Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Tämänhetkinen suosikkilakka – L’Oréal Color Riche 106 Versailles Gold

*Sis. mainoslinkin

Kuten olen kertonut, tykkään ylivoimaisesti eniten helpoista nudesävyistä kynsilakoista enkä oikein koe oloani kotoisaksi muuten kuin niissä tai pinkeissä ja punaisissa kynsissä. Kynsissäni näkyy varsin harvoin sinisiä, vihreitä, turkooseja tai muita vähemmän klassisia lakkasävyjä ja nykyään olen huomannut yhä useammin olevani jopa ilman kynsilakkaa.

L'Oreal Color Riche Nail Polish 106 Versailles Gold

Tykkään kuitenkin huolitelluista kynsistä ja ihastuin juuri kovasti L’Oréalilta saamasta joulukalenterista paljastuneeseen Color Riche -kynsilakkaan sävyssä 106 Versailles Gold.*

L'Oreal Color Riche Nail Polish 106 Versailles Gold

Kultaan viittaavasta nimestään huolimatta kuvailisin metallinhohtoista sävyä enemmän shampanjan sävyiseksi, sillä se ei ole kovin keltainen vaan tietyssä valossa jopa ihan kevyesti kylmään roosaankin häivähtävä. Rakastan tällaisia helppoja nudesävyjä, jotka näyttävät minusta aina tyylikkäiltä oli kyseessä sitten juhla tai arki. Ne eivät pomppaa silmille enkä siksi kyllästy niihin nopeasti eivätkä pienet kulumatkaan kiinnitä heti huomiota jos lakkausta ei aina heti ehdi olla korjailemassa.

L'Oreal Color Riche Nail Polish 106 Versailles Gold

Kynsilakassa oli minusta todella hyvä sivellin. Se oli sopivan kokoinen, poimi itseensä hyvän määrän lakkaa ja levitti sen kauniisti kynsille. Kynsilakka oli peittävä jo yhdellä kerroksella, mutta levitän sitä silti varmuuden vuoksi kynsille aina kaksi kerrosta saadakseni varmasti tasaisen lopputuloksen. Lakka kuivuu melko nopeasti ja kestää kynsillä siistinä hyvin myös ilman päällyslakkaa.

L'Oreal Color Riche Nail Polish 106 Versailles Gold

Lakassa on makuuni sopivan kokoinen pullo, sillä siinä on 5 ml kynsilakkaa kuten esimerkiksi Lumenen ja Mavalankin kynsilakoissa. Isot lakkapullot eivät ole hirveästi omaan makuuni, sillä ne eivät tunnu kuluvan loppuun koskaan. Tällaisten kanssa on sentään jossain määrin toivoa, että pullo vielä joskus tyhjenee. Pidän myös kovasti lakkapullon mallista, sillä siitä on helppoa saada siveltimeen riittävästi lakkaa myös pullon alkaessa tyhjentyä.

L'Oreal Color Riche Nail Polish 106 Versailles Gold

Onko teillä kokemuksia L’Oréalin Color Riche -kynsilakoista?

Kommentit (3)

  1. Charming Nails

    Näissä on hyvä ja helppokäyttöinen sivellin. Onpa kaunis ja klassisen tyylikäs sävy, tykkäisin <3

  2. HennaA

    Täydellinen väri!!

  3. Upeat kimalleöverit – Mavala Nail Color 208 Dancing Queen – Kauneus & Terveys -blogit

    […] Tämänhetkinen suosikkilakka – L'Oréal Color Riche 108 Versailles Gold […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *