Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Takana pitkän päivän ilta?

Tänään tahtoisin taas fiilistellä teille yhtä Soap Factoryn saippuaa.

Viikonlopun kunniaksi kyseessä on tietysti drinkkinäkin tunnettu Margarita.

Sitruksisen Margaritan luvataan pitkän päivän illan päätteeksi puunaavan käyttäjän taas kuosiin. Saippua tuoksuu limelle, mutta saippuaisen pehmeästi eikä ollenkaan pistävästi. Palassa on mukana myös sitruunaa ja greippiä sekä suolakiteitä, jotka eivät kuitenkaan oikeastaan tunnu iholla tai tee saippuasta karheaa.

Ja kuten kaikki varmasti arvaavatkin, on tämänkin saippuan sisältö kerrassaan mainio:
rypsiöljy, kurkku, luomukookosrasva, luomupalmuöljy, risiiniöljy, limen eteerinen öljy, merisuola, greipin eteerinen öljy, sitruunan eteerinen öljy, limen kuori sekä muutama eteerisistä öljystä peräisin oleva hajuste.

Jälleen kerran siis pelkkiä pehmentäviä ja hellävaraisesti ihoa peseviä aineosia muutamien luonnollisten tuoksuaineiden lisäksi.

Lopputuloksen kannalta useimmat Soap Factoryn saippuat ovat tietysti samanlaisia: ihosta tulee puhdas, muttei kuiva. Sama juttu oli tietysti myös tämän kanssa, paitsi että tuoksu oli tällä kertaa hieman pehmeän limemäinen.

Tämän saippuan tuoksu ei ehkä ollut ihan niin freesin raikas, kuin mitä olisin toisaalta toivonut, mutta jollain tapaa silti tykkäsin tämänkin tuoksusta. Eniten kuitenkin ratkaisee jälleen lopputulos ja sisältö, joten papukaijamerkki tällekin!

Joko olemme saaneet joukkoomme lisää Soap Factoryn saippuoita kokeilleita? Ja onko joku muu tehnyt tuttavuutta Margaritan kanssa?

Saippua on blogilahja Soap Factorylta.

Kommentit (5)

 1. kanaemo

  Itse suosin saippuoita tehdessä juuri sitruunaa, limeä, veriappelsiinia ym. tosi raikkaita tuoksuja. Ja minttu on yksi miun suosikki.

  Suola tekee saippuasta jotenkin jämäkän, siitä ei tule vetelä klimppi, vaikka miten lilluisi vedessä, suolaakin siis suosin itse saippuanvalmistuksessa.

 2. Anonyymi

  Kokeiltu on useitakin näistä, mutta kylläpä vaan kuivattavat ihoa, ainakin, kun omani on lievästi atooppinen. Mutta tykkään kyllä muuten. Ihanaa uutta vuotta Virvelle! L

 3. Agatha

  Onko tämäkin saippua siitä samasta erästä jonka sait aikoja sitten, kun tässä näyttää olevan tuo parasta ennen ensi vuonna? Itse tilasin postaustesi innoittamana elokuun lopulla kaksi saippuaa ja huomasin juuri, että toinen oli mennyt vanhaksi jo marraskuussa, joten olin vähän pettynyt siihen. Toki tuollaiset luontaiset rasvat varmaan hapettuu helposti, joten ehkä siinä syy.

  Muuten ihan kivoja saippuoita ja tykkään noista luonnollisista ainesosista, mutta kuluvat tosi nopeasti koska lötkistyvät käytössä, joten tuskin tilaan toiste ainakaan arkikäyttöön.

 4. Anonyymi

  ois tosi siistii jos niil ois oma kauppa pääkaupunkiseudulla niin pääsis haistelemaan 🙂

  kun noita tuoksujuttuja ei oikein viitti netistä ostella , että jos ei ollutka se mitä luuli saavansa :/

  Hyvää uutta vuotta!

  -taavipurokinkku=davidbeckham

 5. Anonyymi

  Agatha, tuoreista hyvinsäilyvistä rasvoista hyvin tehty saippua säilyy vuosia. Oikeesti! Tuo parasta ennen -juttu on vain EU-lakien vuoksi. Logiikasta en tiedä. Säilytä käyttöä odottavaa saippuaa huoneenlämmössä, kuivassa, hämärässä paikassa niin ei mitään kiirettä käyttöönottoon 🙂 Itse pidän saippuat hengittävässä paketissa. Omien oppieni mukaan saippuan pitää hengittää. Jotkut sanovat toista. Tuoksu toki haihtuu ajan mittaan varsinkin hengittävässä paketissa, mutta muovissa rasvat härskiintyvät herkemmin. Mutta koska kyseessä on luonnontuote, aina ei voi tietää milloin saippua vanhenee. Jos alkaa haista pahalle tai ilmestyy kellertäviä läiskiä, en käyttäisi.

  Anonyymi, joka kyselit kivijalkakauppaa, tuossa olisi jälleenmyyjät: http://soapfactory.fi/myyjat.htm

  -AT

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *