Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Tällä hetkellä täydellisin

Seikkailuni kuivashampoiden ja hiuspuutereiden ihmeellisessä maailmassa ovat taas jatkuneet ja jälleen kerran voin kertoa löytäneeni yhä viimekertaistakin paremman tuotteen.

Koska olen kosmetiikan suhteen niin kokeilunhaluinen, tahdon joka kerta kokeilla tietyissä tuotteissa jotain uutta ihan siinä toivossa ja jännityksessä, että parhaaksi luulemaani parempaa on aina mahdollisesti olemassa.

Tällä kertaa kokeilin Four Reasons -merkin hiuspuuterin, jossa tuntuu minusta olevan yhdistettynä kaikkien aiempien suosikkieni parhaat ominaisuudet.

Tämä jättää tukan puhtaan tuntuiseksi, kuten hyvä kuivashampoo, mutta samalla kohottaa ja muotoilee tukkaa tehokkaasti kuten hiuspuuteri tuntumatta kuitenkaan tukassa möhmöiseltä ja/tai tahmaiselta. Kuohkea ja pöyheä vaikutus kestää tukassa pitkään, joten tuotetta ei tarvitse olla lisäilemässä parin tunnin välein (kuten joitakin huonompia kuivashampoita saisi olla).

Tämä on spray tuote, mistä tykkään itse kovasti. En ole jotenkin vain innostunut noista ripoteltavista vastaavista. Tämän suihku on muutenkin aivan erinomainen, sillä tavaraa tulee sopivan napakkana virtana ulos, mutta kuivuu melko nopeasti hiuksissa.

Koska tämä on hyvin puuterinen, saattaa tällä tulla tummaan tukkaan hieman vaaleahkoa vivahdetta, mutta itseltäni se ainakin katosi pienellä pöyhinnällä.

Four Reasons on kampaamosarja ja itse ostin omani Sokoksen kampaamotuotteiden hyllystä. Hintaa pullolla on 12,90 euroa (250 ml).

Tämä nousi ehdottomasti kärkeen omissa kuivashampoo ja hiuspuuteri kokeiluissani ja ohitti viimeksi hehkuttamani Fudgenkin.

Mikä kuivashampoo tai hiuspuuteri on teidän suosikkinne ja miksi?

Kommentit (33)

  1. keijukainen

    Täällä myös 4R:n hiuspuuteri käytössä (tosin vanhan mallisessa pakkauksessa), mutta en oo aivan vakuuttunut. Käytän hiuspuuteria oikeastaan vain hätätapauksessa, mielummin pesen vaikka pelkän otsatukan. Tuo nimittäin saa punaiset hiukset näyttämään vähän sameilta ja tuoksu on mun makuun aivan liian vahva. Huonoin puoli on kuitenkin se, että tuo sähköistää mun hiuksia.

  2. Anonyymi

    hei tää ei nyt liity aiheeseen ollenkaa , mut tiiäks et mist johtuu ku hiukset on kauheen epämääräset eikä niit saa mitenkää kiinni ? mul on aika pitkät hiukset ja mul on aina järkyttävä bad hair day jollo tekis vaa mieli vetäst joku ponnari , mut ei nää mee sellasseelle . onks nää liia sileet vai mitä ? :D:D

  3. Soooo many reasons! – Kauneus & Terveys -blogit

    […] -sarjan Moisture Mist, jonka valitsin mukaani ihan puhtaasti sen INCI:n perusteella. (Okei, myös hyvät kokemukset sarjan kuivashampoosta […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *