Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Tämän blondin kaipaama kulmauutuus

Hei hoi katsokaapas, mitä ihanaa Lumene on kulmatuotteilleen tehnyt!
Kuinka huikeaa, harjasosa on pienennetty lähes puoleen! Nyt tällä vasta onkin näppärää työskennellä!
Kulmavahat ja -geelit ovat mitä kätevin ja nopein tapa antaa sävyä kulmakarvoille, jonka muoto on itsessään jo hyvä, mutta jotka vain kaipaavat lempeää sävynlisäystä. Niitä voi käyttää paitsi yksinään myös kynän tai puuterimaisen tuotteen käytön jälkeen pitämään kulmakarvat ojennuksessa -omat karvani kun sojottavat helposti minne sattuu ja kasvavat vieläpä ulkonurkista alaspäin.
Lumenen kulmauudistukset eivät muuten loppuneet siihen, vaan entisen kirkkaan kulmageelin ja sävyllisen kulmavan rinnalle tuotiin myös vaaleampi kulmavahasävy, josta olen itse näin hiusten vaalennuttua iloinnut kovasti.
Ylläolevissa kuvissa kulmat ennen ja jälkeen kulmavahan. Itse piirtäisin niihin vielä pari vetoa puuterimaisella kulmatuotteella, mutta menevät ne hätätilassa noinkin. Tuote kun antaa niille juuri sopivasti väriä. Pakko nimittäin myöntää, että nyt tämän makuun päästyäni voin sanoa, että vanha tummempi ja ruskeampi kulmavahan sävy ei tunnu enää ollenkaan niin hyvältä vaihtoehdolta.
Lopputulos näyttää todella luonnolliselta ja ihoon ja hiuksiin hyvin sointuvalta, eli nyt myös me vaaleaveriköt löydämme sopivan sävyisen kulmavahan Lumenen valikoimista eikä meidän tarvitse tyytyä vain värittömän kulmageelin ja kulmakynän tai -puuterin yhdistelmään. Jes!
Käytättekö te kulmavahaa tai kulmageeliä?
Lumene Blueberry Eyebrow Shaping Was Kulmien muotoiluvahalla on hintaa noin 8,90 euroa.
PS. Kulmakynävalikoimiin on muuten lisätty uusi sävy 4, joka on hieman tummempi kuin monien  vanha suosikkisävy 2 Harmaanruskea! 

Kommentit (15)

 1. Taru /HOME AT LAST

  Mä tykkäsin kanssa väristä paljon, mutta jotenkin toi harja ei toimi mulla niin hyvin kuin edellinen, se jättää aina karseit klönttejä karvojen keskelle. 😀 Sit niitä saa olla sieltä harjailemassa piiloon… En sit tiedä johtuisko siitä, että vielä niin täysi puteli, hmm. :O

  • virve

   No voi harmi. :/ Toivottavasti tilanne paranee pienen käytön jälkeen ja pakkauksen vähän tyhjentyessä. 🙂

 2. Anonyymi

  Saisiko semmosta yleistä kulmakarvapostausta? 🙂 sulla on varmasti vinkkejä erilaisiin ongelmiin, esimerkiksi tähän mun 😀 oma väri melko tumma maantie, hiukset platinanvaaleat/"värittömät" ja kulmat siis melko tummat, kylmän sävyiset. En haluais omia kulmia nyppiä kokonaan pois, ne on hyvän muotoiset eikä piirretyt kulmat innosta… Eli onko vinkkejä, millä kikalla kulmista saisi blondiin sopivat? Tällä hetkellä käytössä arkena Lumenen kulmavaha ja vapaalla kaverina se uudistettu kynä harmaanruskeana. Auttaisiko jos kulmista nyppii vaan ohuemmat? 😀 kuitenkin joskus näkee tyyppejä joilla on sama kylmä tumma väri kulmissa kun mulla, eikä väriero "hypi silmille" lainkaan…

  • virve

   Sattuipa hyvin, sillä joku muukin toivoi tällaista vähän aikaa sitten ja sellainen on nyt julkaisujonossa. 🙂 Postauksessa käydään läpi erityyppiset kulmatuotevaihtoehdot ja niiden tekemät lopputulokset. Toivottavasti siitä voisi olla jotain hyötyä. 🙂
   Kulmiahan voi vaalentaa kuten hiuksiakin, eli voisit kokeilla sitä ja sitten tuoda sävyä lisää tarvittaessa erilaisilla kulmatuotteilla?

 3. Olivia

  Jepajee! Kyllä Lumene tänä keväänä vaan tunkeutuu meikkipussiin. Uudet meikkivoiteet on ihan tosi hyviä, mulla on käytössä blur-meikkivoide ja se on kyllä paras markettimeikkivoide jota olen kokeillut. 🙂 Lumenen kulmatuotteista olen kuullut vain hyvää nyt viimeaikoina, itselläni on vain kulmakynä niistä uusista sävyistä, en kyllä muista mikä mut joku blondiin tukkaan sopiva sekin oli. Pitänee ostaa vielä tuo kulmavaha ja kokeiluun pitäis saada myös se kahden sävyn kulmapuuteri/mikä lie kun vaikuttavat niin hyvän sävyisiltä. 🙂 Onkohan sulla kokemusta siitä kulmapuuterista? Ja jee jos on tulossa isompaa kulmapostausta! ^^

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *