Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Take away botox?

Bongasin kadulla kävellessäni jotain mielenkiintoista:
Rehellisesti sanottuna en ole seurannut esteettisiin toimenpiteisiin liittyvää mainontaa, mutta tämä pomppasi silmilleni. ”Take away botox”, eli äkkiä kahvitauolla eliminoimaan suupielien juonteet satasella. Ennen niin harkituiksi ja suuriksi toimenpiteiksi ajatellut botox-pistokset on haluttu arkipäiväistää. En ole perehtynyt asiaan enempää ja epäilenkin, ettei sisään edelleenkään voi vaan paukahtaa yhtäkkiä, mutta hommaa halutaan markkinoida helpoksi.
Näsäviisaana pikkulikkana minun on kuitenkin tartuttava tuohon ”take away” -termin käyttöön tässä yhteydessä. Ymmärrän, että firma on hakenut tuolla termillä take away -lounaan helppoutta: tule ja hae äkkiä lounastauolla. Mutta eihän tuota termiä nyt ihan oikeasti voi tässä yhteydessä käyttää! Tottakai botox on aina asiakkaan mukaan otettavaa ”take awayta”, mitä muutakaan se voisi olla? Eihän se nyt voi ”leave in” ainakaan olla!
Jos nyt poissuljetaan tuo take away -ilmaisun väärinkäyttö, en ole itse ihan varma, mitä asiasta ajattelisin. Toisaalta voisin itsekin tarpeen vaatiessa ottaa botoxia enkä haluaisi tehdä siitä isoa, kuukausia etukäteen suunniteltua operaatiota. Toisaalta en  kuitenkaan ole varma, mitä ajattelen asian arkipäiväistämisestä.
Klikkasin itseni yrityksen sivuille lukeakseni aiheesta lisää ja hämmennyin. Hyvän etusivun jälkeen minua vastassa oli huonolla kieliopilla  kirjoitettu botoxia esitellyt sivu, joka ei todellakaan innostanut nopeaan ”take awayhin”. Jos firma ei satsaa sivustoonsa edes oikoluvun verran, miten ikinä uskaltaisin antaa heidän pistää minuun hermomyrkkyä, jolla voi väärinkäytettynä olla tuhoisia vaikutuksia?
Mitä ajatuksia tämä ”take away botox” teissä herättää? Entäpä oletteko botoxin puolesta vai vastaan? Voisitteko itse ottaa botoxia tai oletteko peräti ottaneetkin?

Kommentit (17)

  1. Saara H.

    Mulle tulee tuosta take away-botoxista mieleen ekana se, että käy hakemassa aineet ruiskuineen mukaan ja pistää itse! Samalla idealla kun lounas, joka haetaan mukaan eikä jäädä syömään ravintolaan.

    Muutoin mielipiteeni on neutraali-negatiivinen. Jos joku haluaa/kokee tarpeelliseksi itselleen botoxia, senkun maksaa. Mutta itselleni/läheisilleni en sitä haluaisi, ihan jo senkin vuoksi että ilmerypyt tekee ihmisestä itsensä näköisen. Puhumattakaan nyt näistä terveysriskeistä ym. halvauksista.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *