Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Talvi-ihon heleyttäjä

Sormiani laiskotti kovasti, mutta nassuni vaati niitä näpyttelemään tämän postauksen. Se on nimittäin ollut viimeaikoina erityisen hurmioitunut eräästä sitä yöaikaan hemmotelleesta tuotteesta.
Kaapissani oli jo jonkun aikaa odotellut aktiivista käyttöönottoa Lumenelta joskus blogin kautta saamani Bright Now Visible Repair Night Cream, joka lupaili korjausta ja heleytystä iholle.
Lakan kantasoluteknologiaan pohjautuva voide on tosiasiassa tarkoitettu 35+ iholle, minkä vuoksi olen varmasti sen alunperin jättänytkin kaappini perälle muutamien satunnaisten kokeilujen jälkeen, joista minulla ei kuitenkaan ollut liiemmin muistikuvia. Nyt voide sattui kuitenkin ihan vahingossa käteeni kaapista uutta yövoidetta vanhan tilalle jonkun aikaa sitten kaivellessani ja koska se kertakokeilun jälkeen tuntui ihanan täyteläiseltä näin talviaikaan käytettäväksi otin sen aktiivikäyttööni.
”Bright Now Visible Repair -tuotteiden sisältämä lakan kantasoluteknologia yhdessä muiden raaka-aineiden kanssa auttaa silottamaan ihoa ja vähentämään ryppyjä suojaamalla ja ylläpitämällä ihon omien kantasolujen aktiivisuutta ja toisaalta tehostamalla ihon oman hyaluronihapon muodostumista,” sanotaan Lumenelta. Ihoni ei vielä kaipaa hirveästi siloitusta ja ryppyjen vähentämistä, mutta suojausta ja niiden ehkäisyä kyllä sitäkin suuremmin, joten eihän tästä haittaakaan voisi olla.
Yksi yleinen kysymys muuten, jonka kuulen on, että onko vanhemmalle iholle tarkoitetusta kosteusvoiteesta haittaa nuoremmalla iholla käytettynä. Vastaus on helppo: ei ole, jos se vaan tuntuu hyvältä. Iäkkäämmän ihon voide ei siis tee iholle mitään rakenteellista haittaa, mutta joskus aikuisemman ihon kosteusvoiteet saattavat esimerkiksi olla sen verran täyteläisiä koostumukseltaan, etteivät ne vaan saa ihoa tuntumaan hyvältä ihon kaivatessa erilaisia asioita. Jotku esimerkiksi kertovat liian tuhdin voiteen saadan heidän ihonsa jopa kukkimaan, eli jos tuote ei sovi iholle, sen kyllä huomaa. 
Mikäli voide tuntuu iholla hyvältä eikä aiheuta akuutteja reaktioita, on sen aiheuttama haitta korkeintaan pankkitilin summassa mitattavissa. Voi nimittäin vaan olla ihan puhtaasti turhaa törsätä eurojaan voiteeseen, jota iho ei tarvitse. 
Moni pelkää esimerkiksi ikääntymisen merkkejä vastaan olevien tuotteiden käyttöä peloteltuaan itsensä yleisellä ajatusmallilla siitä, että jos he käyttävät noita tuotteita jo nyt, ei heillä sitten olekaan enää myöhemmin mitään mitä käyttää ihon jo ”totuttua” näihin tehoaineisiin. Ensinnäkin on huomattavasti helpompaa ennaltaehkäistä jo toiseksi voisin vaikka laittaa pääni pantiksi, että ihonhoitoteknologia ei varsinkaan näin 2000-luvulla tule taatusti jumittumaan paikoilleen, vaan joka vuosi tehdään yhä mullistavampia keksintöjä. Vaikka nyt lykkisi kasvoilleen sitä aikakauteme tehokkaimmaksi väitettyä kosteusvoidetta on jo parinkin vuoden päästä tyrkyllä niin paljon kehittyneempää tavaraa, että käytettävää taatusti riittää. 
Tämä tarkoittaa siis sitä, että itse käytän omani 28-vuotiaan ihoni kanssa varsin tyytyväisenä tätä 35+ iholle tarkoitettua kosteusvoidetta, sillä ihoni nauttii kovasti tämän tuomasta tehokkaasta kosteutuksesta ja hoidosta.
Voiteen koostumus on ihanan täyteläinen ja levittäessä iholle ikäänkuin sulava ja sopii nimenomaan tällaiselle normaalista kuivempaan kääntyvälle iholle. Ihoni onkin tätä käyttäessäni voinut oikein loistavasti ja se on suorastaan nauttinut saadessaan illalla (joskus ehkä vähän liiankin reilun…) kuorrutuksen tätä voidetta. 
Korvieni välissä uskon myös voiteen heleyttävän ja kirkastavan ihoani ja siitä uskostahan se paras lopputulos usein syntyykin, joten lopputulos on varmasti kaksin verroin kaunistavampi nyt.
Onko joku muu ihastunut tähän ihon hemmottelijaan?

Kommentit (7)

 1. Anonyymi

  Hi, I think your website could be having browser compatibility
  issues. Whenever I look at your web site in Safari,
  it looks fine however, when opening in IE, it's got some overlapping issues.
  I simply wanted to give you a quick heads up! Other than that,
  fantastic site!

  My web site :: chơi đồ chơi tình dục

 2. Anonyymi

  2010-luvulla*

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *