Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Talven pehmeimmät pusuhuulet?

Talvi tulee ja monien huulet kuivuvat niin pahasti, että huulien punaaminen on pelkkä kaukainen haave ja ihonriekaleiden repiminen huulista on osa tavallisia arkirutiineja.

Haluaisitko kuitenkin käyttää huulissasi punaa kaikesta huolimatta?

Kokeile yhtä suosikkiani kuiville huulille, nimittäin Cliniquen Butter shinea!

Tämä on oikeastaan kuitenkin kuin puna, sillä tämä on puikossa ja tästä irtoaa hyvin väriä. Tämä levittyy huulille hyvin, pysyy huulilla hyvin eikä tuoksu oikeastaan millekään. Tämä on toisaalta myös kuin kiilto ihanan shimmerisen (mutta ei glitterisen) ja hieman kostean näköiseksi jäävän pintansa vuoksi. Tahmea tämä ei kuitenkaan tietenkään ole.

Puikon koostumus on ihanan pehmeä ja täyteläinen ja tätä käyttäessä huulet pysyvät mukavan pehmeinä. Tämä on niitä ihania puikkoja, jotka suorastaan sulavat huulille eivätkä vain jää ärsyttävän tuntuisina huulten pinnalle ja lähde sitten muutamassa minuutissa vaeltamaan pitkin huulten uurteita.

Kehuinko tarpeeksi?

Itse omistan tällä hetkellä vain sävyn 406 Delovely, joka on nätti ruskeahko nudesävy. Punien puikot näyttävät monien sävyjen kohdalla hurjan tummilta, mikä on tyypillistä tällaiselle punalaadulle, mutta älä tuomitse sävyä kokeilematta sitä ensin edes kädelle.

Onko joku muukin tykästynyt tähän laatuun?

Kommentit (14)

 1. srd1981

  Etkai sä oikeasti revi niitä riekaleita huulista…? Käytä nyt hyvä nainen vaikka sokeripalaa mieluummin. 🙂 Ko. huulipunaa en ole kokeillut, mutta talvi kunntaas tulee niin täällä vaihtuu kiillot suvereenisti paksumpiin puniin. Juurikin tilasin 6 punan paketin NYXiltä. Tuli hieman sorruttua violetin puolelle, hups, ja nyt pitäisi sitten keksiä mitä ihmettä laittaa luomille. Kääk!

 2. Nimetön

  sofia: Nappaat vain suuttimen irti ja säilytät pulloa ylösalaisin jos epäilyttää. Vika on kuulemma korjattu ja uusin omani on toiminut mainiosti, mutta ainahan noita viallisia voi olla liikkeellä.

  srd1981: Miksi minä niin tekisin? Miksi sinä sellaista luulet? Minulla on täydelliset tuotteet huulieni hoitoon.

 3. Anonyymi

  Kiitos Virve tästä Butter Shine vinkistä!! Kävin ostamassa tuotteen heti luettuani tän postauksen ja jo nyt rakastan sitä. Vielä ei olla edes talvessa ja huuleni kärsivät kuivumisesta jo nyt. Uskon että Butter Shine tulee olemaan talvieni pelastus. Ja sinä vinkkeinesi pelastajani 🙂 Kiitos!

 4. Nimetön

  Anonyymi: Aivan loistavaa kuulla! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *