Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Taijanomainen hiusten tehohoitaja

Muistatteko, kun kerroin jonkun aikaa sitten ostaneeni Sebastianin ihanaakin ihanemman hiuksiin jätettävän Potion 9 -hoitoaineen? Lupasin silloin palata siihen ja sen erinomaisuuteen myöhemmin ja niin sitten vihdoin tänään teenkin.
Sebastian Professionalsin  Potion 9 alkaa jo olla klassikko hiustuote, sillä muistan ostaneeni oman ensimmäisen kappaleeni jo kymmenen vuotta sitten ja tuote onkin ollut markkinoilla jo lähes 20 vuotta!
Vaikka hiustuoteteknologia ja tuotekehittely menee eteenpäin jatkuvasti, sinnittelee tämä silti vaan pinnalla. Tässä on siis pakko olla jotain erityistä!
Hiusmaailman yhdeksänneksi ihmeeksikin tituleerattu (noh, okei, Sebastianin oman väen taholta tosin, mutta anyways) tuote todellakin on loistava.
Kosteuttavalla, muttei liian raskaalla geelivoide koostumuksella valmistettu hiuksiin jätettävä hoitoaine on pakattu täyteen hiuksia ravitsevia ihmeaineita ja nimi ”Potion 9” tuleekin tuotteen sisältämistä yhdeksästä kasviperäisestä öljystä ja uutteesta.

Tämä ihmetuote on hiuksilleni välttämätön apu kutristoani kasvatellessa eikä se turhaan kanna nimeä ”wearable treatment”.

 Tämä nimittäin todellakin tuntuu tekevän hiuksilleni taikoja pitäen ne sileinä, pehmeinä ja hoidettuna olematta kuitenkaan koostumukseltaan millään lailla lähmäinen.
Koska tuote on hiuksiin jätettävä hoitoaine, käytetään sitä hiuksiin pesun jälkeen herneen kokoisen nokareen verran hiusten ollessa vielä pesun jäljiltä kosteat.
Nyt kun tämä ihanuus palasi takaisin hiustenhoitorutiineihini en voisi enää edes kuvitella jatkavani elämääni ilman sitä. Ei sillä, että minun hetkeen tarvitsisikaan, sillä tuote on todella, todella riittoisa ja riittänee ainakin seuraavaksi vuodeksi. 
Jos omistatte värjätyt, vaalennetut tai muuten vaan käsitellyt tai pitkään menossa mukana roikkuneet kutrit, suosittelen hankkimaan tämän niiden latvaosien pelastajaksi ja suojelijapyhimykseksi!
Oma kappaleeni lähti mukaani Lontoon halpisoutlet TK Maxxista ja onkin vielä tuotteen vanhaa pakkausta, mutta uudemman version voi kotiuttaa itselleen edullisesti esimerkiksi BeautyBayn kautta.
Kuva BeautyBay.com.

Oletteko te kokeilleet tätä taianomaista hiusten tehohoitajaa (joka muuten minusta ansaitsisi huomattavasti enemmän sen ”hiusten BB-voide” -tittelin kuin se Pantenen lanseeraama tökötti…)?

Kommentit (18)

  1. Maria

    Cliniiquen DDML:n ohella tää magic lotion potion on ollut mun luottotuote jo yli kymmenen vuoden ajan. Ensimmäinen ostamani purtilo oli vielä sellaisessa metallisessa tuubissa.
    Suomessa harvemmin näkee myynnissä sitä isompaa pakkausta, mutta tuolta http://www.akanepumpuli.fi/tuote/sebastian-potion-9/ saa.

    • Virve Vee

      Tämä on kyllä ihan loistava tuote! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *