä tuote kului tosiaan käytössäni pääosin silmänympäryksiä silmämeikinteon jälkeen pyyhkiessä (teen silmämeikin aina ennen meikkipohjaa) ja välillä myös ihan puhdistustuotteena ja pidin tästä noissa tehtävissä kovasti. Alankin siis pikkuhiljaa lämmetä näille micellairevesille.
Loppuun kului myös Sensain töiden kautta saamani Prime Solution hoitoneste, joka on siis kuin kasvoveden tapaan käytettävä hoitoneste sillä erotuksella, että tämä levitetään kasvoille käsin eikä tätä hukata pumppuliin. Kevyen geelimäinen ja täyteläinen koostumus kosteutti ihoa tehokkaasti ollen täydellinen lisä kosteusvoiteen alle ilman, että iho tuntui liian rasvaiselta.
Käytin loppuun myös minulle joskus jotain kautta päätyneen Sensain Silk-linjan Emulsion (Moist) -tuotteen. Olen pitänyt näistä Sensain kosteuttavista emulsioista kovasti, sillä ne ovat ihanan ohuita, mutta samalla kosteuttavia ilman liian paksua ja rasvaista tunnetta iholla.
Viimeiset päivänsä näki myös pari päivää sitten teille juuri esittelemäni blogini kautta minulle kokeiluun päätynyt Bernard Cassieren Chocolate Anti-Stress Care Nutriprotective Cream, josta pidin todella kovasti ja josta voitte lukea äskettäiset kehuni paremmin täältä.
Mainitsin hiustuotteita esitellessäni, että niitä on tuntunut viimeaikoina loppuneen kovasti ja tässä seuraa syy tuohon tunteeseen.
Blogin kautta saatu John Friedan Frizz Ease Dream Curls Shampoo ei minun hiuksissani vetänyt vertoja saman linjan kosteuttaville tuotteille (joista voi lukea ylistystä täältä), mutta toimi oikein hyvänä shampoona. Omat hiukseni ovat enemmän suorat kuin kiharat, joten minun on vaikeaa arvioida tätä kunnolla.
Sen sijaan voin jälleen heittää sadannet kehut saamastani saman linjan 3-Day Straight -suihkeesta, joka vaan on aivan loistava apu hiuksia suoristellessa. Jo vanhaan, mutta silti edelleen paikkansapitävään kehupostaukseeni pääset käsiksi tästä.
Hoitoaineiden puolelta käytin loppuun aiemmin hieman mollaamani Glissin hoitoaineen, joka jätti hiukseni hieman turhan lähmäisiksi. Tuohon postaukseen pääsee käsiksi tästä.
Hiuksia hoitavista tuotteista loppuun kului myös (muistaakseni) blogini kautta joskus saamani kotimaisen Let Me Be -merkin Your Elegantly Exhilariating Color Mist, joka oli mukava tavallinen pesun jälkeen hiuksissani toiminut selvityssuihke. Pidin tässä erityisesti siitä, kuinka hienojakoista suihketta pullo suihkutti. Myös simppeli pakkausdesign kolahti.
Toinen hiuksiin jätettävä loppunut tuote oli Lontoosta ostamani Sebastianin Potion 9 Wearable Treatmentin vanhassa pakkauksessa ollut versio. Aiemmat kehuni tuotteesta löytää täältä ja minulla on onnekseni jäljellä vielä pienet jämät toisesta vastaavasta tuubista. (Rakastan muuten niin paljon tätä, ettei kaikkea ole enää pakko löytyä kahtena kappaleena kahden eri maan varastoista!)
Ja käytinpä loppuun vielä yhden hiustuotteenkin. Lähes päivittäisessä käytössä ollut jo paljon kehumani blogin kautta saamani Big Sexy Hairin What A Tease Backcomb In A Bottle oli aivan loistava tapaus ja jos vaan maltan, palautan sen vielä joskus hiustuotearsenaaliini.
Ja kuluihan loppuun tietysti yksi vartalovoidekin. Tämä aiemmin fiilistelemäni Bubbles & Buttersin suklainen vartalovoide ei loppujen lopuksi ollut ihan niin herkku kuin mitä kuvittelin sen alunperin olevan, mutta iltakäytössä suklainen tuoksu meni kyllä ihan hyvin. Harmikseni kosteutustehot eivät sitten kuitenkaan olleet ihan niin hyvät kuin mitä olisin kuivanahkaisena toivonut, mutta kiitettävän avun tämä huvinimeytyvä vartalovoide minulle silti antoi.
Viimeisenä muttei vähäisimpänä loppuun kului myös kuvista puuttunut ja jo aiemmin esittelemäni Garnierin Ultimate Beauty Oil, jonka käyttöön myönnän saaneeni hieman apua. Harmikseni tämä apulaiseni käytti tuotteen viimeiset pisarat eikä ollut tietoinen siitä, että tyhjä pullo tulisi säästää kuun lopussa otettavaa ryhmäpotrettia varten, joten tuote jäi nyt sitten kuvista. Loppunut se on kuitenkin.
Tuotteita kului tammikuun aikana loppuun siis yhteensä 20, mikä on melkoinen määrä. Ilmeisen moni tuote siis oli lopuillaan samaan aikaan, joten luvusta pamahti mukavan suuri. Kun tuohon lukuun vielä ynnäille ne tuotteet, joista olen itse luopunut, on kosmetiikkavaraston kutistamisvauhti ollut loistava ja toivonkin sen vaan kiihtyvän entisestään!
Kommentit (11)
  1. Oon tykännyt lukea näitä joten kiva jos aktivoidut tällä saralla jälleen:)

    1. Yritän tosiaan aktivoitua noiden kanssa. 🙂

  2. Muistanko oikein, että olet kokeillut myös Diorin ripsivärinpohjustajaa? Kummasta pidät enemmän? Itse vannon Diorin nimeen, mutta nyt tuli pieni kiusaus kokeilla tuota Isadoraa 🙂

    1. Kyllä, sitä on ollut kokoajan tuon rinnalla käytössä ja tykkään IsaDorasta ehkä enemmän paitsi hintansa puolesta myös siksi, että siitä tuntuu irtoavan kerralla enemmän massaa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *